Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawsze sie zastanawiam kto przy zdrowych zmyslach kupuje SM w momencie gdy serwer jeszcze nie wystartowal przeciez to trzeba kompletnie nie myslec by takie cos zrobic xD

ab6c462d0abe0af0.jpg

Pasjonat
Opublikowano

koles a ty jaki masz problem, skoro nawet do ciebie nic nie mówiłem patusie umysłowy?

nie pyskuj 

Opublikowano

Wyczyscili juz topke zaraz ON ! :D 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Jesteście nie poważni... rozumiem topka ucieka. Zainwestowaliście 30 zł i boicie się, że je stracicie. Kto Wam kazał ładować przed startem? A te screeny nie są na miejscu. Wiadomo, każdy chce zarobić, ale bez przesady, że serwer, który był robiony przez kilka miesięcy nie wystartuje, bo zarobił już przed startem. Ile osób mogło wysłać sms ? 100 ? Kompletnie nieopłacalne by to było. Cierpliwie czekajcie, a jak Wam się nie chce to wyjdźcie w końcu na dwór coś porobić.

Opublikowano

to, że wyczyścili dopiero topkę to dowód na to że robią Was w c***a (tak Was, bo ja na tym syfie nie zagram) bo zapewne walczyli z jakimś bugiem a nie ddosami....

x

Opublikowano

Jesteście nie poważni... rozumiem topka ucieka. Zainwestowaliście 30 zł i boicie się, że je stracicie. Kto Wam kazał ładować przed startem? A te screeny nie są na miejscu. Wiadomo, każdy chce zarobić, ale bez przesady, że serwer, który był robiony przez kilka miesięcy nie wystartuje, bo zarobił już przed startem. Ile osób mogło wysłać sms ? 100 ? Kompletnie nieopłacalne by to było. Cierpliwie czekajcie, a jak Wam się nie chce to wyjdźcie w końcu na dwór coś porobić.

Zapłacił Ci za takie pisanie ? Oczywiście czekam i wierzę, że się wybiję ;)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Ludziee ogar 37 stron spamu jak tak dalej pójdzie to do jutra tu będzie 80 stron Niech ktoś z Administracji się wypowie po co 2 kom to Warn... 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Dobra dosyć tego spamu, jeśli serwer wystartuje lub coś się zmieni proszę Administracje serwera  o PW lub Raport, na razie zamykam. 

Otwieram na prośbę autora. (Raport)

Opublikowano

Uporalismy sie z DDoSami, strona jeszcze tylko dostaje po dupie. Za parenascie minut pojawi sie latka do clienta, po czym bedziecie mogli grac :)

Client:

MEGA:

Google Drive:

Skan:

Łatka niebawem się pojawi! 
Opublikowano

Uporalismy sie z DDoSami, strona jeszcze tylko dostaje po dupie. Za parenascie minut pojawi sie latka do clienta, po czym bedziecie mogli grac :)

Start 22? Czy po prostu na spontana? :v 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...