Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety możecie nie wierzyć ale Azprime ciągle was okłamuje z tymi ddosami ;) dziwne wczoraj na "pustą" maszynę leciały a dziś  na pełną graczy 0 laga, widzicie to jest polityka naszego kraju która nazywa się "Kłam ile wlezie" szczerze? serwer mi się podoba ale ze względu na administracje bardzo nie polecam bo te osoby sie nie znają na tym co robią, również znikające posty, zdjęcie które nie są na rękę to było dzieło Azprime i jego kolegów :) Tyle mam do powiedzenia, Liczę na to że Azprime kedyś się tak przejedzie że nie będzie się zabawiał graczami którzy wszystko przekładają by grać na jego serwerze :) 

całą gildie będziemy podejmować czy nie opuścić serwera ze względu na administracje :) hejt hejtem, lepiej jak by pliki oddali w dobre ręce :) 

Sie tak zdziwiłem że wylączyli serwer i wyjechali z tym ze ddosy są jak koleś sie ujawnił że gm ma :D

Nie polecam

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niestety możecie nie wierzyć ale Azprime ciągle was okłamuje z tymi ddosami ;) dziwne wczoraj na "pustą" maszynę leciały a dziś  na pełną graczy 0 laga, widzicie to jest polityka naszego kraju która nazywa się "Kłam ile wlezie" szczerze? serwer mi się podoba ale ze względu na administracje bardzo nie polecam bo te osoby sie nie znają na tym co robią, również znikające posty, zdjęcie które nie są na rękę to było dzieło Azprime i jego kolegów :) Tyle mam do powiedzenia, Liczę na to że Azprime kedyś się tak przejedzie że nie będzie się zabawiał graczami którzy wszystko przekładają by grać na jego serwerze :) 

całą gildie będziemy podejmować czy nie opuścić serwera ze względu na administracje :) hejt hejtem, lepiej jak by pliki oddali w dobre ręce :)   

+ Nie muszę wspominać że kultura osobista administratora czyli Apzrime-Adriana jest poniżej poziomu ludzkiego gdy grozi banami, wyzywa graczy za nic, bo zapytanie kiedy serwer będzie nie jest jakimś upokorzeniem by od razu wyzywa człowieka od "szmat" i takimi podobnymi :) Dziękuje i liczę że ktoś dostanie od nich pliki serwerowe i zrobi to cudo na nowo :) 

czuje że za taka złą ocenę serwera dostane ddosa bo w bazie mają mój nick a wtedy ja się nie będę bawił w ocenianie serwera tylko od razu zgłoszę sprawę + parę osób które straciło grube pieniądze na SM ;) 

Azprime a Ciebie ludzie już sami ocenili lajkami które przebijają Twoje profilowe ;) 

t6g45q.jpg

Nie łamie żadnego przepisu udostępniając tego ss ponieważ zamazałem to co by je łamało :) 

​Tym użytkownikiem powinni się zając Globalni i go całkowicie zbanować za oszustwa :) 

a co do ddosa na strone to oni musieli mieć go  z nasa skoro tak padła ;) 

cpwmkj.jpg

to jest ss z mojego "obciążonego" serwera  tzn strone na która wchodzi wiele osób  to oni naprawdę mieli ddosy z nasa xD;)  

Czuje warna i usuniecie posta przez eSejuska bo Azprime sie popłacze XDD

Nie polecam,same bugi

79160594027661829163.png

Opublikowano

Bardzo słaba sytuacja, nie tyle co z serwerem (bo chyba wszystko już zostało napisane, a serwer zaskakuje to coraz bardziej pokonując kolejne bariery absurdów) to z moderatorem, który nie oszukujmy się faworyzuje serwer kasując niewygodne dla azprima posty/screeny. Jego uzasadnienie "działanie na szkodę serwera" jest śmieszne, bo równie dobrze w wielu innych tematach jest wiele hejtów, więc tam też można by wykasować połowę tematu.

Opublikowano

cpwmkj.jpg

to jest ss z mojego "obciążonego" serwera  tzn strone na która wchodzi wiele osób  to oni naprawdę mieli ddosy z nasa xD;)  

Ubstawiam, że ta Twoja gówno strona którą tak aktualnie zachwalasz pierdolnęłaby na wieki przy takich drobnych 500k pps. 

Opublikowano

Czuje warna i usuniecie posta przez eSejuska bo Azprime sie popłacze XDD

Nie polecam,same bugi

Tufu czy tam Tfu xD Pisałem już do Globalnego moderatora czy tam do kogoś z wyższej rangi że posty znikają, osoby które powinny dostać warny nie dostają itd, Trudno ja wyraziłem swoją opinie na temat administracji serwera ze względu że okrada nas graczy jak Platforma okmunistyczna, tak jak mówię sprzedajcie lub oddajcie pliki serwerowe w dobre ręce i ktoś zrobi dobrą robotę i z chęci wtedy będziemy mu płacić na dobry serwer :)

@Endymion żebyś czasem tam kupy nie zrobił podczas ddosowania ;) prawda boli bo oni nie mieli ddosów ;) prosiłem o zrzutów to powiedzieli że to tajne xD pewnie dedyk I3 16 gb pamięci ram 100 mb/s net i to tyle i mówią o ddosa ;) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Serwer bedzie online w ciagu godziny. Zafixowaliśmy już błąd, który odpowiadał za danie userowi omyłkowo GM. Dziekujemy Xewce za szybka reakcje i niewykorzystanie błędu. Pozdrawiamy.

