Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy, że usuną wszystie yangi na serwerze, i dadzą po powiedzmy 100k. Nie jest jeszcze za pozno.

Dobra usuna yangi i co?

I tak zostana itemy z item shopu zarobione na bugu. wiec ja polecam calkowity restart albo zamknac ten serwer.

I azprime juz nic wiecej  nie stawiaj chyba ze kasy ci malo.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak ten bug z yangami to wcale nie jest taki straszny do reszty, prawdę mówiąc serwer się nie utrzyma zbyt długo bo w 90% to same bugi,  moim zdaniem jedynie wyjście to zamknąć serwer w pzdu i oddać pliki, nie sądziłem że nawet yang Bug istnieje  xD  tak że mozna bugować medale ;) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

No już trudno. Lepiej żeby to zostało niż r******* cały serwer

Chłopie ku*wa gospodarka serwera upadła rozumiesz? Przy expieniu od 1-56 zarobiłem 30/40kk a teraz za to mogę jedynie kupić hmm... nic?

Opublikowano

Dobra usuna yangi i co?

I tak zostana itemy z item shopu zarobione na bugu. wiec ja polecam calkowity restart albo zamknac ten serwer.

I azprime juz nic wiecej  nie stawiaj chyba ze kasy ci malo.

Usunąć yangi zbanować wszystkie postacie na ip które były na ss-ie 

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

@Azprime

Lepiej zamknij ten serwer! bo to nie ma sensu naprawicie bug i zara będą kolejne w " dzieśiątkach "

461_0xlady.png

Opublikowano

Gdzie Ci wielcy beta testerzy? Te wielkie i najbardziej doświadczone gildie,które Wam pomagały w sprawdzaniu każdego detalu serwera?

Pokażcie się! 

#rein

Opublikowano

boże k***a debil... -.- Przecież każdy na to się przygotował i przenosił na inne konta yangi -.-

Jak usuną yangi to co im przeniesienie da?

Opublikowano

Usunąć yangi zbanować wszystkie postacie na ip które były na ss-ie 

A ty myslisz ze to tylko te na ss-ie?

Pewnie pelno ludzi tego ma innych. Czekam na calkowity reset kont i ogarniecie bugow albo zegnam ten serwer.

Opublikowano

A które nie były na SSie? ;)

Czy to trudno sprawdzić kto nakupił 10k hełmów w logach ? bo nie rozumiem

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Czy to trudno sprawdzić kto nakupił 10k hełmów w logach ? bo nie rozumiem

To nie tylko oto chodzi, jest więcej bugów na free SM które wczoraj ludzie dostawali i mają nadal...

461_0xlady.png

Opublikowano

nie śmiałabym się gdyby zaraz ; "Drodzy gracze przepraszamy, ale serwer zostaje zamknięty do czasu naprawienia bugów" 
XDDDDDDDDDDDDD 
cisnijmy beke razem z azprime, więcej "XD"
beta testerzy wyłazic w pokeballa 

Opublikowano

Tak samo kolega doładował 1,8k Sm'ów a dostał 5k ponad. Teraz to z yangbugiem. Nie wiesz jak sie zajmować serwerem to sie nim nie zajmuj popierdoło...

Opublikowano

Zastanawiam się czy zagranie administracji nie podlega wyłudzeniu i oszustwie.
W zapowiedzi serwera jest wspomniane jakieś "doświadczenie", niby jakaś gildia sprawdzała bugi. Wszystko miało być pięknie...
Pieniądze wysyłane na prywatne konto i zapewne beż żadnych podatków hmm na pewno ktoś by sie tym zainteresował.

i za słowami użytkownika @wrona :3 ciśnijmy beke razem z azprime i więcej XDDDDDDDDD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...