Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agares.pl [Dedyk] [Medium]

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrawiam idiotę zapewne gdzieś od Was.

29y0c2d.jpg

Raczej od isamu.

Powiem tak serwer może i nawet ciekawy ale , jeśli w team jest Proboszcz to długo nie postoi bo na innych jego serwerach było navi a po za tym jak on stawia serwery to tylko dla klasy tak jak jego dziewczyna . A co do ciebie kierzek to gratki że stawiasz serwer :) mogłeś się pochwalić hihi  <3  <3  . Powodzenia na starcie

kierzek tylko prezkę wstawił.­

tenor.gif

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pozdrawiam idiotę zapewne gdzieś od Was.

29y0c2d.jpg

Hehe Krytyka boli ;cccccc

Moze zawitam pare dni po starcie zalezy ile osob bedzie online, i zobacze jak to bedzie :]

Opublikowano

Mmm ten ,,wilczek'' do serwera nastawionego na pvp był by fajny .Co do samego serwera to taki pusty się wydaję ...

Opublikowano

Mmm ten ,,wilczek'' do serwera nastawionego na pvp był by fajny .Co do samego serwera to taki pusty się wydaję ...

Walka będzie bo od 90 jest mapa na której wszyscy się będą bic i expic
Opublikowano

Pobieranie klienta zatrzymało sie przy 99%, probowalem na kazdej przegladarce i ten sam problem, takze odpuszczę sobie ten serwer zwlaszcza ze prosilem o udostepnienie klienta na innych hostingach. 

Srij9JT.png

Opublikowano

Hehe Krytyka boli ;cccccc

Moze zawitam pare dni po starcie zalezy ile osob bedzie online, i zobacze jak to bedzie :]

Krytyka? Czy on mnie skrytykował? Jeśli nie wiesz co to krytyka to wróć do czasów podstawówki, a potem się wypowiadaj.

#randomywszedzie

#antywarn, wbiję na serwer i zobaczę co to będzie, klient się pobiera, ale przydałoby się więcej hostów

201dzc.png

Opublikowano

Pobieranie klienta zatrzymało sie przy 99%, probowalem na kazdej przegladarce i ten sam problem, takze odpuszczę sobie ten serwer zwlaszcza ze prosilem o udostepnienie klienta na innych hostingach.

Admin na forum był ostatnio o 00:51, więc nieważne, że prosiłeś ^^. Mi normalnie pobrało.­

tenor.gif

Opublikowano

Ja bym Ci poradził pobranie z innej przeglądarki, mi na Lisku spokojnie się pobrało bez problemu. ;-)

201dzc.png

Opublikowano

Czy to tylko u mnie blad? Gdy odpalam clienta wyskakuje patcher i blad podczas aktualizacji torrent (przerwana/wadliwa komunikacja z serwerem) I sie zamyka . Proosze o odpowiedz.

Opublikowano

Czy to tylko u mnie blad? Gdy odpalam clienta wyskakuje patcher i blad podczas aktualizacji torrent (przerwana/wadliwa komunikacja z serwerem) I sie zamyka . Proosze o odpowiedz.

U każdego tak jest, nie jest jeszcze włączony patcher.

201dzc.png

Opublikowano

Patcher jak i konta zostaną odblokowane przed startem, gdy będzie można spatchować klienta jak i sprawdzić IS'a od razu Was poinformuje.

Opublikowano

IS drogi :D ? Jaka przewage beda mieli gracze z IS nad tymi bez IS ?

Zgaduje, że tak jak wszędzie, czyli ogromną przewagę.  xD

Jest jakiś TeamSpeak serwera?

Macie zamiar postać dłużej niż tydzień? (Nie przeliczając chęci na zamiary)

Zobaczymy, bo ciekawy serwer a ja dawno nie grałem, wbijam.

Opublikowano

Jak bd ponad 600 osob moge pyknac ;p

Skad dodania i zmianki oprocz szkat  serwerowych?

Z tego co na filmach widziałem dropią z mobów i chyba z metinów jak się nie mylę.

Opublikowano

Zgaduje, że tak jak wszędzie, czyli ogromną przewagę.  xD

Jest jakiś TeamSpeak serwera?

Macie zamiar postać dłużej niż tydzień? (Nie przeliczając chęci na zamiary)

Zobaczymy, bo ciekawy serwer a ja dawno nie grałem, wbijam.

Nasza reklama bije resztę serwerów na łopatki więc liczba graczy zapewne będzie wysoka - o to nie powinniśmy się martwić.

Opublikowano

Nasza reklama bije resztę serwerów na łopatki więc liczba graczy zapewne będzie wysoka - o to nie powinniśmy się martwić.

Za to wasze podejscie do potencjalnych graczy pozostawia wiele do zyczenia. Az taki problem stanowi dla was umieszczenie klienta na innym hostingu? :O

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...