Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkim dziękuje za grę, własnie rozdałem eq które było  z bugów xD tego na pewno nie znajdziecie ;) Serwer fajny 11/10 administracja -5/10

@sprzedajcie pliki serwerowe ; ) 

za wysoka sygnatura

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie martwcie się, ja mam jeszcze asa w rękawie, ale to później.

Adrian, już dość, zejdź ze sceny metina. :)

mnie np. to śmieszy

QOJJvhd.png

Opublikowano

Serwer z*********e sie zapowiadał ale skoro nie zrobiliście otwartej bety to macie bug na bugu ...

Mnie ciekawi co do cholery te dwie gildie testowały na serwerze? Przecież nic nie zostało przetestowane bo bugi już na najniższych poziomach są ...

I pewnie dostały za to testowanie tysiące sm i obstawiam że oni pochowali bugi na start serwera ;) ( nie ujawnili ich )

Opublikowano

Serwer z*********e sie zapowiadał ale skoro nie zrobiliście otwartej bety to macie bug na bugu ...

Mnie ciekawi co do cholery te dwie gildie testowały na serwerze? Przecież nic nie zostało przetestowane bo bugi już na najniższych poziomach są ...

I pewnie dostały za to testowanie tysiące sm i obstawiam że oni pochowali bugi na start serwera ;) ( nie ujawnili ich )

No masz rację, ale teraz wszędzie są bugi to już chyba moda, że serwery tak startują. Nie wiem czy to winna tylu nowości czy czego, ale te bugi są jedno cieszy, że w miarę szybko je naprawiają.

Winną oczywiście obarczamy administrację, ale  winni też są gracze ponieważ od razu powinno się zgłaszać buga to jest obowiązek. A nie teraz każdy się pruje jak  byście szybko zgłosili to nikt by z tego nie skorzystał proste.

Serwer na prawdę jest zaje... ale co się dziwić. Gorzej z administracją, ale bynajmniej coś robią a nie jak w ostanim mi czasie na Alu*ard.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ja yebie. Azprime, co teraz? Cofka, reset? Bo to jest już śmieszne. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Pozdrawiam tych którzy grają na tym serwerze.

Mam dla was informacje, teraz pewnie zamkną serwer i  wystartują w pjontek bez bugów. 

Musicie cierpliwie czekać Santeria S2 już wkrótce. 

Dla tych którzy lubią być robieni w konia :) 

Opublikowano

Mimo wielu błędów to serwer jak najbardziej polecam. Przyjemnie się gra :)

Jest jakaś nowa łatka? Bo mi cały czas błąd wywala. 

2e6ftab.png

Opublikowano

Jest jakaś nowa łatka? Bo mi cały czas błąd wywala. 

To samo mam na ch1, spróbuj na ch5

I tak wgl to nie mam misji z zębami orka...

Ja osobiście proponowałbym reset wszystkich kont, przyznania wszystkich SM, naprawienie bugów i wystartowanie na nowo np w ten piątek... to chyba najlepsza opcja. Serwer ma zaledwie 2 dni więc mało kto by na tym stracił.

Opublikowano

To samo mam na ch1, spróbuj na ch5

I tak wgl to nie mam misji z zębami orka...

Ahh, a miało być tak pięknie i miało być wszystko naprawione rano. :v 

2e6ftab.png

Opublikowano

Tak kur.wa.... nagle co druga osoba ma po 10 kont a na nich miliardy Yang.... takie pierdolenie kota w ogon, bo póki co tylko jedna osoba udowodniła że ma " yangi " pobugowane.

Officer i TuFu możecie łaskawie spierd.alać już z tego tematu ?  bo irytujecie w chu,j ludzi swoim debilizmem .... P.S.  szkoda TuFu że na tsie taki wyszczekany nie jesteś.

A co do Azprime .... może ogarnąć i dać nam konkretną odpowiedź ? to że yangbug usunięty to wiemy, ale co z itemami za tego buga ? nie mam zamiaru wchodzić na serwer z myślą że ja będę zapierdalał jak osioł na itemy i dropił, gdzie inni stali w m1 i zarobili w pare h.

Opublikowano

Jak nie zrobicie resetu to pozdro. Ponad 60 kont po 20kk mam. Szkoda tylko tych co SM kupili ale jak tam lubicie

SSy Panie bo powiedzieć też Sobie moge xD

Opublikowano

Jak nie zrobicie resetu to pozdro. Ponad 60 kont po 20kk mam. Szkoda tylko tych co SM kupili ale jak tam lubicie

Pewnie nawet nie masz bota do yangbuga, ale co tam :rolleyes:

Mnie tylko zastanawia co robiły te dwie gildie, skoro nikt nie wykrył bugu, którego się sprawdza na początku. Ja to bym już tym "testerom" permy wlepił.

tenor.gif

Opublikowano

Sporo tutaj hejterów, tylko jest jeden zasadniczy problem. @exile który bugował na kilka kont dostał już dawno bana na wszystkie konta, a nie chce mi się wierzyć że bota którego sam zrobił rozpowszechnił jakoś na szeroką skalę, więc większość teraz tylko pierd... i pierd... że ile to oni yang na konta mają a tak naprawdę gówno mają.
Co nie zmienia faktu że jest to wielka porażka serwera. Dodatkowo mamy już kolejny dzień i nadal zbugowane wierzchowce, brak misji biologa etc, etc. można tego wymieniać jeszcze sporo.

Opublikowano

Ja osobiście póki co odpuszczam. Kolejny raz zaufałem, kolejny raz.. :v 

Za dużo tego wszystkiego, powodzenia. 

2e6ftab.png

Opublikowano

Gdzie zgłosić kradzież konto z eq jak forum nie działa..

Opublikowano

Oddalonych od luja jest a administracja poleciała w hajs i nic poza tym.

...................\/...................

Opublikowano

Nie wydałem ani złotówki i dostałem ponad 5000 sm. Pozdro. Najwiekszy syf jaki widziałem

chu.ja dostałeś a nie 5000 SM ... pokaż cokolwiek co potwierdzi twoje słowa.

P.S.  Ja po starcie znalazłem ferrari u dozorcy, ale nie pokaże wam bo musicie mi uwierzyć na słowo ... f**k logic =.="

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...