Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wydaje mi się że to coś upadnie ;) Prosze nie usuwać tego zdjęcia ;)

884wyz.jpg

widzę, że administracja na poziomie. chętnie bym zagrał ale jak widze komentarze i te czerwone królestwo to mi sie nie dobrze robi.

btw strona wam nie działa i nie ma jak rankingu sprawdzić

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ludzie odpusccie sobie tę parodię serwera i zaczekajcie na reaktywacje serwera legendy - Tiverii, ktora nastapi w lipcu tego roku !

Opublikowano

widzę, że administracja na poziomie. chętnie bym zagrał ale jak widze komentarze i te czerwone królestwo to mi sie nie dobrze robi.

wiesz co jest najlepsze ? że nawet kasują posty takie które ja dodałem ze zdjęciem bo są "przeciwko serwerowi"  szkoda serwera bo jest bardzo dobry ;)

również zauważyłem że wiele postów w tym temacie nie dostaje "warna" ze bezsensowne odpowiedzi typu "dzieki"  

za wysoka sygnatura

Opublikowano

btw strona wam nie działa i nie ma jak rankingu sprawdzić

Ranking nie jest podpięty do strony

wjub1h.jpg

Opublikowano

Zawsze dobre serwery muszą zepsuć jakieś debile :D MPCforum, Alucard a teraz Santeria... Idźcie pchać karuzelę, a nie do metina się pchacie pajace 

imetin_logo.png

Opublikowano

Ale mam z was beke jak azprime wali was w konia :D.Koles loguje sie na konto ma gma ahaa czyli technicy z 1 zawodowki czy 4 letnie dostwiadczenie :D?.Teraz tak odpisuje wam a zobaczycie za 2 tygodnie jak wyjdzie na + nawet na forum nie bedzie wam odpisywal ( ͡° ͜ʖ ͡°).Topic skad dropi truta kappa

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

wiesz co jest najlepsze ? że nawet kasują posty takie które ja dodałem ze zdjęciem bo są "przeciwko serwerowi"  szkoda serwera bo jest bardzo dobry ;)

również zauważyłem że wiele postów w tym temacie nie dostaje "warna" ze bezsensowne odpowiedzi typu "dzieki"  

Niestety ale eSej zapewne dostal smy za lizanie dupy niestety :) I usuwa ahh te zwariowane zycie w metinie jak by to powiedzial prawdziwy krol albanii YEBAC! 

Opublikowano

eSejusek wytlumaczysz mi dlaczego usuwasz zdjęcia ? Ladnie przekupiony,smy ma,admin na tsie jest :D

Dlaczego nie usuwasz dowodów na bugi i inne gówna na innych serwerach? Ahh... Azprime Cie przekupił :D

Zapomniałem,tego posta też usuniesz/edytujesz?

Nie polecam serwera przez przekupnych ludzi :)

79160594027661829163.png

Opublikowano

jakei zdjęcie dokładnie dodałeś? bo ktoś tu chyba nadużywa praw moderatorskich..

trochę to niesprawiedliwe, bo niektórzy już grają a mi np. strona nie działa przez co nie mogę się zarejestrować

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

jakei zdjęcie dokładnie dodałeś? bo ktoś tu chyba nadużywa praw moderatorskich..

trochę to niesprawiedliwe, bo niektórzy już grają a mi np. strona nie działa przez co nie mogę się zarejestrować

Usuwa i edytuje posty na których random ma GMa ;)

eSejusek,juz zostałeś zgłoszony za naduzywanie praw

79160594027661829163.png

Opublikowano

niestety możecie nie wierzyć ale Azprime ciągle was okłamuje z tymi ddosami ;) dziwne wczoraj na "pustą" maszynę leciały a dziś  na pełną graczy 0 laga, widzicie to jest polityka naszego kraju która nazywa się "Kłam ile wlezie" szczerze? serwer mi się podoba ale ze względu na administracje bardzo nie polecam bo te osoby sie nie znają na tym co robią, również znikające posty, zdjęcie które nie są na rękę to było dzieło Azprime i jego kolegów :) Tyle mam do powiedzenia, Liczę na to że Azprime kedyś się tak przejedzie że nie będzie się zabawiał graczami którzy wszystko przekładają by grać na jego serwerze :) 

całą gildie będziemy podejmować czy nie opuścić serwera ze względu na administracje :) hejt hejtem, lepiej jak by pliki oddali w dobre ręce :)   

+ Nie muszę wspominać że kultura osobista administratora czyli Apzrime-Adriana jest poniżej poziomu ludzkiego gdy grozi banami, wyzywa graczy za nic, bo zapytanie kiedy serwer będzie nie jest jakimś upokorzeniem by od razu wyzywa człowieka od "szmat" i takimi podobnymi :) Dziękuje i liczę że ktoś dostanie od nich pliki serwerowe i zrobi to cudo na nowo :) 

czuje że za taka złą ocenę serwera dostane ddosa bo w bazie mają mój nick a wtedy ja się nie będę bawił w ocenianie serwera tylko od razu zgłoszę sprawę + parę osób które straciło grube pieniądze na SM ;) 

Azprime a Ciebie ludzie już sami ocenili lajkami które przebijają Twoje profilowe ;) 

t6g45q.jpg

Nie łamie żadnego przepisu udostępniając tego ss ponieważ zamazałem to co by je łamało :) 

​Tym użytkownikiem powinni się zając Globalni i go całkowicie zbanować za oszustwa :) 

a co do ddosa na strone to oni musieli mieć go  z nasa skoro tak padła ;) 

cpwmkj.jpg

to jest ss z mojego "obciążonego" serwera  tzn strone na która wchodzi wiele osób  to oni naprawdę mieli ddosy z nasa xD;)  

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...