Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zrobiony na odpierdol jakieś znaczki wyskakuję czyli k***a czasu nie mieli, zrobili start za szybko k***a HAHAH! NAWET WSZYSTKIEGO NIE PRZETESTOWALI ZNAJĄC ŻYCIE..

REJE NADAL NIMA. :)

53594961070274399019.png

Mentor
Opublikowano

Serwer zrobiony na odpierdol jakieś znaczki wyskakuję czyli k***a czasu nie mieli, zrobili start za szybko k***a HAHAH! NAWET WSZYSTKIEGO NIE PRZETESTOWALI ZNAJĄC ŻYCIE..

REJE NADAL NIMA. :)

Asfen wypierdalaj do spania bo Ci matka kable zabierze 

Opublikowano

dobra ja dziękuje j**** ten serwer jeden wielki nie wypał wole pograc w csa niz pierdoli sie z tym serwerem

Opublikowano

dobra, szkoda tylko moich słów które napisałem o serwerze wcześniej. 

kładę na to lachę, skoro nic nie może być porządnie zrobione. Strona nie działa, ludzie grają i ogólnie to niezła komedia. Zagrać zagram, ale wątpię żebym został na dłużej po takiej klapie, którą odwaliliście. 

Przykro mi, ale z gówna wjebaliście się, bo tego inaczej się nazwać nie da, w gigantyczne szambo. Tymczasem idę pograć sobie w coś innego, szkoda marnowania mojego czasu na czekanie. 

lownfast

Opublikowano

dobra, szkoda tylko moich słów które napisałem o serwerze wcześniej. 

kładę na to lachę, skoro nic nie może być porządnie zrobione. Strona nie działa, ludzie grają i ogólnie to niezła komedia. Zagrać zagram, ale wątpię żebym został na dłużej po takiej klapie, którą odwaliliście. 

Przykro mi, ale z gówna wjebaliście się, bo tego inaczej się nazwać nie da, w gigantyczne szambo. Tymczasem idę pograć sobie w coś innego, szkoda marnowania mojego czasu na czekanie. 

Nic dodać, nic ująć.. Nawet łatka jest źle zrobiona, bo gracze którzy mają łatke potrzebują mnóstwo DLL bądź im nie działa. Wszystko zrobione na odpierdol, a w tym momencie czeka ponad 500 graczy by się zajerestrować bo większości tego nie zrobiła. Po co im client z łatką, jak na samą łatke czekaliśmy prawie 2 dni. Też to p******e i poczekam aż się ustabilizuje, nie będę marnować trzeciego dnia na takie egoistyczne zachowanie z strony Administracji.

Wole pograć na jakimś gównianym serwerze do tego czasu, ale mieć pewność, że nie będę musiał czekać parę dni. Eldo.

Opublikowano

przecież ten serwer postoi max kilka godzin po czym Azprime go wyłączy i napisze że kolejny start za 2 dni bez bugów :D

szkoda czasu, dołączcie do naszej grupy na facebooku ponad 1,2k członków z wszystkich polskich serwerów -

Opublikowano

Trochę dziwne to zachowanie.

Nie wiem ile razy ten start przekładaliście, ale o tej godzinie otworzyć serwer?  Ale z drugiej strony dzięki wam jutro wolne mam, nie muszę iść do gimnazjum, dzięki. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...