Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, problemy, pytania v2.

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam serwera:

- z high rate (od 500 exp w górę)

- najlepiej wersja v83

- działający

- najlepiej non-hamachi lub hamachi ale bez lagów!

- bez lagów

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Ja mam pytanie , czy jest jeszcze jakiś Mesos Generator. Tak się składa, że mam dość już wymyślania sposobów na zdobywanie tej kasy. Nawet na dobra ilość potków nie starcza...

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś. Dziękuję, dobranoc.

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/690410-dieselbot-14a-v821-dzialajacy-bot/

Sam go używałem od 0 do 70 lvla i obeszło się bez bana ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, witaj posiadam problem. Mianowicie nie działa mi żaden installer Maple Story oprócz EMS'a. Choć może konkretniej chodzi o to, że gdy właczam owy installer wyskakuje mi wyłacznie białe okienko w kształcie installera. Jakkolwiek długo byłoby właczone i tak nic się nie zmienia. To nie problem wyłacznie z MS'em ale także z Launcherem Blacklight : Retribution i ad'em po wyłaczeniu EMS'a. Nie pokazuje się nic, tak jakby owe guziki, reklamy były zablokowane. Mam nadzieję, że mi jakoś pomożecie.

Opublikowano

Witam. Wróciłem do Mapla i wogóle nie mogę się połapać w tych mapach. Są jeszcze mini dungeony jakieś? Bo tam zawsze najlepiej się bota puszczało :)

Opublikowano

Witam. Wróciłem do Mapla i wogóle nie mogę się połapać w tych mapach. Są jeszcze mini dungeony jakieś? Bo tam zawsze najlepiej się bota puszczało :)

- Tak sa, czy mógłbyś mi jakoś pomóc ? xD? Spójrz na komentarz nad twoim :P
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej, są jakieś haki na global albo europe. Obecnie nie gram ale pamiętam że były kiedyś god mode vac hack wall itp. Jest to obecnie?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem z Maplem mianowicie gdy loguje sie do gry to tak po okolu 5 minutach wywala mnie z gry i pisze ze wykryto hacki.

Prosze o pomoc.

Z gory dzieki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam . od tygodnia mecze sie z wejsciem na prywatny server maplestory , czytalem wiele postow na ten temat , ale nie znalazlem zadnego z rozwiazaniem :P jest to strasznie nurtujace pytanie ,a mianowice jest jakas osoba ktora miala ten sam problem i udalo sie z nim uporac? albo ktos kto wie od czego to moze byc? probowalem kilka sposobow ale zaden nie pomogl . Bardzo prosze o pomoc :)

Opublikowano

Tutaj zasadzę swoje ogólne pytanie do społeczności która jeszcze gra w Mapla.

Czy również macie problemy z lagami na MS ; ?

Występują one najczęściej podczas respawnu mobków oraz spamowania skillami.

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

Tutaj zasadzę swoje ogólne pytanie do społeczności która jeszcze gra w Mapla.

Czy również macie problemy z lagami na MS ; ?

Występują one najczęściej podczas respawnu mobków oraz spamowania skillami.

Niedawno grałam i nie miałam problemu z lagami, więc to musi być coś po twojej stronie.

rydah for life

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć, czy wie ktoś co jest przyczyną ogromnych lagów na ems? Wracam po 2 latach, więc nie jestem na bieżąco.

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

Opublikowano

Cześć, czy wie ktoś co jest przyczyną ogromnych lagów na ems? Wracam po 2 latach, więc nie jestem na bieżąco.

Ostatnio grałem chwile i nie miałem żadnych problemów.

Wina leży raczej po twojej stronie.

Jaki cheat jest najlepszy na obecne EMS?

I jaka klasa jest najlepsza ;)?

Co do hacków, to tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/690410-dieselbot-14a-v821-dzialajacy-bot/

http://www.mpcforum.pl/topic/107714-spis-tutoriali-do-maplestory/

http://www.mpcforum.pl/topic/688956-moby-mooses-bypass-v821-spraw-by-cheaty-zaczely-dzialac/

A co do klas to mam Bojownik (Fighter), też fajny jest Kleryk.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...