Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezeli nie ma zadnego info to chyba znaczy ze cos jest nie tak co?
A skoro jest nie tak i chcecie graczy wydymac z kasy to ladnie musicie miec w glowach.
Brak kasy na wakacje macie?

Jezeli to ruszy to cofam slowa i czekam nadal.

Opublikowano

ciekawie się robi. '

3o0rhn.jpg

@azprime, może jakies info ?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Człowiek kieruję się instynktem , emocjami , korzyścią , która wyniknie z danej sytuacji , emocjami , żądzą , zwróceniem uwagi , panowaniem nad innymi , agresją . Wybór powstaje wówczas , gdy zaczynamy zastanawiać się nad czymś , czy jest mi to dobre . 

no ciekawie, spacja przecinek, spacja przecinek, spacja przecinek.

idiota

Opublikowano

Na h*j mi ten serw wasze komentarze są lepsze od najlepszego serwa ;d 

Opublikowano

Ogólnie sytuacja jest taka jak z startem Ascariala S2. 

w huy ludzi się napaliło start był co chwile przekładany  ludzie wydali tyle $$ że głowa mała a Team poleciał w huya i na starcie 300 czy tam 400 osób.

To samo jest tutaj Azprime zapewne brakuje hajsu na paliwo do auta i startuje z tym a jest jak widać to samo co wcześniej 

ludzie hajs wydają start przekładany i pózniej na starcie znowu będzie 300 osób + Bugi . 

Pytanie jest takie...

Dlaczego nie startujecie z tym Ascarial'em S1 ? miały być oddane sm'y itd. a wy idziecie na łatwiznę  i startujecie niby z ''nowym projektem'' 

Jak dla mnie lecenie w huya pozdro dla tych co jeszcze czekają na ten serwer ;) 

#No Hejt. 

Pozdrawiam tych co wydali $$$  Azprime będzie miał na paliwo do auta :D

Opublikowano

Dobra to już nie jest nawet śmieszne, straciłem przez was niedziele od 16.00 do 21.00 prawie zamiast k***a spędzić czas ze znajomymi bo kur.wa od pół roku chciałem raz zagrać w metka....
Współczuje tylko wszystkim tym dzieciakom co tu siedzą i z nadzieją czekają na start:) zabraliście im tylko cały weekend tym przekładaniem ;)

Na serwerze nie zagram z prostego powodu ;)

Wy nie szanujecie mnie jako gracza, ja nie szanuje was. Bye.

Opublikowano

Dobra to już nie jest nawet śmieszne, straciłem przez was niedziele od 16.00 do 21.00 prawie zamiast k***a spędzić czas ze znajomymi bo kur.wa od pół roku chciałem raz zagrać w metka....

Współczuje tylko wszystkim tym dzieciakom co tu siedzą i z nadzieją czekają na start:) zabraliście im tylko cały weekend tym przekładaniem ;)

Na serwerze nie zagram z prostego powodu ;)

Wy nie szanujecie mnie jako gracza, ja nie szanuje was. Bye.

Co za łobuzy, zabrali Ci weekend? Napisz do supportu może zwrócą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...