Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agares.pl [Dedyk] [Medium]

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno, jeśli dadzą ten hajs do zaufanego mediatora którego wybierze ktoś bezstronny to ten zakład ma sens.

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno, jeśli dadzą ten hajs do zaufanego mediatora którego wybierze ktoś bezstronny to ten zakład ma sens.

Najlepiej niech Tobie to dadzą i im dasz, tak? Puknij się w łepek.

Co do serwera, zawitam, ale nie na długo bo mam wyjazd. Ale po wyjeździe będę łupał oporowo i lał Respecta, Uzurpatora i Małysza o ile nie dostaną bana za WH #yolo

201dzc.png

Opublikowano

hahahaha beka z deka,jaracie sie tymi jutuberami jak tęcza 11 listopada,to juz mozna podpisac pod uposledzenie

beda sm za psc?

Opublikowano

Dziwna jest logika ludzi, którzy wbijają na server " bo jutuber " polecił. On ma za to zapłacone, aby zachęcać was na server, więc .... ?

Skille trzeba kamolami ? Nie doczytałem, jeśli tak to trochę lipa :/

Opublikowano

Dziwna jest logika ludzi, którzy wbijają na server " bo jutuber " polecił. On ma za to zapłacone, aby zachęcać was na server, więc .... ?

Skille trzeba kamolami ? Nie doczytałem, jeśli tak to trochę lipa :/

No wiesz... znajdą się takie serwery gdzie tych " YouTube'rów " nie znajdziesz  B)

Odpowiedz: Kamole / Tęczak

Opublikowano

No wiesz... znajdą się takie serwery gdzie tych " YouTube'rów " nie znajdziesz  B)

Odpowiedz: Kamole / Tęczak

Dobry drop kamoli ?

Opublikowano

Postanowilismy, że bronie 75 będą do zdobycia jak na PL'u.

Czyli bedzie je mozna tez wydropic z zinow?

Jakie hasło do klienta?

Tez jestem ciekawy, bym sobie juz pobral clienta.

Opublikowano

Witam, mam pytanko. Jakie są raty serwerowe ? ( nie piszcie ze np. dopasowane, tylko proszę o konkret :D np. x4 , x5 ? :D z góry dzięki, sory jak już było takie pytanie, ale nie zauważyłem :D i jak ze skilami tez nie widze :C :D

Opublikowano

Witam, mam pytanko. Jakie są raty serwerowe ? ( nie piszcie ze np. dopasowane, tylko proszę o konkret :D np. x4 , x5 ? :D z góry dzięki, sory jak już było takie pytanie, ale nie zauważyłem :D i jak ze skilami tez nie widze :C :D

Raty nie wiem, a skile 55 ku do G lecz na G moze wbic juz z m7

A na P kamolami duchowymi badz 1 teczakiem.

Opublikowano

Czy będzie handlarz z dodawaniem podstawowych bonów i zmiany ich oraz 5 bon i takie inne drobiazgi jak na innych serwerach czy trzeba wszystko samemu dropić?

Przyznam, że to jest dla mnie bardzo ważne, bo jeśli tego nie będzie nawet nie wbijam z kumplami na metka, ponieważ szukamy właśnie takiego serwera jak ten ale zależy nam też, aby sobie zrobić eq, brać pvp, robić wojny i rozróby.

Moim zdaniem taki handlarz powinien być podstawą takich serwerów, wtedy więcej graczy zagra.

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Czy będzie handlarz z dodawaniem podstawowych bonów i zmiany ich oraz 5 bon i takie inne drobiazgi jak na innych serwerach czy trzeba wszystko samemu dropić?

Przyznam, że to jest dla mnie bardzo ważne, bo jeśli tego nie będzie nawet nie wbijam z kumplami na metka, ponieważ szukamy właśnie takiego serwera jak ten ale zależy nam też, aby sobie zrobić eq, brać pvp, robić wojny i rozróby.

Moim zdaniem taki handlarz powinien być podstawą takich serwerów, wtedy więcej graczy zagra.

To idź na easy, lol.­

tenor.gif

Opublikowano

Zmianki bedziesz mial ze szkat serwerowych oraz metkow.

Opublikowano

W M1 z mobów leci naprawdę duża ilość zmianek + dodań (zielonych) więc nie powinno być problemu aby zrobić podstawowy ekwipunek.

Tak jak wiele osób pisało większość serwerów MEDIUM staje się serwerem HARD dlatego staramy się tego uniknąć  ^_^

Zachęcam do zadawania pytań !  B)

Opublikowano

W M1 z mobów leci naprawdę duża ilość zmianek + dodań (zielonych) więc nie powinno być problemu aby zrobić podstawowy ekwipunek.

Tak jak wiele osób pisało większość serwerów MEDIUM staje się serwerem HARD dlatego staramy się tego uniknąć  ^_^

A 5 bon gdzie bedzie dropil?

Opublikowano

Cały czas pytam !!! 

Czy możesz dodać tabelę bonów.

Czy są więcej niż 3 dangeony.

Daj hasło do klienta

Kiedy ts.. 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Cały czas pytam !!! 

Daj hasło do klienta

Kiedy ts.. 

Byc moze hasla nie chce udzielic dlatego ze wtedy bedzie mozna wejsc na serwer, a jest on otwarty tylko teraz dla youtuberow.

Opublikowano

Cały czas pytam !!! 

Daj hasło do klienta

Kiedy ts.. 

Dungeony: Wieża Orków / Wieża Demonów / Piekielne Katakumby / Strażnica Nemere / Plugator / Smok / Baronówna Pająków.

Hasła nie dam - dzisiaj dodamy pełny client na stronę - NOWY

Opublikowano

A konta kiedy bedzie mozna zakladac?

Chcial bym zobaczyc co jest w is.

Chyba już jest rejestracja otwarta a is pewnie będzie dostępny przed startem jak na każdym serwie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...