Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaległe SMy sprzed weekendu i dzisiejsze za PayPal i Przelewy zostały już przyznane, gdyby ktoś miał jeszcze problem, zapraszam na PW w tej kwestii, ewentualnie gdyby mnie nie bylo [GA]Lya pomoze Wam w tej kwestii. Dostałem 7 przelewów z błędymi danymi, także osoby, ktore nie otrzymały swoich SM uprzejmie proszę o kontakt ze mną. Pozdrawiam.

Ciekawe że dalej nie mam SM :D

Poprawka, bynajmniej narazie ich nie widze bo strona leży

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaległe SMy sprzed weekendu i dzisiejsze za PayPal i Przelewy zostały już przyznane, gdyby ktoś miał jeszcze problem, zapraszam na PW w tej kwestii, ewentualnie gdyby mnie nie bylo [GA]Lya pomoze Wam w tej kwestii. Dostałem 7 przelewów z błędymi danymi, także osoby, ktore nie otrzymały swoich SM uprzejmie proszę o kontakt ze mną. Pozdrawiam.

Dlaczego nie odpowiadasz na pytania ?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Tufu czy tam Tfu xD Pisałem już do Globalnego moderatora czy tam do kogoś z wyższej rangi że posty znikają, osoby które powinny dostać warny nie dostają itd, Trudno ja wyraziłem swoją opinie na temat administracji serwera ze względu że okrada nas graczy jak Platforma okmunistyczna, tak jak mówię sprzedajcie lub oddajcie pliki serwerowe w dobre ręce i ktoś zrobi dobrą robotę i z chęci wtedy będziemy mu płacić na dobry serwer :)

@Endymion żebyś czasem tam kupy nie zrobił podczas ddosowania ;) prawda boli bo oni nie mieli ddosów ;) prosiłem o zrzutów to powiedzieli że to tajne xD pewnie dedyk I3 16 gb pamięci ram 100 mb/s net i to tyle i mówią o ddosa ;)

Ale czy ja mowie ze mam zamiar cos atakować? Stwierdzam fakty, wiec zluzuj. Stronę mieli na współdzielonym z hosteamu co jest samobójstwem, ale to juz inna sprawa. Ja sam aktualnie na vps za 10zl(dosłownie, 10) trzymam 6 stron + forum na ipb oraz hosting plików i wszystko ładnie działa, ale no jest różnica miedzy własna maszyna a współdzielonym hostingiem xp i serio, zluzuj bo do momentu gdy sam sie nie przekonasz jak to jest pod atakiem to każdy jest głośny, a jak zacznie wpadać troszkę pakietów to juz większości "miękną kolana". ;)

Opublikowano

Powiem tak Administracja nie zdała sobie sprawy z tego że jeżeli by normalnie wystartowali, bez oszukiwania, przekładania serwera to Ludzie bez problemu by grali na tym serwerze, i także bez problemu by go wspomogli i miałby co miesiąc dochód z serwera, ale widocznie Azprime chciał tak żeby mieć hajs za  pierwszy start a później "niech sobie pada" Azprime poddaj się już bo połowa serwera się z Ciebie smieje, Połowa? mało powiedziane, Szkoda że nie słyszysz na ts3 co o Tobie gadają ;)

czemu tak chamsko się zachowuje wobec niego? bo siedzę na tym forum dokladnie od  poczatku, na tym koncie od 5 lat i juz wiele takich samych przypadków było jak ten serwer, myślicie że te serwery istnieją? poszły już w niepamięć po miesiącu :) Dziękuje wszystkim z tsa dzięki którym była beka przez te pare dni czekania ;) widac ze "Metinczycy" jeszcze są spoko :D trzymajcie się ludziska ;) jak się nie myle to Dawny Mou z wysoką rangę miał taką sytuacje jak tutaj, tez tak się działo i serwer w końcu padł ;) Mou albo któryś z osób z wyższa rangą ;)

@PsychicznyGosc kolego on miał już pare serwerów i zawsze mu się coś "pierdoliło" xD

nawet pamiętam serwery @Zielak   <3

Nooo to były czasy xD

Odpalajcie ten serwer bo jeszcze nawet minuty na nim nie spędziłem

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Zaległe SMy sprzed weekendu i dzisiejsze za PayPal i Przelewy zostały już przyznane, gdyby ktoś miał jeszcze problem, zapraszam na PW w tej kwestii, ewentualnie gdyby mnie nie bylo [GA]Lya pomoze Wam w tej kwestii. Dostałem 7 przelewów z błędymi danymi, także osoby, ktore nie otrzymały swoich SM uprzejmie proszę o kontakt ze mną. Pozdrawiam.

Opublikowano

Zaległe SMy sprzed weekendu i dzisiejsze za PayPal i Przelewy zostały już przyznane, gdyby ktoś miał jeszcze problem, zapraszam na PW w tej kwestii, ewentualnie gdyby mnie nie bylo [GA]Lya pomoze Wam w tej kwestii. Dostałem 7 przelewów z błędymi danymi, także osoby, ktore nie otrzymały swoich SM uprzejmie proszę o kontakt ze mną. Pozdrawiam.

Jak mam sprawdzic czy posiadam owe SM ?

