Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy serwer bedzie online? omg :C

Działa cały czas, jak logowałem się godzinkę temu. CH1 i CH2, nie działa. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

C*****y serwer, jeżeli administracja miałby honor to potrafiłaby się przyznać do błędów i wystartowałaby na nowo za tydzień.

Na chwilę obecną nie polecam.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Oplaca sie grac czy juz nie ?!!?

Nie.

Tak kur.wa.... nagle co druga osoba ma po 10 kont a na nich miliardy Yang.... takie pierdolenie kota w ogon, bo póki co tylko jedna osoba udowodniła że ma " yangi " pobugowane.

Officer i TuFu możecie łaskawie spierd.alać już z tego tematu ?  bo irytujecie w chu,j ludzi swoim debilizmem .... P.S.  szkoda TuFu że na tsie taki wyszczekany nie jesteś.

A co do Azprime .... może ogarnąć i dać nam konkretną odpowiedź ? to że yangbug usunięty to wiemy, ale co z itemami za tego buga ? nie mam zamiaru wchodzić na serwer z myślą że ja będę zapierdalał jak osioł na itemy i dropił, gdzie inni stali w m1 i zarobili w pare h.

Ja udowodniłem, wiec teraz ludzie mi wierzą, a powiem ci że mam jeszcze asa w rękawie.

Nawet wyjebane mam w to, że nie kasowałeś ludziom yang, który dawałem za SM. Typ jeden zarobił na mnie z 100kk, a było to dla mnie 15 min.

Później ci się pochwalą.

Opublikowano

ja nie zrobilem konta przed startem, moj kolega tak i nawalil sobie kasy co nie miara, 

wlasnie robi filmik na yt  ile pofarmil na lewo  yangow

mysle , ze do konca gry mu starczy  +  znalazl kilka innych ciekawych bugow, gdzie mozna latwo sie wzbogacic, 

ten serwer powinien wyladowac w okoszu, 

Opublikowano

Czasy metina się bardzo zmieniły dla mnie nie ma już sensu siedzieć przy serwerze i robić go rok, ponieważ i tak tego nikt nie doceni.  

Kiedyś, to gracze szukali serwera teraz serwery szukają graczy takie jest moje zdanie.  

A wam polecam dać drugą szanse saneri bo  serwer wygląda imponująco. 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Najlepsze jest to, że niektóre konta (w tym moje) założone jeszcze na starej stronie dostały za free ponad 5,5k sm (wartość 300 zł smsem) bez jakiegokolwiek ładowania w is. Ja wtedy założyłem tylko jedno konto, pomyślcie ile mieli sm ludzie, którzy pozakładali ich kilka. Żal mi tylko tych, którzy czekali aż przyznają im sm, które do nich nie dotarły, a które rzeczywiście kupili, a inni tym czasie bez żadnej próby kupna pykali sobie w full is na starcie. Serwer niewypał, tyle w temacie.

Opublikowano

Najlepsze jest to, że niektóre konta (w tym moje) założone jeszcze na starej stronie dostały za free ponad 5,5k sm (wartość 300 zł smsem) bez jakiegokolwiek ładowania w is. Ja wtedy założyłem tylko jedno konto, pomyślcie ile mieli sm ludzie, którzy pozakładali ich kilka. Żal mi tylko ludzi, którzy czekali aż przyznają im sm, które do nich nie dotarły, a które rzeczywiście kupili, a ja w tym czasie beż żadnej próby kupna pykałem sobie w full is na starcie. Serwer niewypał, tyle w temacie.

własnie za duzo bylo ludzi z Sm na poczatku z czego tyle ludzi mialo problemy bo ich nie otrzymalo w tym ja :D

serwer ma szanse tylko od nowa zwrocone SM i poprawienie wszystkiego dookoła

Opublikowano

Kiedy serwer bedzie online? omg :C

Serwer jest caly czas online, CH1 i CH2 rowniez juz dziala.

Opublikowano

jeszcze te itemy do pvp w is z tym to doyebali

chyba nikt juz nie umie dobrego serwera zrobic z czasem graczy bedzie coraz mniej bo coraz gorsze serwery wychodza

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

mam zapytanie, serwer jest, kasa nie znikla u kolegi , co jest?   

u innych kolegów też nie poznikała kasa :D

mają też sm`y, itemshopy.

dziwię się, że kolejny raz Adrian zamiata to pod dywan i serwer online xD

Opublikowano

Kiedy bedzie naprawion biolog ? po oddaniu 8 zebów misja znika .. 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Serwer jest caly czas online, CH1 i CH2 rowniez juz dziala.

moze odpowiesz na pytania co z ludzmi co została im kasa i sm ? i co z ludzmi takimi jak ja co jeszcze nie oddales sm ?

Opublikowano

@Azprime tak naobiecywał że w nocy naprawi questy a tutaj się okazuje że ich nie naprawił ;) a o techniku nic nie musze mówić jak w nocy nazwał się przed publicznością idiotą xD Nie wiem jak Wy ale ja zakonczyłem tutaj karierę i mam nadzieje że taką samą ekipe spotkam na jakimś innym startującym serwerze ;)

+ osoby grające na wh nie dostały do dziś bana 

@ Osoby z topki używali buga  tymi 100% dlaczego nic z tym nie robicie?  B)

z5iobh.jpg bgl7fz.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ja jeszcze dzisiaj pogram,zobaczymy do jutra.. moze Azprime cos sie wypowie.. gram dopuki nie bedzie podobnego serwera bez bugów i z dobra administracja oraz bez kosmicznych cen w is.. dodam,ze pos postami na fb jest milion pytan a azprime odpowiada tylko na te zwiazane z isem gdzie moze zarobic..

Opublikowano

PP jest w ogole automatyczny juz ? 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

prezentacja zachęcająca do gry,ale po opiniach widzę że nie warto grac?

Wystarczy, że poczytasz pare stron wstecz i już będziesz miał nakreślony obraz tego serwa i sam zdecydujesz czy grać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...