Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agares.pl [Dedyk] [Medium]

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać ale jeżeli na tym serwerze system sklepów offline będzie działał prawidłowo to śmiało można go nazwać: HIT'em 

Ogólnie fajnie się zapowiada... co do prezentacji: 9/10

Bezsens :). Nie lepiej wam zrobić serwera medium/easy albo easy z lykanem :) ? Myśle, że to by wam więcej osób przyciągnęło niż kolejny klasyczny hard..

W prezentacji masz napisane " czarno na białym " Typ serwera: MEDIUM więc o jakim hardzie tutaj mowa :) ??

zandia_sygna.png

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Z tym ciepłem to nie przesadzaj, póki z toba nie piłem na nic więcej nie licz mordo. ^_^

Btw, kiedy jakie nowości i jak Wasze zabezpieczenia przed LiveNetem?

Idź się zajmij swoim syfem. Czemu na twoim serwie nie ma nic nowego ??? ^^ Elo, poćwicz. Na serwerze na 100% zawitam

Bezsens :). Nie lepiej wam zrobić serwera medium/easy albo easy z lykanem :) ? Myśle, że to by wam więcej osób przyciągnęło niż kolejny klasyczny hard..

Gdzie jest napisane że to hard??? To medium ^^
Opublikowano

Co ta prezentacja taka pusta? ;p malo opisane..

Kiedy start ? Gdzie Reklamy ?

Ludziska co z Wami... przecież na początku prezentacji jest napisane, że start 27.06.2015r godzina 16:00 :)

Czekam na pełną listę osób reklamujących serwer :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

no ciekawi mnie co z tego wyjdzie :) osobiście sam mam podejrzenia co do teamu bo teraz poslka scena serwerów jest taka że jak ktoś zalicza wtopę to zmienia nick i nowy serwerek leci :) z chęcią bym wbił ale 27 o 16 to ja będę już na wyspach niestety :>

Opublikowano

Prezcież ja ASFEN! Jestem tutaj w teamie czego wy chcecie?

Tak przyznam się ja jestem Technikiem Agaresa tak wyszło z ProBoszczem i z Derinem, dodałem Likana, dodałem Shopy Offline wszystko będzie bez błędów obiecuję wam to! Wszystko odbugowane i serwer nie upadnie tym razem! :D  :rolleyes: ^_^

Wszystko odbugowane Shopy sam robiłem, Likana dodałem była to pestka wszystko odbugowane jak na PL macie moją pewność! 

53594961070274399019.png

Opublikowano

Tak przyznam się ja jestem Technikiem Agaresa tak wyszło z ProBoszczem i z Derinem, dodałem Likana, dodałem Shopy Offline wszystko będzie bez błędów obiecuję wam to! Wszystko odbugowane i serwer nie upadnie tym razem! :D  :rolleyes: ^_^

Wszystko odbugowane Shopy sam robiłem, Likana dodałem była to pestka wszystko odbugowane jak na PL macie moją pewność! 

Po co ta pajacerka ziomek ;) ?

Proboszcz jest zerem, racja... więc dlaczego porównujemy dobry serwer z tak śmieszną osobą ?

Agares - Kiedy dostaniemy informacje o osobach reklamujących serwer ?

zandia_sygna.png

Opublikowano

Hahah Dobre krecie, po co dodawać proboszczowi dodatkowych umiejętności przecież on nawet nie umie zrobić dobrze sklepów offline nie mówiąc już o dodniu jakiego kolwiek likana na serwer.

Co do serwera widzę że troszkę się postaraliście ale jak na razie nie widzę żadnego postu ze strony administracji serwera w temacie.

Opublikowano

Przepraszam za nie obecność w temacie od samego początku, widzę że troszeczkę się tutaj zamieszanie zrobiło dlatego odpowiem na kilka najważniejszych kwestii.

1.W tym teamie nie ma żadnego Proboszcza i nie chcemy mieć nic wspólnego z tym człowiekiem oraz nie chcemy aby nasze nowości zostawały przypisywane do takiego zera.

