Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie można handlować kostiumami... Azprime możesz to naprawić? Kolega kupił 4 kostiumy i nie może mi dwóch dać :x

Opublikowano

Strona i forum miały działać w nocy, na serwerze nie miały już wyskakiwać cyferki na czacie... i co jest ? gunwo nic nie zrobione...

Cyferki na chacie sa poprawione, zobacz sobie moj podpięty post, musisz pobrac latke, badz clienta na nowo.

Opublikowano

widać tutaj zbędny hejt niechcecie nie grajcie serwer na propsie czekam na strone

@Azpirime czy do 12 wyrobicie się ze domena

Opublikowano

Nie można handlować kostiumami... Azprime możesz to naprawić? Kolega kupił 4 kostiumy i nie może mi dwóch dać :x

Tak, w nocy bedzie przerwa na wieksze poprawki. Teraz poprawimy wierzchowce i milimalnie exp w v2.

Opublikowano

Narzekaj, ze jest bug na bugu, po czym wymień mi na TS 3 bugi, mistrzostwo świata. 

Włączyć pobugowany serwer, bez możliwości zarejestrowania się, po czym narzekaj za parę dni że mało graczy, mistrzostwo świata.

Opublikowano

Na tą godzine jest tylko 350 graczy, a mielibyście w okolicach 1k, mało ludzi już teraz chodzi do szkoły. Działacie na własną szkode.

Opublikowano

Tak, w nocy bedzie przerwa na wieksze poprawki. Teraz poprawimy wierzchowce i milimalnie exp w v2.

Dung 25 lvl nie działa. Mam nowego klienta od 20 minut jezdze po mapie wybilem wszystkie mooby i bestów nie ma nigdzie!. Ktoś mi zwróci nagrodę z tego dunga czy jak?

Opublikowano

ale spokojnie odpala rejstracje z pewnością graczy dojdzie :* Serwer na Propsie

Opublikowano

Włączyć pobugowany serwer, bez możliwości zarejestrowania się, po czym narzekaj za parę dni że mało graczy, mistrzostwo świata.

Pare Bugow jest, bo na starcie NIGDY wszystkich nie wyeliminujesz, pokaz mi serwer, ktoremu sie to udało. Nie chce sie z nikim wykłócać tutaj w temacie, ale kolega, ktorego zacytowałem, twierdzi, ze jest bug na bugu, po czym przeciągnalem go do mnie na kanal na TS, kazalem je wymienic to wymienil 3 bledy. Stąd moja reakcja. Fakt, są drobne błędy, aczkolwiek poprawimy je w ciagu 24h. Chanelle nie padają, nie ma bugow, ktore moglby zaszkodzić funkcjonowaniu serwera, są ewentualnie do wprowadzenia drobne poprawki. Wczoraj tylko byla ta jedna sytuacja, ale zostala ogarnieta w moment.

Dung 25 lvl nie działa. Mam nowego klienta od 20 minut jezdze po mapie wybilem wszystkie mooby i bestów nie ma nigdzie!. Ktoś mi zwróci nagrodę z tego dunga czy jak?

Zarzuc mi screena na PW, rzuce na to okiem. 

Opublikowano

Pare Bugow jest, bo na starcie NIGDY wszystkich nie wyeliminujesz, pokaz mi serwer, ktoremu sie to udało. Nie chce sie z nikim wykłócać tutaj w temacie, ale kolega, ktorego zacytowałem, twierdzi, ze jest bug na bugu, po czym przeciągnalem go do mnie na kanal na TS, kazalem je wymienic to wymienil 3 bledy. Stąd moja reakcja. Fakt, są drobne błędy, aczkolwiek poprawimy je w ciagu 24h. Chanelle nie padają, nie ma bugow, ktore moglby zaszkodzić funkcjonowaniu serwera, są ewentualnie do wprowadzenia drobne poprawki. Wczoraj tylko byla ta jedna sytuacja, ale zostala ogarnieta w moment.

