Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agares.pl [Dedyk] [Medium]

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G****o mają nie reklamę to raz

Dwa, oni mają czyste konto na zmienionych nickach, więc pewnie to jakieś placki pokroju asfen

Trzy wyjdź.

aw@ gdzie leci mleczny sok?

Hahah przydupasek Endym... z tego co na razie widzę to wy macie gówno nie reklamę i wiadomo ze 90% postów u was w presce to są sami wasi koledzy którzy wam tam spamują, przejzałem preskę ich jeszcze raz i z tego co widzę to są pliki w zupełności inne niż MPCforuma czy tam też jakiegoś gówna i to naprawdę na pierwsze spojrzenie to widać i nie oszukujmy się jedynie jaką macie przewagę nad tym serwerem to że was jest więcej na mpc forum.

Ponawiam pytanie do administracji kto będzie was reklamował ?

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahah przydupasek Endym... z tego co na razie widzę to wy macie g****o nie reklamę i wiadomo ze 90% postów u was w presce to są sami wasi koledzy którzy wam tam spamują, przejzałem preskę ich jeszcze raz i z tego co widzę to są pliki w zupełności inne niż MPCforuma czy tam też jakiegoś gówna i to naprawdę na pierwsze spojrzenie to widać i nie oszukujmy się jedynie jaką macie przewagę nad tym serwerem to że was jest więcej na mpc forum.

na chwilę obecną mogę zdradzić kilku większych youtuberów z metina gdzie wykupiliśmy reklamę:

1.Uzurpator ( Kupiona serią jak i zapowiedzi )

2.Malyszsquad (Kupione zapowiedzi a po starcie seria w 100% )

3.Respekt (zapowiedzi jak i seria)

+ Mniejsi no i jeszcze na tym się nie skończy ale to już w trakcie zobaczycie :) jak na razie konkurencja już wymięka a gdy ruszy reklama to będzie płacz.

Opublikowano

Hahah przydupasek Endym... z tego co na razie widzę to wy macie gówno nie reklamę i wiadomo ze 90% postów u was w presce to są sami wasi koledzy którzy wam tam spamują, przejzałem preskę ich jeszcze raz i z tego co widzę to są pliki w zupełności inne niż MPCforuma czy tam też jakiegoś gówna i to naprawdę na pierwsze spojrzenie to widać i nie oszukujmy się jedynie jaką macie przewagę nad tym serwerem to że was jest więcej na mpc forum.

Żaden przydupasek, po prostu wiem co się dzieje w świecie metina.

Jedynym przydupasem jesteś tutaj ty, preske przejżałeś [haha] mówisz to spoko.

Widziałem wiele serwerów i wielu administratorów i jakieś byle gówna pod innymi nickami, w porównaniu do endymiona... proszę ja ciebie.

On ma chociaż jakiś staż w tym dziale, a ich zbyt tu nie widuje, zbieg okoliczności?

Tak samo ty, c***a się znasz a pierdolisz nie do rzeczy, bez potrzeby i chyba bez sensu.

To na tyle ode mnie, nie polecam tego syfu ze względów oczywistych, a tobie koleżko polecam zdanie j. polskiego po raz 10.

na chwilę obecną mogę zdradzić kilku większych youtuberów z metina gdzie wykupiliśmy reklamę:

+ Mniejsi no i jeszcze na tym się nie skończy ale to już w trakcie zobaczycie  :) jak na razie konkurencja już wymięka a gdy ruszy reklama to będzie płacz.

Z takim syfem nie da się konkurować w jakikolwiek sposób.

Opublikowano

Żaden przydupasek, po prostu wiem co się dzieje w świecie metina.

Jedynym przydupasem jesteś tutaj ty, preske przejżałeś [haha] mówisz to spoko.

Widziałem wiele serwerów i wielu administratorów i jakieś byle gówna pod innymi nickami, w porównaniu do endymiona... proszę ja ciebie.

On ma chociaż jakiś staż w tym dziale, a ich zbyt tu nie widuje, zbieg okoliczności?

Tak samo ty, c***a się znasz a pierdolisz nie do rzeczy, bez potrzeby i chyba bez sensu.

