Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzieci jeśli tak bardzo płaczecie

to po prostu wypi*******

hejtujecie hejtujecie a i tak wbijecie na serwer

po co wam to? Wolę poczekać i grać bez bugów niż od razu z bugami.

Ja p******e jestes idiota czy tylko udajesz? Jakie pierdolone bugi?  Jedynym bugiem to jest ich intelekt równy skórce od banana oraz lenistwu typowego ruska. Jakby chcieli to by wstawili klienta już kilka dni temu ale im się nie chciało a teraz zmyślają co chwila coś innego. 

W nocy ciężko było odpalić upload?  I nie ma takiego czegoś hejt a jest coś takiego jak SMUTNA PIERDOLONA PRAWDA, która brzmi, że administracja tego serwa to lenie. ELO

Opublikowano

jeśli to był prawdziwy screen to klient powinien właśnie kończyć się wrzucać... 

Wrzucanie takiej wagi z taką prędkością powinno zająć mniej więcej 13 minut... Więc powinni udostępnić, a czy udostępnią ... ?

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

ale Ty nie rozumiesz że ten serwer startuje już od tygodnia ? a co godzine przekładają start serwera, upload klienta i tak ciągle co godzinne inna godzina, data...  Nikt nie powiedział że nie będzie tutaj grał bo mimo hejtowania tej śmiesznej administracji będę grał bo serwer świetny ;)

Ogólnie sytuacja jest taka jak z startem Ascariala S2. 

w huy ludzi się napaliło start był co chwile przekładany  ludzie wydali tyle $$ że głowa mała a Team poleciał w huya i na starcie 300 czy tam 400 osób.

To samo jest tutaj Azprime zapewne brakuje hajsu na paliwo do auta i startuje z tym a jest jak widać to samo co wcześniej 

ludzie hajs wydają start przekładany i pózniej na starcie znowu będzie 300 osób + Bugi . 

Pytanie jest takie...

Dlaczego nie startujecie z tym Ascarial'em S1 ? miały być oddane sm'y itd. a wy idziecie na łatwiznę  i startujecie niby z ''nowym projektem'' 

Jak dla mnie lecenie w huya pozdro dla tych co jeszcze czekają na ten serwer ;) 

#No Hejt. 

Opublikowano

Czyli o której start w takim razie? Zostaje 16:00 czy zmieniacie coś Panowie znowu?

PS.
Tak btw ss z przed 2 minut nawet nie zdążyłem wrzucić i klient jest na kompie  ;)
KUipSaE.png

Opublikowano

CLIENT GRY:

sss

Za 5 minut będzie. :D 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Da ktoś na inny hosting ten client bo tamten boshe..

Opublikowano

­O której ten start w końcu?

16. Niby. :D 

2e6ftab.png

Opublikowano

Ale dziwnie idzie.

U mnie na tym hostingu 0%, chwilę pościąga, zaraz prędkość stoi w miejscu i koniec ... Już dalej nic się nie robi.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

elo radiówki xD

5529714342834821344332.png

ja mam radiówkę i z radiówki uploadowałem.

upload od 600kB/s do 1,7MB/s.

może, może nie

Opublikowano

Ale dziwnie idzie.

U mnie na tym hostingu 0%, chwilę pościąga, zaraz prędkość stoi w miejscu i koniec ... Już dalej nic się nie robi.

Ściąga na raz dużo osób.

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Ale dziwnie idzie.

Pobierz asystenta do tej strony, tam gdzies na lewo powinienes miec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...