Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś mi się zdaje, że administracja już rozdaje itemki. Na czacie było widać jak ktoś ze spawnował sobie najpierw hwanga a potem fmsa +9. Hwang no to można pomyśleć, że dla siebie, ale fms+9?

a co ty rutkowski jestes?

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś mi się zdaje, że administracja już rozdaje itemki. Na czacie było widać jak ktoś ze spawnował sobie najpierw hwanga a potem fmsa +9. Hwang no to można pomyśleć, że dla siebie, ale fms+9?

jebnij się w łeb. o hwangu to był żart GM;a. łap ss:

55779477811908273322.jpg

Co do Fmsa +9 moze po 30 lvlu sie dostaje geniuszu?

Opublikowano

Mam chyba jakieś błędy w cliencie. Gdy ktoś bije obok mnie będąc na mouncie animacja mojej postaci buguje się. Nie mogę użyć autoataku. Biorąc spot na polance loga mnie co 15 sekund. Gdy biję dajmy na to 2 grupki, widzę tak jakbym zadawał obrażenia potworom które są zdala od mojej postaci. Mam client ściągnięty z przedwczoraj + dzisiejsza łatka. Net 10MB/s więc nie wiem dlaczego loga. Odpowie ktoś z teamu?

62640941309399960310.jpg27832972862598709303.jpg

To się nazywa WH. Heh..

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Ile osób online było na starcie, a ile jest teraz?

Czy w is jest zwój zmiany skili?

Opublikowano

co, ze mozna zrobic konto, skoro wyskakuja nieprawidlowe passy w cliencie? zenadix

wpisze je jeszcze raz bo też tak mialem pierwszym razem 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

nawet na stronce wyskakuje blad logowania, trzecie konto z kolei i to samo

Poniewaz strona nie jest podpieta przez ataki ddos, pracujemy nad jej przeniesieme, w nocy powinna juz dzialac.

Opublikowano

Jak ja się cieszę, że nie wydałem ani złotówki na ten super extra mega z PIPIPIZDOM NAD GLOWOM serwer.

Bug na bugu bugiem pogania

30 minut gry

Pierwszy minus - co to k***a za kratki się pokazują na chacie podczas expa.............

drugi - zbugowane wierzchowce 

trzeci - expie xpie nagle wbija dojrzały gm pisze teksty gangu gimbozjebów i spamuje xD xD xD xD 

czwarty - dungeon zbugowany ten na 20 lvl chociazby dalej juz nawet nie bede sprawdzal

fryzury kostiumy bodajże miałby być na stałe, moge sie mylic, aczkolwiek są na 14-15 dni

jedziem dalej

FMS ma tutaj wartość SM lol 

i jeszcze coś podobno gracze narzekają na zbugowane dalsze questy dungeony wierzchowce itp 

SUPER EXTRA MEGA WYSZŁo

serwer oceniam jak płyte krula zlotego popka 

2/10 1/5 bo sie skraca

ŻEGNAM POZDRAWIAM ZYCZE POWODZENIA

a ps. od startu strona nie działa, czity są porobione :)

ps2. zarcik z otrzymaniem hwangu na poziomie dalej popka gówna xD

ps3. ludzie sm nie dostali 

NIE POLECAM

Opublikowano

Jak ja się cieszę, że nie wydałem ani złotówki na ten super extra mega z PIPIPIZDOM NAD GLOWOM serwer.

Bug na bugu bugiem pogania

30 minut gry

Pierwszy minus - co to k***a za kratki się pokazują na chacie podczas expa.............

drugi - zbugowane wierzchowce 

trzeci - expie xpie nagle wbija dojrzały gm pisze teksty gangu gimbozjebów i spamuje xD xD xD xD 

czwarty - dungeon zbugowany ten na 20 lvl chociazby dalej juz nawet nie bede sprawdzal

fryzury kostiumy bodajże miałby być na stałe, moge sie mylic, aczkolwiek są na 14-15 dni

jedziem dalej

FMS ma tutaj wartość SM lol 

i jeszcze coś podobno gracze narzekają na zbugowane dalsze questy dungeony wierzchowce itp 

SUPER EXTRA MEGA WYSZŁo

serwer oceniam jak płyte krula zlotego popka 

2/10 1/5 bo sie skraca

ŻEGNAM POZDRAWIAM ZYCZE POWODZENIA

a ps. od startu strona nie działa, czity są porobione :)

jakos ten dg na 20 lv działa bo zrobiłem go w połowie ;)

jgt692.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Moim zdaniem celowy zabieg administracji z tym brakiem mozliwosci zalozenia konta : ) ci którzy maja wbic lvl teraz go wbija i w dupie :) nas wpuszcza dopiero za kilka/kilkanascie godzin nie pozdrawiam i nie zagram z uwagi na podejscie do graczy , zachowujecie sie jak dzieci moi drodzy.

Edit : Akurat sm to moj kolega dostal o 800+ za duzo xD

sygna2.png

Opublikowano

Powiedzcie ludzie co ten serwer w sobie ma gdyż nie rozumiem tego całego fenomenu, jest masa takich serwerów a nawet lepszych! I jak można dać serwer bez reje :O

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...