Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, problemy, pytania v2.

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

AHAHAHA ^^

nie ma hostera nie ma serwera - proste

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy jest może dostępny program pozwalający przyciągać do siebie potworki (tzw. Vac) na Maple Story v0.62?

----------

Raziel Gamer

Opublikowano

Hmm, jak zainstalować Global Maple Story oraz Europe Maple Story na jednym PC? Google mi niestety nie pomogło. :ph34r:

Tworzenie wirtualnej maszyny odpada.

----------

Raziel Gamer

Opublikowano

Normalnie? No nie wiem. Instalując Global Maple Story usuwa mi się Europe Maple Story i na odwrót. W czym tkwi przyczyna? :ph34r:

----------

Raziel Gamer

Opublikowano

Instalując MapleStory wybierz inny folder niż domyślny (NEXON) gdzie ma zostać zainstalowane MS. Myślę że może to Ci pomóc, aczkolwiek nie wiem bo ja z tym żadnego problemu nie mam.

368216.png

Opublikowano

Raziel przenies folder z plikami eMS np. na pulpit i zmień nazwę, a później już normalnie zainstaluj gMS

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam problema

jak wlaczam gms i ems wszystko normalnie dziala

ale jak wlacze np smile ms to normalnie sie maple wlacza ale zaraz po tym ekran robi sie czarny i gra nie odpowiada halp pl4x ;(

@down

thanks man o.O zauwazylem ze tak sie dzialo tylko ze smile ms thzx man :* tyvm

.

Opublikowano

Wchodzisz do pliku KiKi.cfg przez notatnik i zmieniasz:

RemoveGameGuard=0

na

RemoveGameGuard=1

Dodam jeszcze jedno, że server jest na razie nieczynny*.

Opublikowano

mam problem z uruchomieniem maple story europe klikam na ikone potem start no i czekam pojawia sie czarny ekran i nagle spowrotem przenosi mnie do pulpitu i wyskakuje mi komunikat: error code : -2005532292 (unkown error 0x8876017c) z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

Ma ktoś server proxy do MS??

I wie jak to użyć.

Bo wiem tylko że HOT SPOT SHIELD nie działa a proxy może zmienić ip.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

mam problem z uruchomieniem maple story europe ciagle gdy wlanczam gre wyskakuje mi komunikat:error code : -2005532292 (unkown error 0x8876017C) zainstalowalem na nowo i tez nie dziala

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam prośbę (szczególnie do Aćek lub Miśka), czy mógłby ktoś zrobić tutorial "jak zrobić prywatny serwer od podstaw [0.62]"?

Z góry dziękuje.

PS.

Szukałem, znajdowałem, ale z niedziałającymi linkami lub FAKE'i.

1644b8636667.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema :P

Wie ktoś jak zrobić serwer do maple 63?? Na forum znalazłem tylko ( chyba, że pominąłem i jest, w takim razie plx o link do topica) tworzenie serwera do maple 55.

Z góry dzieki

GG:5070845

Nick w EMS: PrzemekThief

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ale co robił ten scroll hack? np. to ze scrolle 10% za każdym razem działały? , na niektórych serwerach tak jest

Opublikowano

Szczerze? To myślę, że jest. Ale na 100% Private, bo jakby teraz każdy server byłby oblegany przez coś takiego zaraz byłoby Patched.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...