Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, problemy, pytania v2.

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli ktoś z was gra na jakimś prywatnym serwerze typu RydahMS wie że można mieć buffy różnych klas.Jaka jest wasza kombinacja.Ja gram Hero.Mam wszystkie jego bufki + kilka z Archera.I mam jeszcze pytania kim mogę walić największe hity jeśli wszystkie staty mam na 34500 i najlepsze eq i jakim skillem.

Opublikowano

OD DLUGIEGO CZASU WALCZE Z MAPLE STORY EUROPE... ROBILEM JUZ CHYBA WSZYSTKO I NADAL MAM BUGA. GDY GO CHCE URUCHOMIC KLIKAM IKONE MAPLA POTEM PLAY I POJAWIA SIE CZARNY EKRAN I WRACAM DO PULPITU I POJAWIA SIE OKIENKO Z BUGIEM.ROBILEM FORMATA I NADAL TO SAMO SCIAGALEM NA NOWO I INSTALOWALEM.. BARDZO BYM PROSIL O POMOC CO MOGE ZROBIC ZEBY DALEJ GRAC.

mam 512 ram,procka 1.50 GHz to moze byc przez to?

592a0f1a82de5_post-144697-126908407535.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wątpię żeby bylo to spowodowane słabym sprzętem. zainstaluj nowe sterowniki do karty graficznej

nie ten dział powinno być w Maple Story > odpowiedzi na nurtujące was pytania. ale jesteś nowy więc mogłeś nie wiedzieć

Opublikowano

@up

kliknij uruchom ( to taki program gdybys nie wiedzial ) wpisz tam dxdiag

pojawi ci sie takie okienko i tam znajdz ekran

znajdz nazwe producenta

wpisz w googlach np. ATI Radeon

i tam znajdz cos dla swojego kompa

sciagnij i zainstaluj

to jest pod xp

Opublikowano

odpalasz menadżer urządzeń

powinno wyglądać to tak :

+Mój komputer

|-+karty graficzne {tylko to nas interesuje }

..|+ Ati radeon 9550 {w moim przypadku}

..|+ Ati radeon 9550 Secondary {także w moim przypadku}

ty możesz mieć tylko 1 + w karty graficzne i do tej nazwy szukasz sterowników ...

zdaje mi się że to prostsza metoda niż ta którą dał Korzon

Opublikowano

tak więc musisz pobrać Net framework najlepiej 3.5 potem instalujesz sterowniki i będzie śmigać

na przyszłość edytuj posty

Opublikowano

a są jakies hacki na 0.75?

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Macie jakis server "mid" rate ; < Tak mniejwiecej 20-50x ^^ ale nie jakieś szajstwo ; >

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

NidoMS, 20x/10x/5x, wersja v83, za niedługo, czyli pewnie w przeciągu tego tygodnia Aran powinien chodzić dobrze(nowa wersja, więc wszystko trzeba robić od nowa), w ogóle fajna atmosfera, mój brat gra już tam nawet długo, tak więc polecam ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Idealne Rate dla mnie ( destiny był tak w miare choć męczył mnie monotonny exp na GS1,2,(3?) a tutaj widze troszke większy exp Drop rate taki sam więc miodzio ;D

IRoku a wiesz może czy da sie jakoś ułatwiać sobie gre pod v83 ; . ? jest jakis CT pod tą wersje ?

/ Za duża sygna. /

Opublikowano
IRoku a wiesz może czy da sie jakoś ułatwiać sobie gre pod v83 ; . ? jest jakis CT pod tą wersje ?

Są jakieś Trainery z gMS oryginalnego, ale dużo nie zdziałasz, edycja .wz też pewnie działa. Po za tym jak masz hackować to nawet nie masz czego tam szukać...

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

z Evanem chyba nie ma ... bo jest nowy... a do Arana to iRokushou podał już

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...