Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agares.pl [Dedyk] [Medium]

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co ma is do tego? Powinno byc w prezce opisane jak to bedzie wygladac.

Będzie 55 ku do G, ale zwoje i rady będą dropiły z metinów jak i ze szkat serwerowych.
  • Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co ma is do tego? Powinno byc w prezce opisane jak to bedzie wygladac.

Nie odpisuj tym idiotom bo oni przyszli tutaj tylko hejtować bo ich vesterisek startuje w tym samym terminie a już raz padł i drugi raz też padnie.

Pytanie do administracji jesteście przygotowani do ataków ddos ?

Opublikowano

3.Na serwerze jest o wiele więcej nowości niż w presce

"Presce"  :O

3.Respekt (zapowiedzi jak i seria)

No no serwer będzie miał HEJT przez tego ku**a skur**iela .. Powodzenia

Opublikowano

Nie odpisuj tym idiotom bo oni przyszli tutaj tylko hejtować bo ich vesterisek startuje w tym samym terminie a już raz padł i drugi raz też padnie.

Pytanie do administracji jesteście przygotowani do ataków ddos ?

Oby nie bylo tych ddosow, mimo ze prezka krotka to serwer bardzo mi sie spodobal.

Opublikowano

Oby nie bylo tych ddosow, mimo ze prezka krotka to serwer bardzo mi sie spodobal.

DDosy zawsze będą, aby umieli się tylko dobrze zabezpieczyć, ja tam bardziej nie chce aby był jakiś bug na serwerze bo dosyć ciekawie się zapowiada.

Opublikowano

DDosy zawsze będą, aby umieli się tylko dobrze zabezpieczyć, ja tam bardziej nie chce aby był jakiś bug na serwerze bo dosyć ciekawie się zapowiada.

No bledy ocziwiscie tez nie sa potrzebne.

Bedziecie miec strone anty ddos?

Opublikowano

Z miłą chęcią zagram, może i dużo nowości nie ma lecz chyba jestem z starszego pokolenia i nie lubie gdzie jest pełno systemów i nie wiem o co chodzi co mam robić itp, metin2 to prosta gra i wolę ją w swojej klasycznej wersji z małymi udogodnieniami jak nieskończona pelerynka, klasa Likan mi się bardzo podoba miła do metków expa jak i pvp na PL wbiłam 65lvl lecz wiadomo że na PL jak nie wydam kaski to mój likan jest tam nikim xD

@Agares.pl

Jak rozwiązaliście sprawę z bonusami na krwawienie, robicie nowy bonus silny przeciwko Likan czy Likana podczepiliście pod bonus na ludzi ?

Jak jeszcze nie dodaliście to możecie dodać bon na ludzi i pół ludzi na ludzi działał by na woja ninje szamana a pół ludzi Likan i sura dosyć ciekawe rozwiązanie no ale to do przemyślenia dla Administracji zostawiam.

Zawitam, widzimy się na starcie ;)

Opublikowano

Mam wrażenie, że wasza "konkurencja" się troszkę obsrała... dwoją się i troją aby ten serwer Wam nie wypalił ale dobrze o tym wiedzą, że mają baaaardzo twardy orzech do zgryzienia. 

Cała gildia WM wpadnie na serwer  ^_^

Kiedy można się spodziewać BETA TESTów ponieważ chciałbym / chcielibyśmy zobaczyć jak ten serwer wygląda od środka  B)

zandia_sygna.png

Opublikowano

zagrał bym chętnie ale te sety broni i zbroi do obrzydzenia już skończcie z tym ffs.

Dlaczego do obrzydzenia?

Wlasnie takie jak na globalu a takie sa poprostu najlepsze.

Opublikowano

Widać już że płaczki z Vesterisa poszły sobie płakać gdzieś indziej i nagle jaki spokój tutaj zapanował.

Łatwo będzie wbić skile do G?

Opublikowano

Widać już że płaczki z Vesterisa poszły sobie płakać gdzieś indziej i nagle jaki spokój tutaj zapanował. Łatwo będzie wbić skile do G?

Ponoc 55 ku, ale zwoje egzo i rady beda dropic ze szkat i metkow.

Opublikowano

Ponoc 55 ku, ale zwoje egzo i rady beda dropic ze szkat i metkow.

Myślę, że na MEDIUM nie powinno być trudno o skille "G"

*Jeżeli ta wymieniona trójka będzie tutaj nagrywała to jest z*********e :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Widać już że płaczki z Vesterisa poszły sobie płakać gdzieś indziej i nagle jaki spokój tutaj zapanował. Łatwo będzie wbić skile do G?

Jakie płaczki z Vesterisa? Kto zna kierzka ten wie, że to pieprzony złodziej i krętacz. Wisi wielu osobom hajs i ten serwer na bank nawet nie wystartuje bo takie DDosy polecą. Takie rakiety polecą, że maszyna się spali XDDD 

Tylu on ma wrogów, że mogę "wywróżyć" to co wyżej napisałem.

Proboszcz zresztą pewnie też znowu siedzi z nim xD

Opublikowano

Tak wogóle macie jakieś dowody nt. obecności Proboszcza w teamie? Chętnie zagrałbym lykanem ale jeśli ta osoba jest założycielem serwera nie warto nawet pobierać klienta...

Srij9JT.png

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, na pewno wpadnę z gildią i gównem, pozdrawiam serdecznie TOP 1.

refy RMCF

Opublikowano

Prezentacja piękna, ale naprawdę nie widzę tutaj nic poza wilkiem, chociaż nowości to nie wszystko. Jednak moglibyście bardziej opisać niektóre rzeczy, opisywanie bonusów petów/wierzchowców jest zbędne, ale jakieś informacje jak to wszystko działa jednak by się przydały.

Opublikowano

Serwer bardzo mi się podoba. Nie ma tylu napakowanych nowości. Zobaczymy jak będzie na starcie i później. Powodzenia ! 

logo.png­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...