Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Azprime teraz zostalo juz tylko to co najwazniejsze... wejsc na konto i sprawdzic ile ma hajsu bo serwera i tak nie naprawi.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie wy k***a mysliscie ze serwer jeszcze ustanie ze wystarczy kto kupil to? to chyba nie wiecie ile waza logi wy mysliscie to to tak latwo jest ogarnac kazdy log sprwadzic ze 2k ludzi gralo i przez 2dni bugowali hajsy kazdy zakupoiony przedmiot kazdy item podniesiony wszystko + do tego ze sm sie bugowalo przy zakupie 

Opublikowano

Według mnie to było wszystko ustawione. Postawili serwer , naiwni władowali kase, umówili się że niby yangbug ,administracja zbiera hajs zamyka i dowidzenia. Pfff

Opublikowano

Tego serwera nie ma co reaktywować... Wyłapują jeden bug a z tego buga robią się 3 kolejne i tak cały czas... Przygotujcie się, że zaraz będzie "temat zamknięty na prośbę autora" :)

Opublikowano

Według mnie to było wszystko ustawione. Postawili serwer , naiwni władowali kase, umówili się że niby yangbug ,administracja zbiera hajs zamyka i dowidzenia. Pfff

Byc moze cos w tym jest, zobaczymy z czasem jak to wyjdzie.

Opublikowano

Żałuje że kupiłem tu SM... ostatni raz na serwerze  " Azprime "  NIGDY WIĘCEJ!

461_0xlady.png

Opublikowano

@sul94  podlega ;) widać po działaniach administracji co polegały na zrobieniu byle jakiego serwera (by nie było) i oczywiście najbardziej rozwinięty był item shop  B)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

hahahha, pozdro :D 

Jednak miałem niestety racje jest tak samo jak z Ascarial S2 czyli bug na bugu na starcie za 4 miesiące je ogarną i będzie się już grało przyjemnie :D 

Btw. Tylko ja nie widzę żadnej postaci na stronie głównej? :D

Opublikowano

No trochę mi przykro że zniszczyliśmy wam serwa z Exilem no ale trudno się mówi ;[

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

reset? co tu da reset jak i tak będą bugi na bugach! nawet jakby im dać tydzień to będą bugi.. nawet jak będzie reset to już 1/3 ludzi jak wstanie jutro i się dowie to napewno nie zagra jak się dowie co tu się wyprawia

461_0xlady.png

Opublikowano

@sul94  podlega ;) widać po działaniach administracji co polegały na zrobieniu byle jakiego serwera (by nie było) i oczywiście najbardziej rozwinięty był item shop  B)

Był tak rozwinięty że aż dostałem 4,2k sm za 2,3k sm <3

Azprime,start serwera i kolejna promocja do 19 ? Ladnie sie bawisz,to lepiej daj 50% jutro bo ci ludzie uciekają <3

79160594027661829163.png

Opublikowano

Tutaj pełna życia dyskusja na temat serwa a Azprime już pewnie na Kajmany ucieka z Waszym hajsem hehe :D

Ja juz na karaibach

Był tak rozwinięty że aż dostałem 4,2k sm za 2,3k sm  <3

Azprime,start serwera i kolejna promocja do 19 ? Ladnie sie bawisz,to lepiej daj 50% jutro bo ci ludzie uciekają  <3

Nie sadzisz, ze dostales to w ramach rekompensaty o ktorej pisalem? Cofnij sobie parenascie stron wstecz ;)

Opublikowano

Można to jeszcze uratować, nawet wiem jak tylko że trzeba pomyśleć 

no ale c**j ich tam wie co zrobią

sprzedać pliki innym właścicielom? ;_;

strona wgl nei działa, kiedy będzie dostępna?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...