Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agares.pl [Dedyk] [Medium]

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Tylko byś później nie żałował, bo moje przepowiednie ostatnio dość często się sprawdzają.

Myślę, że powinieneś uszanować opinię innej osoby. Sądzę, że ten użytkownik Twoje przewidzenia ma bardzo głęboko, tam gdzie światło nie dociera, także daruj sobie :)

Ciebie jak wcześniej Twojego kolegę również pozdrawiam baaardzo ciepło :) Piona

1348162346-U215643.png

by Baksiu

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dlaczego jeśli jestes tekim pro elo technikiem twój serwer padł i robisz reaktywację ? Hejtujesz serwer ponieważ psuje to twoje plany startu bez konkurencyjnego.

Co do serwera myślę że będzie na nim sporo graczy, ale to wszystko się okaże na stracie.

Hejtuje serwer bo wiem jaka k***a jest kierzek. ;) Totalny brak szacunku dla ludzi, którzy pożyczają od innych hajs a potem nie oddają.

Opublikowano

To dlaczego jeśli jestes tekim pro elo technikiem twój serwer padł i robisz reaktywację ? Hejtujesz serwer ponieważ psuje to twoje plany startu bez konkurencyjnego.

Co do serwera myślę że będzie na nim sporo graczy, ale to wszystko się okaże na stracie.

Ładniej, bo nie ta liga misiek.

Nie padł, tylko został wyłączony z czystych i logicznych względów - ataki ddos.

Wyłączyć serwer przez ataki ddos, a wyłączyć bo się nachapało hajsu lub były poważne bugi to chyba różnica jednak nie?

Myślę, że powinieneś uszanować opinię innej osoby. Sądzę, że ten użytkownik Twoje przewidzenia ma bardzo głęboko, tam gdzie światło nie dociera, także daruj sobie  :)

Ciebie jak wcześniej Twojego kolegę również pozdrawiam baaardzo ciepło  :) Piona

Bardzo aktywnym użytkownikiem się stałeś.

Opublikowano

Myślę, że powinieneś uszanować opinię innej osoby. Sądzę, że ten użytkownik Twoje przewidzenia ma bardzo głęboko, tam gdzie światło nie dociera, także daruj sobie :)

Te kierzuś może się popłączesz znuuuuf??

@Lord #Confirmed

Mehehe

@topic

Skad truciaka dropne?

Opublikowano

­

Z tym ciepłem to nie przesadzaj, póki z toba nie piłem na nic więcej nie licz mordo. ^_^

Btw, kiedy jakie nowości i jak Wasze zabezpieczenia przed LiveNetem?

Opublikowano

­

Z tym ciepłem to nie przesadzaj, póki z toba nie piłem na nic więcej nie licz mordo. ^_^

Btw, kiedy jakie nowości i jak Wasze zabezpieczenia przed LiveNetem?

Zabezpieczenia? O czym ty mówisz przecież kierzek nawet na roota bez googla się zalogować nie potrafi a o zabezpieczeniach mowa.. Serwer wybuchnie jak jego ts wiele razy :DD If you know what i mean :D

Opublikowano

Ja tez hejtuje bo serwer to jedna lepienka "figury z brązu" if you know what i mean

antywarn

Shopy offline odbugowane czy jak na alucardzie? :D

Opublikowano

Ja tez hejtuje bo serwer to jedna lepienka "figury z brązu" if you know what i mean

antywarn

Shopy offline odbugowane czy jak na alucardzie? :D

Likan z brązu xD

17687288966590777985.png

Opublikowano

Brązowy likan #takasytuacja.

Skąd dropi truta?

Czy serwer jest opłacony na rok świetlny? xD

To kto Was zabezpiecza? xD

Stoicie na ovh czy na hosteamie? :ninja:

Kto kodował strone?  :mellow:

Kolego z góry prawdopodobnie zabezpieczeniami zajął się pan Tomili Jons z Ściganych ;)

@topic gdzie dropne berło otchłani i zatruty miecz?

