Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze gra się bardzo przyjemnie, fajna odmiana od mocnych hardów. Mam nadzieję, że będzie stał jak najdłużej :) Życzę powodzenia. Jedna rzecz która mnie męczy to to, że nie można sprawdzić punktów rangi. Niby pierdoła ale jednak :P

Punkty rangi można sprawdzić najeżdzając na obrazek z postacią.

eyLdbuD.png

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Azprime zobacz pw prosze

Odpowiem na PW w wolnej chwili, mam ich aż 20 w tym momencie.

jest taka możliwość, że któryś  z administratorów założy konto ? np mi i setkom innych graczy ...

Prosimy jeszcze o odrobine cierpliwości.

Opublikowano

Smiechu warte start 12h temu ,a my dalej nie mozemy grac bo nie ma strony hahahaha jestescie zalosni , wyrownane szanse nie powiem

sygna2.png

Opublikowano

No to się postaraliście. Połowa graczy nie może się zajerestrować, a wy odpalacie serwera + dajecie 25% expa, powodzenia i ciekawe, jakie szanse będą mieli ci gracze, którzy wejdą dopiero na serwer.; -)

Opublikowano

Hehe muszę przyznac, że takiego startu serwera jeszcze nie widziałem.

Startować o 22-giej i to jeszcze bez aktywnej strony...ładnie

Opublikowano

ile graczy? Jak stoi balans klas?? Dongeony solo da się zrobić? 

będzie możliwość zrobienia z WP Bm'A? 

Dungi solo, balans jest ok, online o 10:30 bylo ok. 600.

Mi tam na topce nie zależy, więc mogę sb poczekać  ;), ale co z tą prezką ???

Prezke reupne niebawem na inny hosting, tylko ogarne strone. 

Opublikowano

@Azprime  mam Buga, nie moge przesunąć Twojego okienka od metina, nawet gdy nacisne alt+spacja  Oczywiście na roz 1680. 1050 bo dwa monitory, tzn chodzi o to że metin wyskoczył poza obręcz górną monitora i nie moge go przesunąć na 1 monitor :/  xD

eo4l0y.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@Azprime

Jak dla mnie jesteś nie słowny 

Zaległe SMy sprzed weekendu i dzisiejsze za PayPal i Przelewy zostały już przyznane, gdyby ktoś miał jeszcze problem, zapraszam na PW w tej kwestii, ewentualnie gdyby mnie nie bylo [GA]Lya pomoze Wam w tej kwestii. Dostałem 7 przelewów z błędymi danymi, także osoby, ktore nie otrzymały swoich SM uprzejmie proszę o kontakt ze mną. Pozdrawiam.

Piszesz co innego i co innego robisz pisałem już dwa razy do ciebie i Lya, ale odpowiedzi się nie doczekałem. Pierwszą wiadomość zignorowałeś zakończyłeś a drugiej nawet nie raczyłeś przeczytać więc po co każesz pisać na PW skoro ignorujesz wiadomości ? SM wysłałem w środę i jeszcze ich nie otrzymałem standard na Ascarialu czekałem po 8 dni :(

837371446280124127260.png
Opublikowano

będzie możliwość zmiany z wp na bm'a?? 

i kiedy rejestracja? 

No napewno bedzie jak na kadym servie masz ten zwoj co zmienia profe pewnie bedzie w isie <_<

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Ogarnijcie język w grze (wbijcie go każdemu na P), bo nie widac co piszą gracze z przeciwnego królestwa 

Zaraz południe, a po stronce ani widu, ani słychu 

Ogólnie serwer może i ma ręce i nogi, ale ilość bugów zdecydowanie zniechęca do gry.

Opublikowano

Przecież ten serwer to jest jakaś kpinia, jakiś żart z graczy i żart z użytkowników MPCforum. Niedziałająca strona od paru dni to po prostu hit !

Mając na uwadze powyższe, błagam któregoś z moderatorów przeglądających ten spam by zamknął ten beznadziejny temat. Nie ma strony = nie ma serwera (bo jak grać skoro nie można się zarejestrować).

edit///  poda ktoś TS tego "dobrego" serwera ?

91.jpg

Opublikowano

Przecież ten serwer to jest jakaś kpinia, jakiś żart z graczy i żart z użytkowników MPCforum. Niedziałająca strona od paru dni to po prostu hit !

Mając na uwadze powyższe, błagam któregoś z moderatorów przeglądających ten spam by zamknął ten beznadziejny temat. Nie ma strony = nie ma serwera (bo jak grać skoro nie można się zarejestrować).

Ale oni maja 4 letnie doświadczenie w prowadzeniu serverow ( ͡° ͜ʖ ͡°).Topka wbije jakies eq i moze wlacza xDD wyjdzcie  na pole pograjcie w pilke albo w lola wrocicie moze bedzie dzialac strona tak po 21 :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Ale oni maja 4 letnie doświadczenie w prowadzeniu serverow ( ͡° ͜ʖ ͡°).Topka wbije jakies eq i moze wlacza xDD wyjdzcie  na pole pograjcie w pilke albo w lola wrocicie moze bedzie dzialac strona tak po 21 :D

4 letnie doświadczenie w budowaniu zamków z piasku na plaży chyba :D

91.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...