Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agares.pl [Dedyk] [Medium]

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu strona nie działa ? 

Jest ta beta czy nie ?

Jest jakiś ts serwerowy ?

Z tego co wiem Strona ma być podobno w środę a co do bety podobno youtuberzy mają ogłosić co i jak.

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to za syf jest  ? Rozumiem, że jedyną nowością u was to 5 postać która jest zjeb.a ^^na i nie pasuje do metina ? okej spoko, ale mnie osobiście to nie zachęciło, dlatego nie zagram. I zbytnio serwera nie widzę ale powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Co to za syf jest  ? Rozumiem, że jedyną nowością u was to 5 postać która jest zjeb.a ^^na i nie pasuje do metina ? okej spoko, ale mnie osobiście to nie zachęciło, dlatego nie zagram. I zbytnio serwera nie widzę ale powodzenia. 

Pisali że podobno więcej nowości będzie na kanałach youtuberów.

Opublikowano

Skad mozesz wiedziec ze syf koleszko? Jeszcze serwer nie wystartowal a oceniasz.... moze i w prezce nie ma duzo a byc moze powali na kolana duzo innych serwerow, ja osobiscie napewno wbije a ty idz sobie walic hejty gdzie raki zimuja.

A co do dropu ze szkat serwerowych, polecam byl laczenie dropu.

Po co ma zasmiecac cale eq?

9397914350994991373732.png

Opublikowano

Skad mozesz wiedziec ze syf koleszko? Jeszcze serwer nie wystartowal a oceniasz.... moze i w prezce nie ma duzo a byc moze powali na kolana duzo innych serwerow, ja osobiscie napewno wbije a ty idz sobie walic hejty gdzie raki zimuja.

A co do dropu ze szkat serwerowych, polecam byl laczenie dropu.

Po co ma zasmiecac cale eq?

9397914350994991373732.png

Ja tak samo jestem za tym łączeniem i niech dadzą więcej  egzo do szkatułek bo nie każdy będzie miał czas lecieć na metiny jak ktoś topkę wali.

Opublikowano

Ja tak samo jestem za tym łączeniem i niech dadzą więcej  egzo do szkatułek bo nie każdy będzie miał czas lecieć na metiny jak ktoś topkę wali.

albo topka (exp) albo skile (drop) ... najlepiej dodajcie wszystko bo nie bedzie czasu na robienie tego czy tamtego ... ^.- 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Małysz i Uzurpator właśnie dodali filmik z serwera... zapowiada się ciekawie  xD

Na tych filmikach nic ciekawego xD podobno jakieś nowości miały być pokazane ja tam nic nie widze heszke w meszke ;)

Na tych filmikach nic ciekawego xD podobno jakieś nowości miały być pokazane ja tam nic nie widze heszke w meszke ;)

@topic macie jakieś reklamy na FP?

17687288966590777985.png

Opublikowano

Mam nadzieje że wszystko wypali i nie będzie żadnego przekładania startu... I żeby było dużo ludzi bo w weekend startują 4 serwery :P

8816414724839291359194.png

Opublikowano

O proszę z tego co znalazłem jest filmik u Uzuzrpatora i Małysza ktoś jeszcze będzie dodawał ?
Malyszsquad
Uzurpator

Opublikowano

Miejmy nadzieje ze nie bedzie bugow ani ddosow i bedzie moc na serwerze. :D

bugi raczej będą zobaczymy a ddos nie powinno być bo w ten sam dzień Ves**ris startuje :P 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

bugi raczej będą zobaczymy a ddos nie powinno być bo w ten sam dzień Ves**ris startuje :P

I dlatego ves... moze atakowac. szkoda ze dzis juz nie 27 bo juz bym pogral.

Opublikowano

Ja tak samo B)  ale ma być beta niby  <3

Nigdy nie gram na becie, ta mysl ze to jednak beta to mnie odpycha.

Eq mi sie nie chce robic bo i tak wiem ze bedzie skasowane.

Opublikowano

Jest jakiś ts serwerowy ?

raczej musi być, każdy serwer ma. Ważne aby administracja siedziała na nim i pomagali.

Opublikowano

tylko czy DMG będzie równe z innymi postaciami... I jakie Kd na Likana ?

Właśnie chyba u Małysza na filmie było że jest całkowicie odbugowany i że wyrównane ma dmg z innymi klasami, więc ta postać nie będzie poszkodowana.

Opublikowano

I dlatego ves... moze atakowac. szkoda ze dzis juz nie 27 bo juz bym pogral.

Vesteris będzie atakował? Chłopaku, myśl zanim coś napiszesz. Naprawdę mamy ciekawsze zajęcia, niżeli "atakowanie" czegoś "takiego".

Topic. Serwera nie polecam, bo kierzek. :rolleyes:

xdnXBJo.png

Opublikowano

Vesteris będzie atakował? Chłopaku, myśl zanim coś napiszesz. Naprawdę mamy ciekawsze zajęcia, niżeli "atakowanie" czegoś "takiego".

Topic. Serwera nie polecam, bo kierzek. :rolleyes:

Hahaha, jak już pisaliście że będziecie atakowali, już jesteście tak obsrani że sami nie wiecie co się dzieje.

Kiedy będzie wstęp do bety?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...