Are you fucking kidding me?? Strona leży ale to już wiesz

Opublikowano

Powtarzasz się ale to w sumie nic nowego, od tygodnia powtarzasz "za godzinę start" "za 15 min łatka" "ddosy" itd. :P pisz dalej, ja poczytam

Opublikowano

Ale czy ja mowie ze mam zamiar cos atakować? Stwierdzam fakty, wiec zluzuj. Stronę mieli na współdzielonym z hosteamu co jest samobójstwem, ale to juz inna sprawa. Ja sam aktualnie na vps za 10zl(dosłownie, 10) trzymam 6 stron + forum na ipb oraz hosting plików i wszystko ładnie działa, ale no jest różnica miedzy własna maszyna a współdzielonym hostingiem xp i serio, zluzuj bo do momentu gdy sam sie nie przekonasz jak to jest pod atakiem to każdy jest głośny, a jak zacznie wpadać troszkę pakietów to juz większości "miękną kolana". ;)

Kolego myślisz że ja nigdy nie dostałem pare pakietów? powiem tak mój prywatny komputer dostawał nieraz, serwery które posiadałem nigdy nie zostały wywalone przez śmieszne ddosy bo nikt najwyraźniej nie próbował nawet tego robić a co do ddosów na mój prywatny komputer to były dość dziwne hmm może słabe bo podnosili mi pakiety nawet do 25-50% a ja nadal potrafiłem siedzieć z pingiem 2 tysiące na ts3 z innymi ludźmi i się śmiać z tego, wiadomo miałem przycinki w mówieniu ale rzadko się zdarzało by ktoś mnie na dłuższy okres czasu pozbawił dostępu do internetu ;) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Jak mam sprawdzic czy posiadam owe SM ?

Are you fucking kidding me?? Strona leży ale to już wiesz

Jak odpalimy serwer w IS mozesz sprawdzic. Nad strona pracujemy, trwa jej przenoszenie.

Opublikowano

Jak odpalimy serwer w IS mozesz sprawdzic. Nad strona pracujemy, trwa jej przenoszenie.

Azprime powiedz mi Twoja strona waży 100 gb że przenosicie ją od wczoraj? strony do metina ważą po max 100 mb i wrzucenie jej na inny serwer w ciągu godziny to nie problem :) (oczywiście mówimy tutaj o gotowej stronie która mieliście jeszcze do wczoraj) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Azprime powiedz mi Twoja strona waży 100 gb że przenosicie ją od wczoraj? strony do metina ważą po max 100 mb i wrzucenie jej na inny serwer w ciągu godziny to nie problem :) (oczywiście mówimy tutaj o gotowej stronie która mieliście jeszcze do wczoraj) 

Dyskusja z Toba nie ma zadnego sensu, co pokazują poprzednie posty, takze sobie ją odpuszcze. Gdybys mial jakies sensowne pytanie, prośbę to zapraszam.

Opublikowano

Dyskusja z Toba nie ma zadnego sensu, co pokazują poprzednie posty, takze sobie ją odpuszcze. Gdybys mial jakies sensowne pytanie, prośbę to zapraszam.

Ja mam sensowne pytanie,dlaczego ceny w IS są inne niż podawałeś na forum? 

Ludzie pokupowali po 450 sm na 50 zmianek jak pisałeś a tutaj zdziwko bo 700 sm :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Poniewaz nie uwzględniliśmy cen niektórych przedmiotów w stosunku do dropu. Zmiany nie są zbyt wielkie i nie ma ich w wielu przedmiotach, jak z resztą sam możesz zauważyć. 

Opublikowano

Poniewaz nie uwzględniliśmy cen niektórych przedmiotów w stosunku do dropu. Zmiany nie są zbyt wielkie i nie ma ich w wielu przedmiotach, jak z resztą sam możesz zauważyć. 

Przyznaj sie że zaniżyleś ceny na forum żeby nakupowali,lecz potem kupili wiecej ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ludzie pokupowali po 450 sm na 50 zmianek jak pisałeś a tutaj zdziwko bo 700 sm :D

Bo hajs się nie zgadza xD

Opublikowano

Ja też mam pytanko. Czy wyrobicie się w te 15 minut bo nie wiem co robić czy czekać czy iść w co innego pograć, prosiłbym abyś chociaż raz odpisał jaka jest sytuacja.

Opublikowano

@Azprime niestety prawda boli? ;) więcej nie będę komentował jego sytuacji bo i tak za dzień, tydzień moze i za miesiąc przyyznacie że miałem racje bo żaden głupi nie da się robić w balona że tak długo przenoszą stronę na inny "hosting" po wpłacie za hosting dostajemy praktycznie go od razu, cały dostęp do niego, więc radze Ci przestan kłamać swoich graczy :)  Dziękuje, Do widzenia! ;)  peace

<3

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Kolego myślisz że ja nigdy nie dostałem pare pakietów? powiem tak mój prywatny komputer dostawał nieraz, serwery które posiadałem nigdy nie zostały wywalone przez śmieszne ddosy bo nikt najwyraźniej nie próbował nawet tego robić a co do ddosów na mój prywatny komputer to były dość dziwne hmm może słabe bo podnosili mi pakiety nawet do 25-50% a ja nadal potrafiłem siedzieć z pingiem 2 tysiące na ts3 z innymi ludźmi i się śmiać z tego, wiadomo miałem przycinki w mówieniu ale rzadko się zdarzało by ktoś mnie na dłuższy okres czasu pozbawił dostępu do internetu ;)

Jedyne co doświadczyłeś to próby zapchania łącza domowego i jeszcze próbujesz się wypowiadać w kwestii ataków? Pogadajmy jak Ci wleci takie np chociaż 2kk pps.

Opublikowano

Jedyne co doświadczyłeś to próby zapchania łącza domowego i jeszcze próbujesz się wypowiadać w kwestii ataków? Pogadajmy jak Ci wleci takie np chociaż 2kk pps.

chcesz ip?  <3

@ps  poprawcie te osiągnięcia które po pokazaniu się praktycznie od razu znikają i nie da razy przeczytać za co to jest 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...