Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego miałobyć 450 sm za 50 zmianek kostiumu a jest 20 za 450 czy ileś tam ? 

Nie ma itemów zasmocze znaki,porazka

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy komuś rownież nie działa logowanie :v

Jak klikniesz zaloguj odczekaj parenascie sekund, powinno zalogowac. Jesli oczywiscie wrzuciles paczke.

Opublikowano

Kasowaliście konta? Założyłem wczoraj konto, a teraz mi pokazuje, że nieprawidłowa nazwa konta lub hasło... do tego strona się nie odpala żeby założyć nowe konto, maskara xD

Opublikowano

AZPRIME TY JESTES CHORY? ODPAL TO REJE , albo siema

Jak by wiedzial chociaz jak to zrobic to by ci odpalil, ja wbilem na serwer lecz jak narazie to nie to co powinno byc.

Pare razy trzeba sie logowac az sie uda+ te jakies komunikaty dziwne.

Opublikowano

Strona nie działa rejestracja nie działa z gry co chwile wywala.... idę spać szkoda czasu ;/ szkoda, że tak wyszło.

Opublikowano

Strona nie działa rejestracja nie działa z gry co chwile wywala.... idę spać szkoda czasu ;/ szkoda, że tak wyszło.

Gram od początku i jeszcze ani razu mnie nie wywaliło.

Opublikowano

Mam chyba jakieś błędy w cliencie. Gdy ktoś bije obok mnie będąc na mouncie animacja mojej postaci buguje się. Nie mogę użyć autoataku. Biorąc spot na polance loga mnie co 15 sekund. Gdy biję dajmy na to 2 grupki, widzę tak jakbym zadawał obrażenia potworom które są zdala od mojej postaci. Mam client ściągnięty z przedwczoraj + dzisiejsza łatka. Net 10MB/s więc nie wiem dlaczego loga. Odpowie ktoś z teamu?

62640941309399960310.jpg27832972862598709303.jpg

Opublikowano

Nosz k***a mać człowiek chce pograć a tu nieprawidłowe pasy i jak żyć. Weźcie coś zróbcie albo ja przelewu nie zrobię xD

w 5 minut spierdoliło 200 osób z prezki 

GaimdKk.jpg

Opublikowano

­

Mam chyba jakieś błędy w cliencie. Gdy ktoś bije obok mnie będąc na mouncie animacja mojej postaci buguje się. Nie mogę użyć autoataku. Biorąc spot na polance loga mnie co 15 sekund. Gdy biję dajmy na to 2 grupki, widzę tak jakbym zadawał obrażenia potworom które są zdala od mojej postaci. Mam client ściągnięty z przedwczoraj + dzisiejsza łatka. Net 10MB/s więc nie wiem dlaczego loga. Odpowie ktoś z teamu?

62640941309399960310.jpg27832972862598709303.jpg

WH wyłącz, to będzie normalnie.

lol.

Opublikowano

Jak ktoś ma bana a chętnie by pogadał na temat serwera bo dostał bana na ts3( ja też dostałem za nic) to wbijajcie na ts3: i-zero.pl bo czekam sam na ts3 na stronę a tam dostałem z dupy bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...