To na tyle ode mnie, nie polecam tego syfu ze względów oczywistych, a tobie koleżko polecam zdanie j. polskiego po raz 10.

Z takim syfem nie da się konkurować w jakikolwiek sposób.

haha dobrze to powiedziałeś u was jest jedno g****o co nie zmienia nicku, jeśli macie takie pojęcia do serwerów to dlaczego padaliście jak muchay na starcie a potem nawet po wystartowaniu nie potrafiliście ogarnąć ddosów już nie mówiąc o bugach, i co z tego wyszło? kolejna porazka i teraz aby się nachapać kasy robicie reaktywacje! hahahaha

Co do serwera czekam na start i po stracie ocenię.

Opublikowano

haha dobrze to powiedziałeś u was jest jedno g****o co nie zmienia nicku, jeśli macie takie pojęcia do serwerów to dlaczego padaliście jak muchay na starcie a potem nawet po wystartowaniu nie potrafiliście ogarnąć ddosów już nie mówiąc o bugach, i co z tego wyszło? kolejna porazka i teraz aby się nachapać kasy robicie reaktywacje! hahahaha

Przecież na starcie ty skończony idioto serwer nie padał od ddosów zaczeło się to po miesiącu jak wyszła nowa metoda ataku na booterkach z hackforumsa i ovh nie ogarniało filtracji tego typu pakietów więc zanim coś powiesz gównie w strone endymiona bądz zabezpieczeń vesterisu przypierd** łbem o kant stołu

once again nie polecam bo j****y proboszcz w teamie

Opublikowano

Idioto, jesteś tak tępy czy udajesz?

Piszę jako zwykły użytkownik tego forum, który po prostu wie co nie co i jest obeznany w temacie a nie jako admin czy ch* wie kto od vesteris.

Byłem aktywnym graczem Vesterisa, jak pierdolisz że tam były  bugi to już wiem że tylko jesteś od lizania dupy w tym temacie, bo na żadnym innym serwerze w tym roku mniej ich nie było.

Aby się nachapać, dlatego oddają sm mistrzu, dobry jesteś. Liż dupkę dalej liż.

Co do serwera, syf -  a ty koleżko spamuj dalej kolegom pod prezentacją może dadzą ci te 12zł na kebsa.

Pondro

Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać ale jeżeli na tym serwerze system sklepów offline będzie działał prawidłowo to śmiało można go nazwać: HIT'em 

Ogólnie fajnie się zapowiada... co do prezentacji: 9/10

W prezentacji masz napisane " czarno na białym " Typ serwera: MEDIUM więc o jakim hardzie tutaj mowa :) ??

MEDIUM a skończy się hardem :)..

Opublikowano

+ Mniejsi no i jeszcze na tym się nie skończy ale to już w trakcie zobaczycie  :) jak na razie konkurencja już wymięka a gdy ruszy reklama to będzie płacz.

Ale nikt zemną od was nie pisał tak mi sie wydaje :D /r3spect

Hah no to grubo chłopaki, walicie w c***a a jeszcze serwer nie wyszedł.

Masz kutasku, z*******a administracja.

Opublikowano

Hah no to grubo chłopaki, walicie w c***a a jeszcze serwer nie wyszedł.

Masz kutasku, z*******a administracja.

Polecam wrócić do posta respekta i odpowiedzieć sobie na pytanie czy oszukaliśmy was :) i dziwne jest to że tylko i wyłącznie sam hejt przynosi administracja Vesterisa
Opublikowano

Polecam wrócić do posta respekta i odpowiedzieć sobie na pytanie czy oszukaliśmy was :) i dziwne jest to że tylko i wyłącznie sam hejt przynosi administracja Vesterisa

Nie jestem adminem vesterisa, spadaj placku ode mnie bo za cienki jesteś.

Opublikowano

Z miłą chęcią zagram, może i dużo nowości nie ma lecz chyba jestem z starszego pokolenia i nie lubie gdzie jest pełno systemów i nie wiem o co chodzi co mam robić itp, metin2 to prosta gra i wolę ją w swojej klasycznej wersji z małymi udogodnieniami jak nieskończona pelerynka, klasa Likan mi się bardzo podoba miła do metków expa jak i pvp na PL wbiłam 65lvl lecz wiadomo że na PL jak nie wydam kaski to mój likan jest tam nikim xD

@1361622928-U485574.pngAgares.pl

Jak rozwiązaliście sprawę z bonusami na krwawienie, robicie nowy bonus silny przeciwko Likan czy Likana podczepiliście pod bonus na ludzi ?