Opublikowano

Serwer bedzie online w ciagu godziny. Zafixowaliśmy już błąd, który odpowiadał za danie userowi omyłkowo GM. Dziekujemy Xewce za szybka reakcje i niewykorzystanie błędu. Pozdrawiamy.

Czyli stara gadka, widzimy się w piątęk bez bugów.

Opublikowano

Azprime czemu z ludzi robisz głupich?  stawiałem serwery od początku pierwszych plików mcncc.com  i jakoś nigdy "sam się z siebie GM nie dał" Nigdy w życiu nie było takiego czegoś bo danie GM nie polega na tym że  tylko id ale także musisz wpisać ip ;) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Jak tam ? 450 za 50 zmianek kostiumu w IS? Oh... chyba 700 :D

Gdzie mamy itemy za smocze znaki? A to tak,nie ma bo wszystko za sm ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie ma to jak start z przytupem :D Skasujcie z prezki tą informację o doświadczonym teamie z 4 letnim stażem w tworzeniu serwerów bo śmiech troszkę ;/ Zaskakujecie mnie codziennie nowym absurdem, z każdym kolejnym serwerem poprzeczkę zawieszacie coraz wyżej ^^

Opublikowano

ten serwer jednym słowem niewypał . Lecz szkoda bo fajnie się zapowiadał :)

Opublikowano

Azprime, jak już wystartujecie, nie zapomnijcie o SM'ach dla ludzi od PayPala.

Równym startem tego nazwać nie można, kiedy jedni mają, drudzy nie.

Opublikowano

Powiem tak Administracja nie zdała sobie sprawy z tego że jeżeli by normalnie wystartowali, bez oszukiwania, przekładania serwera to Ludzie bez problemu by grali na tym serwerze, i także bez problemu by go wspomogli i miałby co miesiąc dochód z serwera, ale widocznie Azprime chciał tak żeby mieć hajs za  pierwszy start a później "niech sobie pada" Azprime poddaj się już bo połowa serwera się z Ciebie smieje, Połowa? mało powiedziane, Szkoda że nie słyszysz na ts3 co o Tobie gadają ;)

czemu tak chamsko się zachowuje wobec niego? bo siedzę na tym forum dokladnie od  poczatku, na tym koncie od 5 lat i juz wiele takich samych przypadków było jak ten serwer, myślicie że te serwery istnieją? poszły już w niepamięć po miesiącu :) Dziękuje wszystkim z tsa dzięki którym była beka przez te pare dni czekania ;) widac ze "Metinczycy" jeszcze są spoko :D trzymajcie się ludziska ;) jak się nie myle to Dawny Mou z wysoką rangę miał taką sytuacje jak tutaj, tez tak się działo i serwer w końcu padł ;) Mou albo któryś z osób z wyższa rangą ;)

@PsychicznyGosc kolego on miał już pare serwerów i zawsze mu się coś "pierdoliło" xD

nawet pamiętam serwery @Zielak   <3

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Powiem tak Administracja nie zdała sobie sprawy z tego że jeżeli by normalnie wystartowali, bez oszukiwania, przekładania serwera to Ludzie bez problemu by grali na tym serwerze, i także bez problemu by go wspomogli i miałby co miesiąc dochód z serwera, ale widocznie Azprime chciał tak żeby mieć hajs za  pierwszy start a później "niech sobie pada" Azprime poddaj się już bo połowa serwera się z Ciebie smieje, Połowa? mało powiedziane, Szkoda że nie słyszysz na ts3 co o Tobie gadają ;)

gdybym był reżyserem filmowym to z tego tematu, forum i ts'a nazbierał bym w uj materiału na komedie 2015r która dostała by nobla, sowe beki i klucze do miasta xDD

Opublikowano

Każdemu może się zdarzyć, że coś się spierdoli, ale mógł powiedzieć wprost " spierdoliło się na amen, startujemy za tydzień i na tym zakończyć, a nie pierdolenie codziennie to samo "za godzine start", " za 10 minut będzie łatka". "etc, etc". Po prostu zabrakło komuś jaj...

Opublikowano

Zaległe SMy sprzed weekendu i dzisiejsze za PayPal i Przelewy zostały już przyznane, gdyby ktoś miał jeszcze problem, zapraszam na PW w tej kwestii, ewentualnie gdyby mnie nie bylo [GA]Lya pomoze Wam w tej kwestii. Dostałem 7 przelewów z błędymi danymi, także osoby, ktore nie otrzymały swoich SM uprzejmie proszę o kontakt ze mną. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...