Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na moi wsi to takich żeczy nie beło rzeby serwera przed pitnascie minut nie belo

jo wom radze zebyscta wzlieli sie za siebie i poszedli w pizdu na poziomki zbierac kartofle

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra Panowie, jak włączą serverek to szukajcie buga jakiegoś chętnie skorzystan. Nie chce mi się od zera zaczynać ;*

Opublikowano

Ten Cobraa znowu w topce. Najpierw Alucard teraz ten.

Niech zacznie na jakiś normalnych serverach, a nie napobugowanych gównach od startu.xD

Opublikowano

No więc tak jeśli nawet coś pocofali to zostają yangi pochowane na kontach, SM na kontach kupione za te yangi, przedmioty z is kupione za kupony które wcześniej zostały kupione za złoto. To tylko moje przypuszczenia

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Czyste lenistwo bo skoro byli w stanie robić ten projekt sporo czasu to są w stanie kilka rzeczy naprawić. Nic z tego nie rozumiem

sprostowanie, nie robili go tyle czasu tylko na ostatnia chwile

Opublikowano

Widze topka prawie cała ma na kontach po kilka postaci 20 lvl,cyżby korzystali z bugu z potką 100% expa? Ohhh :D

Zastanawiałem się po jaki chuy oni te postacie zakładali, ale teraz już wiem :>

Opublikowano

Azprime.

Rob reset bo to nie ma sensu jest zbyt dużo bugow... Nie da się tego wszystkiego od tak cofnąć. Nawet dung na 25 lvl osobom nie przywrociliscie odbugowanego a co mówić o innych rzeczach.

Opublikowano

Nie zrobię tego błędu jak chłopaki z ascarialem s2, teraz dam sobie siana.

Wejdę w ten temat nieco później, za tydzień, może półtora, może dwa - zobaczymy. :)

Pozdrawiam. Nie masz szczęścia do serwerów Adrianku.

Opublikowano

Zastanawiałem się po jaki chuy oni te postacie zakładali, ale teraz już wiem :>

Oni tyle w IS nawalili że konsekwencji nawet nie będzie,a tu gołym okiem wiadomo co robili ;>

79160594027661829163.png

Opublikowano

Oni tyle w IS nawalili że konsekwencji nawet nie będzie,a tu gołym okiem wiadomo co robili ;>

topka wbiła lvle na bugu z potką expa, teraz to naprawili no ale lv zostaje ^^ restart byłby dobrą opcją dla graczy którzy dopiero chcą zacząć/zaczynają, ale co mają powiedzieć ludzie którzy grają od startu? :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ja p******e, już chyba 2 czy 3 server co wychodzi tylko na chwile żeby zwinąć hajs , a server zostaje zamkamy góra po 2 tygodniach.

Ten to padnie pewnie za 2 dni,

Opublikowano

topka wbiła lvle na bugu z potką expa i teraz to naprawili, a poziom zostaje

Zaraz Azprime napisze że wyjasnione,a lvl zostanie dalej :D

Tak to jest,top1 gildia z ascariala s1 bugowała poty na expa tutaj ale banów nie dostaną,przywileje muszą być xD

Yebać HappyDay aka BlueEyes <3

79160594027661829163.png

Opublikowano

Skoro ukaraliście ludzi, którzy bugowali yangi, to dlaczego nie ukaracie tych co bugowali eliksir 100%? dziwne gildia BlueEyes byle jakie nicki postaci i all 20 lv ;)

@TuFu x33 byłem w trakcie pisania jak Ty już napisałeś ^^

Opublikowano

Skoro ukaraliście ludzi, którzy bugowali yangi, to dlaczego nie ukaracie tych co bugowali eliksir 100%? dziwne gildia BlueEyes byle jakie nicki postaci i all 20 lv ;)

Napisałem wyżej :D

Nie polecam,bug nie bugu

79160594027661829163.png

Opublikowano

Napisałem wyżej :D

Ty to wogole mordo zamnij pizde bo te twoje pss mnie doprowadzają do wkurwienia pss to ci pies na ryj robi 

@Edit

Tufu idiota który załadował w isa nabugował hajsu dostał permy na konta i teraz płacze j****y pss

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Ty to wogole mordo zamnij pizde bo te twoje pss mnie doprowadzają do wkurwienia pss to ci pies na ryj robi 

@Edit

Tufu idiota który załadował w isa nabugował hajsu dostał permy na konta i teraz płacze j****y pss

Dostał permy na konta? Konto mam dalej,postać została usunieta przezmnie bo to syf :D

Pozdrawiam

79160594027661829163.png

Opublikowano

Na serwerze u kowala można wymienić 1 dodanie za 2 zmianki, a później 1 zmiankę na 2 dodania. Kolejny sposób na zarobek :)

no chyba się nie da:) i nie wkręcaj 

461_0xlady.png

Opublikowano

Na serwerze u kowala można wymienić 1 dodanie za 2 zmianki, a później 1 zmiankę na 2 dodania. Kolejny sposób na zarobek :)

Dwie zmianki na jedno dodanie i dwa dodania na jedną zmiankę jak już.

____

@topic

Bug na bugu, czyżby koniec serwera?

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...