2.Od jutra ruszy reklama u kilku większych youtuberów powiązanych ze środowiskiem metina a od czwartku leci reklama od osób które nie są powiązane z metinem ale mają bardzo wielką ilość odbiorców, oczywiście na tym się nie skończy ale to już sami zobaczycie w trakcie.

3.Na serwerze jest o wiele więcej nowości niż w presce, będziecie mogli je obejrzeć na filmach nakręconych przez youtuberów.

4.Sklepy offline są w 100% sprawne bez żadnego bugu jak to w 1 punkcie było u pana do którego się odniosłem gdzie nawet nie potrafili naprawić tak prostego bugu i skasowali ten system na ich drugim starcie.

5.Likan jest całkowicie odbugowany oraz przetestowany i wyrównany z innymi klasami.

Jeśli chcecie jeszcze czegokolwiek się dowiedzieć pytajcie.

Opublikowano

Hahah Dobre krecie, po co dodawać proboszczowi dodatkowych umiejętności przecież on nawet nie umie zrobić dobrze sklepów offline nie mówiąc już o dodniu jakiego kolwiek likana na serwer.

Co do serwera widzę że troszkę się postaraliście ale jak na razie nie widzę żadnego postu ze strony administracji serwera w temacie.

Mam Ci podać dokładna cenę za gotowe game z wilkiem oraz sklepami czy wystarczy jak powiem ze jest to w przedziale 400-500 euro?

Opublikowano

Kilka pytań.

1. Jak wygląda tabela bonusów na serwerze?

2. Skąd możemy zdobyć bronie 75lvl?
3. Ile zajmuje mniej więcej exp do 75lvl? 

4. Na likana został dodany nowy abs czy został połączony np z sztyletami?

5. Jak wygląda system sklepów offline u was? Ile można ich wystawić (liczone na IP czy na konto). No i na jaki czas. 

Opublikowano

Ile Ku do G? 

Zmieniony drop z bosów/metków i szkat bosów ?

Czy na mapach w DT są mooby, czy je usunęliście ?

Czy polepszyliście / polepszycie exp w grupie ? Żeby był bardziej opłacalny, albo chociaż drop z metkow/bosów księgi lidera.

Trochę się w temacie uspokoiło, więc można normalnie pytać..

VsxuB58.png

Opublikowano

Kilka pytań.

1. Jak wygląda tabela bonusów na serwerze?

2. Skąd możemy zdobyć bronie 75lvl?

3. Ile zajmuje mniej więcej exp do 75lvl? 

4. Na likana został dodany nowy abs czy został połączony np z sztyletami?

5. Jak wygląda system sklepów offline u was? Ile można ich wystawić (liczone na IP czy na konto). No i na jaki czas.

1.tabelkę później wkleję aby każdy sobie dokładnie zobaczył.

2.Bronie 75 będzie można zdobyć tak jak na Plu czyli riper oraz grota v2

3.Jeżeli ostro pociśniesz to myślę że 75lvl uda ci się wbić w jeden dzień, no ale później zaczną się schodki.

4.Został dodany nowy ABS ale zastanawiamy się czy nie połączyć go ze sztyletami.

5.Osoba na jedno konto może wystawić tylko 1 sklep na 24/h.

Ile Ku do G? 

Zmieniony drop z bosów/metków i szkat bosów ?

Czy na mapach w DT są mooby, czy je usunęliście ?

Czy polepszyliście / polepszycie exp w grupie ? Żeby był bardziej opłacalny, albo chociaż drop z metkow/bosów księgi lidera.

Trochę się w temacie uspokoiło, więc można normalnie pytać..

1.55 Ku do g ale zwoje i rady bardzo fajnie lecą oraz w grze z bossów większo lvlowych są dostępne kamyki które dają skila od m1-p.

2.Oczywiście że tak.

3.W dt są moby ale skróciliśmy dojść do ripera.

4.Oczywiście na tym serwerze bardzo opłaca się grać z ekipą ponieważ czym więcej osób w grupie to lepszy drop oraz do bossów typu wiedzma zostały dodane kupony sm więc będzie duża rywalizacja.

