Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, problemy, pytania v2.

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Czemu "apelujesz" do wszystkich? Czy to takie straszne zło grać na dużych ratach? Może ktoś takie lubi, a że TY nie widzisz w tym sensu, to nie nasz problem.

@Topic

Czy można z .55 zpachować do .58? Jeżeli nie to czy ktoś posiada od ver .55 kolejne w góre pache?

Hip-Hop nie umarł.

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie co...

Zal dupe sciska jak czytam wasze posty na temat v.58 :/

"Wpisz w google MapleStory v.58 Download i sciagnij" - Tak ?? A probowales sam ?? Na 100% nie sprawdzales bo wpisalem to a nawet zmienialem wyrazy rozne oblecialem wszystkie strony

na temat "MapleStory v.58 Download" ... I zawsze ale to zawsze pisze cos o hackach a nie o v.58 Do sciagniecia -.-

Prosilbym o podanie mi linka do V.58 Instalki. Znalazlem instalke na Stronie AquaStory ale tam sciaga tyle osob ze sie 10h sciaga i w polowie sciagania zatrzymuje sie i pokazuje ze za

140dni sie sciagnie <ROFL>

Prosilbym o jak najszybsze podanie Linka :)

@Down

Wielkie dzieki :D

Jakbys tak jeszcze pomogl mi z tym problemem w Twoim TuTku "Nasz Private Server"

Nie moge zrobic postaci zadnej :/ Czy to wina slabego kompa ??

Czy robie moze cos zle :D

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Szukałem 10 minut w google i nic nie znalazłem.

http://www.torrentreactor.net/find/maplest...l-v.58-download

Ściągam tam, albo tym.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Wazne jest to czy wlaczasz Priv Serva poprzez LocalHost Servera czy uzywasz MapleStory.exe ...

Napisze ci poradnik jak zagrac na serverze. Dam ten poradnik na v.55 ;)

Jesli nie wiesz jak wlaczyc server to :

1.Wejdz na strone Servera na ktorym chcesz grac.

2.Sciagnij GlobalMapleStory

3.Sciagnij Grzybka LocalHost Servera

4.Wrzuc Grzybka do Folderu z GlobalMapleStory.

5.Odpal MapleStory poprzez Grzybka do servera.

6.Zaloguj sie na konto zrobione wczesniej.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Siemanko ,mam pytanko czy istnieją serwery MS(polskie,bo zagraniczne to regazone wiem :P ) i na jakie ver. ?

lub zagraniczne ale z wieloma polakami

signaturemadziadw5zt504e.jpg

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett

36622.gif

Wejdź http://dziewczynkaa.mybrute.com i zagraj ze mną :*

Opublikowano

Polskich Jest malo i szybko padaja.

Ale na RolmoMS jest duzo polakow.

A co do Serverow to poszukaj jakiegos np. na

XtemeTop

MapleStory top 100

MapleStory top 200

lub cos takiego

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie ma takiego, ze od razu wyskakuje 50000, ale ja robilem tak, ze wpisujesz 50000, zaznaczas to, wciskasz ctrl+c i pozniej jak znowu bedziesz chcial wurzucic to wciskasz ctrl+v. to jest najszybszy sposob

48df5abbe315c.png
Opublikowano
Mam pytanie... 0.o

Gram na privie pod 0.55 i się zastanawiam czy na mapce z Dreamy Ghost jest na stałe ten Black Crow, bo on uniemożliwia mi expienie ;|

Nie nie jest.

On pojawia sie co jaki czas...

Zalezy to od tego jak Owner ustawil zeby co ile sie pojawialy bossy.

Np. ja teraz gralem na servie co po zabiciu bossa pojawial sie odrazu po 5sekundach.

Czy jest jakiś sposób że kiedy wyrzucam kase to odrazu pisze 50000 zamiast 10 ? przydało by mi sie na shadowera

Tak jest sposob.

Pamietam jeszcze GMS v.34 co byly takie hacki jak :

Dem / Demi

Dice vac

Item Explosion

Max Drop Messo

Tobie chodzi o ten ostatni (Max Drop messo) To bylo cos takiego ze jak wywalales 10messo to to wywalalo 50.000messo ale jak podniosles to bylo 10messo lecz na Messo Explosion dzialalo jak 50k.

Bardzo bylo przydatne.

To bylo 7 niebo dla CB ;)

Jak i Item Explosion.

Co najciekawsze na kazdym private server dzialaja kazde hacki nawet z ver.20 maple :D

Pamietacie Xentare ?? Uzywalem go na XenoMS gdzie mnie zbanowano xD

Wiec wystarczy ze znajdziesz jak robilo sie Item Explosion / Max drop messo polecam szukac tutaj : KLIK

I uruchomisz razem z serverem.

Nie ponosze odpowiedzialnosci jak dostaniesz bana.

Jak sie wyrobie to jutro zrobie przynajmniej 1/10 spisu hackow na Maplestory ;d bo to naprawde BARDZO DUZO...

nie ma takiego, ze od razu wyskakuje 50000, ale ja robilem tak, ze wpisujesz 50000, zaznaczas to, wciskasz ctrl+c i pozniej jak znowu bedziesz chcial wurzucic to wciskasz ctrl+v. to jest najszybszy sposob

Quote Up

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Opublikowano

n oto logiczne ze stare rzeczy dzialaja ale trzeba adresy updatowac

(nie ma gameguarda karzdy cheat engine dziala)

tak sie tlyko zastanawiam czy by pg hack dzialal ale mysle ze nie

Opublikowano

Proszę o adres jakiegoś servera (najlepiej v55, ale 59,60 tez może być) typowo dla relaksu (Czyli ogromne raty :D)

Coś koło

Exp~10k

Meso~10k

Drop bez znaczenia.

Najlepiej żeby nx działał. Pety nie koniecznie na żadnych pirate jobach itp. mi nie zależy.

I jeszcze jedno, nie chciał bym, żeby to był server na 2-3 dni tylko taki , który ma zaplanowaną dłuższą działalność.

P.S

Proszę o oszczędzenie sobie głupich odpowiedzi typu : " A może frytki do tego" bądź innych nic nie wnoszących komentarzy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam poszukuję kogoś kto pomoże mi zrobic server maple story,

Server już prawie gotowy, ale gdy sie proboje zalogować to wyłącza się i wyskakuje błąd że server offline ,

Za pomoc dam Admina.

Pisać GG : 1234549

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam..

dlaczego jak chce wejsc na jakas strone z prywatnym serwerem zeby sie zarejestrowac i pobrac klienta to nic nie działa.. (nie odnajduje adresu)???

Opublikowano

Nie rozumiem, nic mi nie działa.. zadnego adresu nie znajduje.. np. chce wejsc na serwer wiwka polandMS

online 9-23

hamachi ----

chce sie zarejestrowac na stronie http://polandms.no-ip.org/ i nie znajduje adresu :/

dajcie link do hamachi bo nawet tego nie moge sciagnac..

ps. Moze znacie jakies fajne serwery które działaja to prosze o adres strony..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...