Jak jeszcze nie dodaliście to możecie dodać bon na ludzi i pół ludzi na ludzi działał by na woja ninje szamana a pół ludzi Likan i sura dosyć ciekawe rozwiązanie no ale to do przemyślenia dla Administracji zostawiam.

Zawitam, widzimy się na starcie ;)

Opublikowano

Nie jestem adminem vesterisa, spadaj placku ode mnie bo za cienki jesteś.

Na każdy wszelki możliwy sposób próbujecie oczernić serwer tylko dlatego że wasz startuje w tej samej dacie co nasz, miałeś już kończyć spamowanie w tym poście a dalej ciebie tutaj widzę ;/ a co do serwera pomimo waszego całego hejtu ze strony konkurencyjnego serwera ludzie na starcie się przekonają co do serwera dlatego panom już dziękujemy !
Opublikowano

Na każdy wszelki możliwy sposób próbujecie oczernić serwer tylko dlatego że wasz startuje w tej samej dacie co nasz, miałeś już kończyć spamowanie w tym poście a dalej ciebie tutaj widzę ;/ a co do serwera pomimo waszego całego hejtu ze strony konkurencyjnego serwera ludzie na starcie się przekonają co do serwera dlatego panom już dziękujemy !

Jesteś tępy czy czytać nie potrafisz?

Cytujesz post że nie jestem adminem vesteris, a w odp piszesz co innego.

Czytać nie potrafisz? Przeczytaj ziomek co napisałem i dopiero spróbuj coś wypocić z tego twojego głupiego rozumu, chyba że już masz takie braki że nie potrafisz. Serwera nie polecam z własnych powodów, a nie z tego powodu że startuje dużo lepszy od waszego, czyt. vesteris.

To, że nie masz jak mi odpowiedzieć, bo nie masz wymówek bo taka jest prawda jak tu ludzie piszą, to Twój problem.

Odpowiedz mi jeszcze raz że hejtuje bo jestem adminem vesterisa a ja idę po popcorn.

Opublikowano

wiec mowisz ze ja , nestor , zielak , ciura , florian i masa innych jestesmy z vesterisa? tez mi nowosc to chyba musze zglosic sie do @Endymion po działke z isu..

jestescie plebsami jedyne co potrafisz kumplu robic to odpowiadac na posty nestora lecz mojego juz nie skomentujesz..

antywarm

czy na serwerze wykonujac dunga nie bedzie zadnych dziwnych bugow typu cofki wykonanego questu po wyjsciu z niego do m1?

Opublikowano

Jesteś tępy czy czytać nie potrafisz?

Cytujesz post że nie jestem adminem vesteris, a w odp piszesz co innego.

Czytać nie potrafisz? Przeczytaj ziomek co napisałem i dopiero spróbuj coś wypocić z tego twojego głupiego rozumu, chyba że już masz takie braki że nie potrafisz. Serwera nie polecam z własnych powodów, a nie z tego powodu że startuje dużo lepszy od waszego, czyt. vesteris.

To, że nie masz jak mi odpowiedzieć, bo nie masz wymówek bo taka jest prawda jak tu ludzie piszą, to Twój problem.

Odpowiedz mi jeszcze raz że hejtuje bo jestem adminem vesterisa a ja idę po popcorn.

Ziomek skończ się ośmieszać wysatrczy wejść w temat vesterisa i widać jak tam odpisujesz jest lizanie dupy. Miałeś już dawno wyjść z tego tematu a dalej tutaj siedzisz, wyjdz na dwór odejdz od komputera zacznij myśleć.

Czy na tym serwerze dropią 5 bonusy ?

Opublikowano

Ten sklep ofline to bardzo zly pomysl, bedzie jak na innych serwerach ze gracze beda stawiac po 2-3.
Przez to bedzie zawalone cale m1 i nie bedzie widac nawet graczy.