Opublikowano

Ten serwer to gowno tak jak kazdy poprzedni serwer proboszcza a kierzek to jest kolejnaa ciapa do pieniedzy  nie polecam odradzam  :) 

Opublikowano

Ten serwer to gowno tak jak kazdy poprzedni serwer proboszcza a kierzek to jest kolejnaa ciapa do pieniedzy  nie polecam odradzam   :)

Ile razy mam powtarzać że to nie serwer proboszcza, o mój boże!!
Opublikowano

3.Jeżeli ostro pociśniesz to myślę że 75lvl uda ci się wbić w jeden dzień, no ale później zaczną się schodki. To w takim razie exp leci dosyć wolno.

4.Został dodany nowy ABS ale zastanawiamy się czy nie połączyć go ze sztyletami. Lepiej zostawić nowy abs. 

1.55 Ku do g ale zwoje i rady bardzo fajnie lecą oraz w grze z bossów większo lvlowych są dostępne kamyki które dają skila od m1-p. 55ku sporo a rady i egzo leca z metków też i czy dobrze bo jak na medium to trudno o skile. Kamyk z m1 do P to nie przesada? Lepiej z g1 na P jak już takowy ma być w grze. ;)

Opublikowano

3.Jeżeli ostro pociśniesz to myślę że 75lvl uda ci się wbić w jeden dzień, no ale później zaczną się schodki. To w takim razie exp leci dosyć wolno.

4.Został dodany nowy ABS ale zastanawiamy się czy nie połączyć go ze sztyletami. Lepiej zostawić nowy abs. 

1.55 Ku do g ale zwoje i rady bardzo fajnie lecą oraz w grze z bossów większo lvlowych są dostępne kamyki które dają skila od m1-p. 55ku sporo a rady i egzo leca z metków też i czy dobrze bo jak na medium to trudno o skile. Kamyk z m1 do P to nie przesada? Lepiej z g1 na P jak już takowy ma być w grze. ;)

Moim zdaniem też 55 książek to za dużo, 25 byłoby spoko. Chyba, że z metków dropi po parenaście książek a książki czyta się co 1sec :]

VsxuB58.png

Opublikowano

Mam Ci podać dokładna cenę za gotowe game z wilkiem oraz sklepami czy wystarczy jak powiem ze jest to w przedziale 400-500 euro?

To trzeba było sobie kupić zabezpieczenia na serwer a nie padał jak mucha, zresztą nie dziwie się że ich hejtujesz bo startują praktycznie w ten sam dzień i mają mega reklamę z tego co piszą, tylko wiedz o tym że twój serwer raz padł i pewnie drugi raz padnie nie oszukujmy się a oni mają czyste konto i tego najbardziej nienawidzisz.

Pytanie do administracji kogo dokładnie macie do reklamy ?

Opublikowano

To trzeba było sobie kupić zabezpieczenia na serwer a nie padał jak mucha, zresztą nie dziwie się że ich hejtujesz bo startują praktycznie w ten sam dzień i mają mega reklamę z tego co piszą, tylko wiedz o tym że twój serwer raz padł i pewnie drugi raz padnie nie oszukujmy się a oni mają czyste konto i tego najbardziej nienawidzisz.

Mają czyste konto? MPCforumy, 2k10, Alucard? To jest k***a czyste konto? Jesteś nikim przydupasie.

Opublikowano

Gówno mają nie reklamę to raz

Dwa, oni mają czyste konto na zmienionych nickach, więc pewnie to jakieś placki pokroju asfen

Trzy wyjdź.

aw@ gdzie leci mleczny sok?

Opublikowano

Mają czyste konto? MPCforumy, 2k10, Alucard? To jest k***a czyste konto? Jesteś nikim przydupasie.

Po raz kolejny i ostatni raz mówię że to nie nasze serwery ale cóż mogę tłumaczyć jak i tak swoje wiedzą, masz jakiekolwiek dowody że niby jest tak jak mówisz?

Strona serwera będzie najprawdopodobniej dostępna w środę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...