Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, problemy, pytania v2.

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ponieważ nie opłaca się ich robić, gMS jest na tyle rozwinięte że nie ma potrzeby robienia PS'ów pod zacofaną wersję ;P

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ma moze ktos program do albo sposob Dupingu na V75 GMS PRivate..

Mam cody scrypty ale programu i najlpeiej z intrukcja porposil bym dziekuje z gory

30364378.png

Opublikowano

Miałem go gdzieś nagranego na płycie więc wrzucam, oto on: PrivateServerTrainer

Ma moze ktos program do albo sposob Dupingu na V75 GMS PRivate..

Only PE, chociaż packet na dupe itemów(jak i większość packetów) jest spatchowany na prawie każdym PS'ie pod v75.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Udało się! Mam Gms v.62!!!Oneoneoneone!

Podajcie jakiś przyjemny do testu postaci serwer :D.

Raty na poziomie 300+ bo nie chodzi mi o expienie tylko sprawdzanie dmg itp.

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano

Ciężko wejść na GTop100, albo inny ranking... Najlepszy pod v62 do tej pory jest RydahMS -> Link

http://rydahms.org/

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dwie sprawy...

1) Czy znacie może jakiś dobry prywatny server pod ver. 62 lub ver. 75 ? Ważne aby był low rate (poniżej 100 exp) i grało na nim trochę ludzi, np. 150+

Znalazłem serwer MorphMS, podobno kontynuuacja DestinyMS ale zwykly scam, fake, chwyt reklamowy. Grałem na nim kiedyś jak miał 500x Exp :P

2) Czy istnieją cheaty do ver. 75 (Private Servers) ?

Czy cheaty które ostatnio działały do GMS v. 75 będą działały na privach v. 75 ?

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Moje pytanie było już nieaktualne, zapomniałem edytować i poinformować o tym.

Mimo to że MorphMS jest fake kontynuuacją DestinyMS to wydaje się najlepszym prywatnym serverem MapleStory pod ver. 75 z low rate exp.

Polecam ten server, gra 100 osób, wiele rzeczy działa, a hacki możecie pobrać z mojego tematu który jest trochę niżej.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Ten hack o który prosisz nazywa się Item Vac.

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=94465

Tutaj masz 3 Trainery do Prywatnych Serverów, w którymś z nich jest Item Vac, a w którymś z nich jest Pet Item Vac (jak masz peta to on zbiera wszystko z mapy i nie musisz nawet sie ruszać).

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Opublikowano

Czy ktoś mogłby wrzucic mob.wz czysty pod wersje 0.75 na jakis serwer (rs,przyklej.net lub cos podobnego)

Z góry thx

Opublikowano

A jeżeli na serwerze(Farmer Story) jest AutoBan, to jesli uzyje Item Vaca to odrazu po koncie? I czy przy item VAC'u mogę używać takich skilli jak Meteor Shower lub Genesis? I czy żeby pet zbieral itemy z całej mapy sam, to musze posiadać takie itemy jak Meso Magnet, itp.?

Opublikowano

Szukam i szukam i nie ma!...

Chcę pobrać maple story v75 i gówno :>.

Pobrałem to mam błąd z mob.wz -.-"..... No nic. Szukam dalej - odpalam ściąganie i tada: transfers 15kb/s :DD.

Megaupload sux. Ma ktos na jakimś innym hoście maple? ;/ albo samo mob.wz

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...