Opublikowano

Ziomek skończ się ośmieszać wysatrczy wejść w temat vesterisa i widać jak tam odpisujesz jest lizanie dupy. Miałeś już dawno wyjść z tego tematu a dalej tutaj siedzisz, wyjdz na dwór odejdz od komputera zacznij myśleć.

Czy na tym serwerze dropią 5 bonusy ?

Oh, to że grałem tam na serwerze i wiem dużo o nim, to oznacza że pomagając innym liżę dupę?

Ja pomagam, ty liżesz dupkę a to zasadnicza różnica, której ty nie jesteś w stanie zrozumieć placku.

Tak jak napisałem, w administracji same placki, począwszy od dałnów skończywszy na ludziach z zanikami pamięci.

Nie polecam, takie 2 na 10.

wiec mowisz ze ja , nestor , zielak , ciura , florian i masa innych jestesmy z vesterisa? tez mi nowosc to chyba musze zglosic sie do @Endymion po działke z isu..

jestescie plebsami jedyne co potrafisz kumplu robic to odpowiadac na posty nestora lecz mojego juz nie skomentujesz..

antywarm

czy na serwerze wykonujac dunga nie bedzie zadnych dziwnych bugow typu cofki wykonanego questu po wyjsciu z niego do m1?

Bo to jebane ułomy, nie znają mnie [a ja owszem] i myślą że błysną bo komuś odpiszą [jeszcze pewnie myślą że te ich odpowiedzi to pociski niczym z kul armatnich]

Administracji polecam skończyć szkołę zdrowego myślenia.

Fajnie że likan na serwerze

Ciekawe jak bedzie on wyglądał na privku  ;)

powodzenia

C*****o, kupując taki syf z ich umiejętnościami nawet nie będą wstanie naprawić jednego małego gówienka.

Opublikowano

­

Ten sklep ofline to bardzo zly pomysl, bedzie jak na innych serwerach ze gracze beda stawiac po 2-3.

Jakoś trzeba wizualnie zwiększać ilość online :P

Opublikowano

Sklepy offline będzie można wystawiać tylko i wyłącznie jeden na postać i maksymalnie na 24 godziny.

antywarm

Nie będzie żadnych dziwnych bugów w 100%.

­

Jakoś trzeba wizualnie zwiększać ilość online :P

Niestety nie będziemy tego robili tak jak ty, uda ci się w końcu postawić serwer gdzie liczba online przekroczy 200 osób ?
Opublikowano

Sklepy offline będzie można wystawiać tylko i wyłącznie jeden na postać i maksymalnie na 24 godziny.Nie będzie żadnych dziwnych bugów w 100%.Niestety nie będziemy tego robili tak jak ty, uda ci się w końcu postawić serwer gdzie liczna online przekroczy 200 osób ?

Uroczyście oświadczam, że mózg ci się przegrzewa.

Ale spoko, uratują cie ziomki. Już odkręcają zawory

4806714350649351384914.jpeg

Więcej nie pisz, bo wody braknie.

Opublikowano

­

Sklepy offline będzie można wystawiać tylko i wyłącznie jeden na postać i maksymalnie na 24 godziny.
Nie będzie żadnych dziwnych bugów w 100%.
Niestety nie będziemy tego robili tak jak ty, uda ci się w końcu postawić serwer gdzie liczba online przekroczy 200 osób ?

No, na każdym przekroczyła 200 online, luźno. Nie masz już jak inaczej odpowiedź na mój post tylko serwera się czepiasz? O 200 osób to Ty się modlić powinieneś, o ile w ogóle wystartujecie

­

A co do skili, jak je sie robi?
W prezce tego nie ma opisanego badz przeoczylem.

Dowiesz się jak IS odpalą.

Opublikowano

­

No, na każdym przekroczyła 200 online, luźno. Nie masz już jak inaczej odpowiedź na mój post tylko serwera się czepiasz? O 200 osób to Ty się modlić powinieneś, o ile w ogóle wystartujecie

­

Dowiesz się jak IS odpalą.

A co ma is do tego? Powinno byc w prezce opisane jak to bedzie wygladac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...