Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, problemy, pytania v2.

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A kto będzie chciał tego używać na takich "noob'skich" Serverach? ;s

Opublikowano

XenaMS zostało zamknięte.

Reaktywowano ten server pod nową nazwą i ekipą - MapleViaOnline.

Naprawde polecam ten server (MVO) ponieważ sam gram na nim i wiem że jest tutaj świetna atmosfera.

Wiele eventów, 250 osób online, można spokojnie pogadać, wiele ciekawych funkcji w FM 18, summon boss, 4 th job, pirates, weddings... Naprawde wiele rzeczy działa.

Wczoraj był nawet drużynowy event (nowość!) :P Prawdopodobnie moja drużyna wygra xD (musiałem się pochwaaaalić xD)

--------------------------------

Poszukuję NoKnockBack na Jump Questy.

W trainerze MagePL jest NoKB i oczywiście dziala - potwory mnie nie odpychają. Ale problem jest taki że przeszkody mnie już odpychają.

Proszę o pomoc !

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Może mi ktoś podac link do Maple Global v.62 ?! Nie moge znaleźc nigdzie, byle nie z MegaUpload, ani Paczkami

@Edit

Po 2godzinach szukania znalazłem xD

Jak by ktoś szukał

http://www.filefront.com/Maplestory+v62/%3B13920728%3B/fileinfo.html

Opublikowano

Dzięki za info z tym scroll hackiem :P nie było mnie i nie mogłem odpowiedziec ;)

A teraz na destiny gram sobie, gra ktoś? 84 mam narazie :P

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie : no, dostałem bana na destyiny x-d. Ale tylko na IP, konto jest. Więc, tym AOL całym da rade grać ? Chodzi mi o to, co na globala jest. Albo na destiny jest jakis inny spobób?

Opublikowano

@Up

Skąd wiesz że tylko na IP.

Skoro dali Ci na IP to na konto pewnie też.

----------------------------

Poszukuję Remove Messo Cap na prywatne serwery v. 62 !

Jak sama nazwa wskazuje pozwala on na zdjęcie messo cap.

Czyli że zwykle maxymalnie możemy mieć 2.147.000.000 messo

A dzięki temu hacku można zwiększyć do np. 999.999.999.999 messo

Proszę, o szybką odpowiedź. Ten hack jest mi naprawde bardzo potrzebny !

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Ja podejrzewam, że dostałeś bana na konto + MAC adress. Ale to tylko przypuszczenia.

1644b8636667.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze nie ma ale pracuja nad source i dobrze im to idzie pod 68 source jest i z tego 68 przechodza na 73 jesli dobrze pojdzie moze do kocna wakacji beda servy pod 73.

Opublikowano

A ja mam taki problem ze jak chcie zrobic konto na destinMS to mi wyskakuje invalid email

powie ktos oco chodzi ?

Opublikowano

Czyli e-mail nie istnieje, Wpisz taki który na pewno istnieje np. [email protected]. Zrobili taki system, bo dużo osób robiło sobie po kilka kont, ale jak widzisz można ten sposób łatwo ominąć wpisując e-mail'e które na 100% są zarejestrowane. :)

Opublikowano

Witam mam pytanie jak sie połączyć z priv serverem ? Bo sciągłem sobie z AxedMS MSa 62 global i od nich AxedMS.exe i wrzucilem tam gdzie mam msa 62 klikam 2 razy na axedms.exe i wychodzi taki error;

Maple Story

We are unable to connect to the login server due to a server check a firewall block or other network issues.

Please check the MapleStory homepage for ongoing server checks as well as you firewall settings.

YES NO

Jak tam yes to na strone gmsa przenosi mnie...Tak samo jak z tego clienta msa robilem berserkmska :( Proszę o pomoc

PS: Nie mam tam jeszcze konta... Może przez to ?

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano
We are unable to connect to the login server due to a server check a firewall block or other network issues.

Please check the MapleStory homepage for ongoing server checks as well as you firewall settings.

Chyba wyraźnie jest napisane, że albo jest server check(albo server restart) albo twój firewall blokuje ten plik. Wyjście - dodaj do wyjątków w firewallu ten plik, albo ten Priv nie chodzi :P

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@2xup

tak jak roku mowi, najczesciej to jest spowodowane tym ze jest restart albo serw off :) pozdro.!

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...