Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

7e0db7f526461e68def71100f94043dd.png

Już pakiety tracą

jeśli to jesteś ty, na jego miejscu pisząc z takim gównem z miejsca bym ci perma wypierdolił. Chce ci czy tam jemu pomóc a ty go wyzywasz

Opublikowano

jeśli to jesteś ty, na jego miejscu pisząc z takim gównem z miejsca bym ci perma wypierdolił. Chce ci czy tam jemu pomóc a ty go wyzywasz

widzisz jaki mam nick na forum? wszędzie taki mam  B)  Kolega z ss miał prawo do takiej frustracji ponieważ nie dostał sm aa na gre czekamy już 4 dzień czy tam tydzień ;)  

za wysoka sygnatura

Opublikowano

447 przeglada temat z czego przynajmniej 50% przyszło poczytac hejty, w tym ja XDD 

na serwer nie wbije bo mam ten sam internet co administracja

powodzenia 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Ile czasu mieli? :D

Oj wiem, też mnie to nieziemsko irytuje ... Teraz niby do 14, potem może będzie, ze na 100% do 15... Ale zobaczymy :)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

serwer prezentuje się całkiem dobrze, gdyby nie to że mam mało czasu na grę, wbiłabym. A tak pozostanę wierna serwerom easy :)

Opublikowano

Tak przekręcają bo pewnie dopiero wrzucają klienta haha.  xD  xD

Mieli w c**j błędów w cliencie przed startem to musieli poprawiać aż do teraz i dopiero go spakowali i upają haha.  xD  xD

Ty kolego, a co się z twoją tesorią stało? Hehe

Klient zaraz będzie więc po co robicie problemy start i tak będzie o 16, a klienta w 2h zdąży na pewno każdy pobrac .

Opublikowano

JPRD polaczki biedaczki placza że już ktoś kupil sm a im stara nie dala sms albo przelewu zrobić ehh dzieci dzieci teraz placzecie o clijenta to k***a kupcie lepszy internet polecam lte nielimitowany za 90 zł... ahh zapomniałem nie stać was dekle pff . Serwer będzie z*******y wbijamy

Opublikowano

Jeżeli chodzi o klienta gry to:

lcrSSHI.png

Mimo tego, chcemy jeszcze zobaczyć czy nie potrzebuje jakiejś łatki.

Spokojnie, cierpliwość to cnota.

może, może nie

Opublikowano

JPRD polaczki biedaczki placza że już ktoś kupil sm a im stara nie dala sms albo przelewu zrobić ehh dzieci dzieci teraz placzecie o clijenta to k***a kupcie lepszy internet polecam lte nielimitowany za 90 zł... ahh zapomniałem nie stać was dekle pff . Serwer będzie z*******y wbijamy

CO TO JEST K***A ZA SKŁADNIA DO C***A PANA?! Przepraszam ale już nie wytrzymałem czytając takie gówno... jeśli wyzywasz ludzi od dzieciaczków przyjmuje, że jesteś wielce dorosły a moja rada jest taka: cofnij się do 2-3 klasy podstawówki tam powinni uczyć jak używać kropek, przecinków, podmiotów i wyrażać to co chce się powiedzieć...

co do serwera żeby nie było offtopu to nadal czekam i mam nadzieje, że będzie ok. 

x

Opublikowano

Na pewno wspomogłeś go tymi groszami. 

Nie masz pewności czy doładowałem za 10zł czy 200 więc morda. Według Ciebie jeśli ktoś doładuje SM za 10zł to jest to tak samo jak by wcale nie kupił?

imetin_logo.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o klienta gry to:

lcrSSHI.png

Mimo tego, chcemy jeszcze zobaczyć czy nie potrzebuje jakiejś łatki.

Spokojnie, cierpliwość to cnota.

Dopiero ?! Skąd masz takie info ?

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

Opublikowano

Ty kolego, a co się z twoją tesorią stało? Hehe

Klient zaraz będzie więc po co robicie problemy start i tak będzie o 16, a klienta w 2h zdąży na pewno każdy pobrac .

Ty jesteś taki tępy czy jak? Przeciez tu nie chodzi o to, ze nie ma klienta, tylko że administracja leci z nami w ch*ja i co rusz przekłada start / upload klienta itp. Po prostu nasz nie szanuje, jesteśmy dla nich tylko krowami do dojenia. Jak wspomnisz, że kupiłeś coś w IS to Azprime + 50% do bycia miłym...  to jest żałosne i taki zaje*isty serwer w rękach chyba najgorszego teamu na polskiej scenie metina...

Opublikowano

Ja bym radził się wam nastawiać na "Piątek bez bugów. Klient 12h przed startem" XDDDDDD

Taka prawda z takimi gównami na administracji. Na innych serwerach administracja w c***a nie leciała i nawet jakiś mało rozchwytywany serwer z 200-300osobami na serwie miał klienta dawno wstawionego a nie jak tutaj ponad tydzien opóźnienia XDD

Opublikowano

Ale ta administracja musi być przyejbana :D , zamiast dać klienta pare dni przed startem serwera to oni dają na ostatnią chwile :P pff masakra co oni robią, nie chce wiedzieć co będzie się działo potem. 

Opublikowano

Dzieci jeśli tak bardzo płaczecie

to po prostu wypi*******

hejtujecie hejtujecie a i tak wbijecie na serwer

po co wam to? Wolę poczekać i grać bez bugów niż od razu z bugami.

Mi się już nie chce na niego czekać, bo tyle czasu się czeka (ale to nie znaczy, że siedzę całe dnie przy kompie), ogarnij słowa.

sysuniadangos.png

Opublikowano

to po prostu wypi*******

Gościu... nie sądze żeby oni teraz naprawiali bugi, tylko liczą hajs z is'a :D

Opublikowano

to po prostu wypi*******

ale Ty nie rozumiesz że ten serwer startuje już od tygodnia ? a co godzine przekładają start serwera, upload klienta i tak ciągle co godzinne inna godzina, data...  Nikt nie powiedział że nie będzie tutaj grał bo mimo hejtowania tej śmiesznej administracji będę grał bo serwer świetny ;)

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...