17687288966590777985.png

Opublikowano

Ja p******e graczy nie interesują wasze prywatne problemy i kto tworzy serwer. Liczy się tylko i wyłącznie to czy będzie możliwa normalna i przyjemna gra na serwerze a tego nie możecie ocenić.

A co do tego harnaś że będę tracił czas na serwer. Jest wiele dobrze zapowiadających się serwerów z których wychodzi bug na bugu lub gigantyczne niedopracowania ostatnio tak się przejechałem na Santerii i na Alucard. Więc dlatego ja osobiście oceniam serwer dopiero po starcie, jak będzie c*****y to wejdę po starcie i to napiszę ale żeby przed oceniać negatywnie to trzeba mieć coś nie po kolei z głową. ;) 

Opublikowano

Ale hejty , moim zdaniem bezpodstawne ... dajmy im szanse ,co z tego ze nie znacie nickow ? 

Bardzo ładna grafika w prezentacji !

Ciesze sie ze kolejny serwer chce wprowadzic likana , oby wystartowal , bo poprzedni (AX...) znikla bez sladu. 

Sa jeszcze jakies urozmaicenia /zmniany /poprawki w cliencie ktore nie zostaly opisane ?

Jesli to faktycznie MEDIUM a max lvl to 110 to oby bylo cos do robienia po tygodniu gry ... 

Planujecie cos jeszcze dodawac ? jakies updaty ?

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że cały wasz serwer to tylko Likan i Sklepy Offline? Bo ja tu nic innego nie widzę.

@Up. AX*ria, cały czas pracuję nad serwerem i startują w wakacje, także nigdzie nie znikneli.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Hejty i Hejty od ludzi którzy zrobili gówna ehhh 

Harnaś hejtujesz ten serwer a nawet nie wystartował nie wiesz co z nim będzie nie wiesz nic.. Zajmij się swoim gów*em na którym masz 100 online hejtujesz większość serwerów a popatrz na siebie co ty masz ? ty masz gó*no a nie serwer każdy się tylko głowi czemu to stoi i po co to stoi ? 

Endymion to samo hejtuje a jego serw padł po kilku dniach hahaha sry został offnięy przez ataki DDos... i każdy wie że będzie tak samo znowu padnie ci serwer przez ataki... Wgl po co ten Rework ? Spinasz się że nie będziesz miał dobrego startu bo w ten sam dzień startują 3 inne serwery a tu robisz anty reklamę... 

Serwer polecam bardzo ładna prezentacja :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Hejty i Hejty od ludzi którzy zrobili gówna ehhh 

Harnaś hejtujesz ten serwer a nawet nie wystartował nie wiesz co z nim będzie nie wiesz nic.. Zajmij się swoim gów*em na którym masz 100 online hejtujesz większość serwerów a popatrz na siebie co ty masz ? ty masz gó*no a nie serwer każdy się tylko głowi czemu to stoi i po co to stoi ? 

Endymion to samo hejtuje a jego serw padł po kilku dniach hahaha sry został offnięy przez ataki DDos... i każdy wie że będzie tak samo znowu padnie ci serwer przez ataki... Wgl po co ten Rework ? Spinasz się że nie będziesz miał dobrego startu bo w ten sam dzień startują 3 inne serwery a tu robisz anty reklamę... 

Serwer polecam bardzo ładna prezentacja :D

Vesteris stał długie miesiące, więc pierdolisz że oni nie wiedzą a sam nie wiesz.

Serwera nie polecam, między innymi przez takich lizusów. Pokaż co ty zrobiłeś i napisz wtedy o innych.

Opublikowano

Bezsens :). Nie lepiej wam zrobić serwera medium/easy albo easy z lykanem :) ? Myśle, że to by wam więcej osób przyciągnęło niż kolejny klasyczny hard..

Opublikowano

Jedyną nowością to ten Likan który moim skromnym zdaniem całkowicie nie nadaje się do klimatów metina.

Jednak mimo wszystko życzę powodzenia ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...