Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agares.pl [Dedyk] [Medium]

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noo to ładnie admin serwera dostał tu bana na forum i co my mamy sobie sami odpowiadać na pytania ? To chyba jego serwer niech trochę myśli  -.-

Edit: Wgl coś zaczynam wątpić w ten serwer..

1.Nikt nie odpowiada na nasze pytania. 

2.Strona nie działa.

3.Forum nie działa.

4.Nie ma tsa serwerowego.

5.Dziś przez cały dzień nie było żadnej informacji o serwerze a miała być niby beta.

6.Małysz miał nagrać 2 film dziś odnośnie bety i nowości na serwerze i też tego filmu nie ma.

8816414724839291359194.png

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Noo to ładnie admin serwera dostał tu bana na forum i co my mamy sobie sami odpowiadać na pytania ? To chyba jego serwer niech trochę myśli  -.-

Admin jutro już będzie miał konto z tego co uzurpator mi pisał, i tak samo jutro strona ma być włączona od 15.00 i zaczną stawiać tsa itp.

Opublikowano

No z wilczkiem bedzie ciekawie bedzie trzeba robic 2 eq bo wilczek jak trzaśnie to bedzie pozamiatane a na pewno bedzie duzo tej postaci na serwie wiadomo nowa na priv każdy bedzie chciał zobaczyć jak to naprawdę w pvp sie spisuje,ciekawie sie zapowiada zatem.

Opublikowano

No z wilczkiem bedzie ciekawie bedzie trzeba robic 2 eq bo wilczek jak trzaśnie to bedzie pozamiatane a na pewno bedzie duzo tej postaci na serwie wiadomo nowa na priv każdy bedzie chciał zobaczyć jak to naprawdę w pvp sie spisuje,ciekawie sie zapowiada zatem.

Pytanie tylko czy beda wiedzieli jak prawidlowo rozstawiac staty i skile, no i oczywiscie eq jakie czy pod sile czy pod zrecznosc...

Wydaje mi sie ze za duzo tych postaci jednak nie bedzie ale to wszystko wyjdzie potem.

Opublikowano

Pytanie tylko czy beda wiedzieli jak prawidlowo rozstawiac staty i skile, no i oczywiscie eq jakie czy pod sile czy pod zrecznosc...

Wydaje mi sie ze za duzo tych postaci jednak nie bedzie ale to wszystko wyjdzie potem.

Ja zagram sb Likanem wiem o tej postaci wszystko na plu mam 60lvl Likanem więc wiem jak rozdać staty itp :P 

Mogę się założyć że po starcie będą pytania na Wołaczu :P 

Jakie staty na Likana itp haha

Opublikowano

A ty tutaj będziesz nagrywał i grał ?

Tak

To kto nam teraz bedzie udzielal informacji o starcie? ew o linkach do latki itd?

Maja nowe konto :3

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Mam nadzieje na duzo zadymek.Za to pl bardzo lubiłem,Wiadomo co sie dzieje teraz na pl zal gadać :)

Właśnie zadymki podstawa może nie mają nie wiadomo jakich nowości ale czuję tutaj stary dobry klimat Pla.

Opublikowano

no fajnie e nowa postac i dobre ze nie ma najebane 1231423541241 rzecy ale skoda ze medium pelno teraz tego ;c

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

no fajnie e nowa postac i dobre ze nie ma najebane 1231423541241 rzecy ale skoda ze medium pelno teraz tego ;c

Teraz wszystkie medium jakie wyszły to Hardy :p 

To taki typowy medium bronie na 30lvl w sklepie itp :P

Opublikowano

Teraz wszystkie medium jakie wyszły to Hardy :P

To taki typowy medium bronie na 30lvl w sklepie itp :P

Ale już dawno nie grałem na dobrym serwie miejmy nadzieję że tutaj nie będzie żadnych bugów.

Opublikowano

Jak chwile ten serwer postoi to na pewno wpadnę, bo prezka mi się bardzo podoba :) no i z chęcią pogram sobie likanem :)

Opublikowano

kozak serwer ^_^ długo czegoś takiego szukałem ;). Mam nadzieje że kostiumy, pety fryzy itp nie będą  na ograniczony czas, i że będzie jakaś porządna reklama ;) 11!!

imetin_logo.png

Opublikowano

kozak serwer ^_^ długo czegoś takiego szukałem ;). Mam nadzieje że kostiumy, pety fryzy itp nie będą  na ograniczony czas, i że będzie jakaś porządna reklama ;) 11!!

Reklama ma byc dobra u youtuberow, najwazniejsze aby bez bugow... tylko martwi mnie to ze nikt nie odpisuje na pytania i strona nadal nie dziala. Zrobili konto aby odpisywac ale co to za starania? Od wczoraj wbija 30 postow i do teraz nie wbil.

Opublikowano

Kiedy ktoś nam zacznie odp na pytania ?

2 Pytania 

1. Ile jest aktualnie dangonów na serwerze i czy można robić je solo ?

2.Możecie dodać tabelę bonusów ? 

Opublikowano

Kiedy ktoś nam zacznie odp na pytania ?

2 Pytania 

1. Ile jest aktualnie dangonów na serwerze i czy można robić je solo ?

2.Możecie dodać tabelę bonusów ? 

Dzisiaj już wieczorem zaczną odpowiadać. Widzieliście zakład jaki zrobili przynajmniej szykuje się seria na pompie u tych youtuberów.

https://www.youtube.com/watch?v=Amnq66vP1iw

Opublikowano

Nasza reklama będzie składać się z takich osób jak:

- Respect

- Uzurpator

- MałyszSquad

- MORI

- Hotovsky

- WeeZy

Oczywiście ta lista (mamy nadzieje) będzie rosnąć  ^_^

Przepraszamy za brak aktywności w temacie ale nasze konta zostały zbanowane (z naszej winy)

Zachęcam do zadawania pytań, a my z chęcią na wszystkie odpowiemy.

Opublikowano

Nasza reklama będzie składać się z takich osób jak:

- Respect

- Uzurpator

- MałyszSquad

- MORI

- BlassYaaTV

- Hotovsky

- WeeZy

Oczywiście ta lista (mamy nadzieje) będzie rosnąć  ^_^

Przepraszamy za brak aktywności w temacie ale nasze konta zostały zbanowane (z naszej winy)

Zachęcam do zadawania pytań, a my z chęcią na wszystkie odpowiemy.

To przejrzyj z 5 stron tematu i na dobry początek zacznij odpowiadać :P

Edit: Jak możesz pokaż mi tabele bonów ;)

Opublikowano

Przynajmniej coś się będzie działo na serwie, jak jeszcze respekt zaakceptuje ten zakład.

R3spect teraz podbije do tysiąca i wszyscy będą obsrani :P 

Pytam znowu o tego klienta youtuberzy mają klienta to dajcie mi na pw no pliss chce zobaczyć czy opłaca się grać Likanem czy lepiej zostać przy moim standardzie Dagger  <3 na starcie wezmę Likana i będzie c*****y i wszystko od nowa bo wezmę inną postać.. nienawidzę jak nie ma bety :P  I daj tabele bonów  B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...