Jakiego ss, ta mapa z dungiem jest wielka to musialbym chyba z 30 ss wrzucic ;p

Opublikowano

Jakiego ss, ta mapa z dungiem jest wielka to musialbym chyba z 30 ss wrzucic ;p

Wystarcza dwa z terenu wokol Ciebie :)

Opublikowano

Wystarcza dwa z terenu wokol Ciebie  :)

Miejsce gdzie nas zrespiło po zabiciu metinów. I cala mape wyczyscilem i nigdzie ani sladu best maniaka ani best specjalisty.
Polecam to naprawić bo pewnie wkradł Wam się błąd w kordach repsu czy coś podobnego i zrestartować każdemu tą misję. Bo inaczej będzie to nie sprawiedliwe.
Opublikowano

Miejsce gdzie nas zrespiło po zabiciu metinów. I cala mape wyczyscilem i nigdzie ani sladu best maniaka ani best specjalisty.

Polecam to naprawić bo pewnie wkradł Wam się błąd w kordach repsu czy coś podobnego i zrestartować każdemu tą misję. Bo inaczej będzie to nie sprawiedliwe.

Jesli robisz go pierwszy raz, to sprobuj go wykonac raz jeszcze, dzis sie temu przyjrzymy, dziekuje za zgloszenie. 

Opublikowano

Wybacz asprajm ... ale startujecie od tamtego piątku ... miał być start w ten piątek, wystartowaliście w poniedziałek o 22.00 ... po czym i tak ludzie grać nie mogą bo nawet nie macie czekokolwiek by się zarejestrować, i znam serwery które startowały bez problemów i bugów i były to przeważnie serwery Santriela ... lecz nie o tym teraz mowa, znam serwery gdzie jak strona nie działała za chwile byłą robiona strona zastępcza tylko właśnie do rejestracji ... więc nie wiem w czym problem, jedynie wiem to że ludzie siedzą na tsie i są w c**j sfrustrowani tym że inni grają a oni zostają w tyle ^^ ale co ja tam wiem, nie mój cyrk, nie moje małpy.

Opublikowano

to jakiś żart? ktoś kto chciał zacząć gre równo z wszystkimi , a nie zarejestrował się wczeęniej nie ma takiej opcji ponieważ strona nie chodzi od kilku dobrych dni .

Wnioskując po poprzednich serwerach Azprime myslalem ze ten tez bedzie na poziomie jednak sie zawiodłem

Opublikowano

Jesli robisz go pierwszy raz, to sprobuj go wykonac raz jeszcze, dzis sie temu przyjrzymy, dziekuje za zgloszenie. 

Wszedłem drugi raz. To samo - nie ma bestów i bo relogu już dunga nie ma. Wyświetla quest nie udało Ci sie oswobodzić dzikiego przesmyku i tyle. Do tego kolejnego dunga na 30 lvl nie ma i biologa też nie ma.

Misja Połowy również nie działa. Nie można potem porozmawiać z kowalem. 

Misja tajemnicze znaki również nie działa po przejechaniu wszystkich punktów nic się nie dzieje.

Opublikowano

Resp bossów i metków jest powiększony lub przyspieszony?

Resp Metkow jest zwiekszony.

Wszedłem drugi raz. To samo - nie ma bestów i bo relogu już dunga nie ma. Wyświetla quest nie udało Ci sie oswobodzić dzikiego przesmyku i tyle. Do tego kolejnego dunga na 30 lvl nie ma i biologa też nie ma.

Misja Połowy również nie działa. Nie można potem porozmawiać z kowalem. 

Misja tajemnicze znaki również nie działa po przejechaniu wszystkich punktów nic się nie dzieje.

Okej, dziekuje za zgloszenie, najpozniej w nocy zostanie to poprawione. Co do Biologa, zrobiles poprzednie misje?

Opublikowano

Na serwerze gra się bardzo przyjemnie, fajna odmiana od mocnych hardów. Mam nadzieję, że będzie stał jak najdłużej :) Życzę powodzenia. Jedna rzecz która mnie męczy to to, że nie można sprawdzić punktów rangi. Niby pierdoła ale jednak :P

Opublikowano

Resp Metkow jest zwiekszony.

Okej, dziekuje za zgloszenie, najpozniej w nocy zostanie to poprawione. Co do Biologa, zrobiles poprzednie misje?

Azprime zobacz pw prosze

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

to co strona nie dziala?

Nad stroną pracujemy, niebawem będzie. Jeśli macie jakieś pytania, zapraszam do pisania, odpowiem w miarę możliwości ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...