Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, problemy, pytania v2.

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś kiepsko czytasz. pisałem że na megaupload mam transfer niski =.=

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
  • Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam, szukałem wszędzie i nie mogę znaleźć instalki do mapple v75;( te co są tutaj mają słaby transfer może ktoś podać inną?? może być podzielona na nie więcej niż 2 party

może ktoś podac haslo do rozpakowania w winrarze co na 13 stronie dal iRokushou do downloandu?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy posiada ktoś działającego trainera do 0.75 (DestinyMS) programu które są na forum niestety nie działają.

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

DestinyMS ma takie zabezpieczenia że sobie nie pohaxujesz(np. automatyczne DC z ustawieniem DMGHacku) ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie. Przecież HackShield jest zdezaktywowany, gdyby działał, nie było by można grać.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ostatnio na RydahMS widziałem kolesia rzucającego po kilkaset tetsów(beginner, 1lvl) najprawdopodobniej dupe.Znalazł ktoś z was?

ov3rlimitt.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktoś jeszcze na prv serwerach?

I na jakim serwerze znajdę najwięcej polaków?

Opublikowano

Może tych pierwszych w ranku(takich jak Rydhan, FarmerStory itp.), wejdź na priva, pokupuj Smegi i spamuj żeby Polacy do Ciebie pisali, albo dodawali do buddy.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Człowieku, czy ty jesteś taki tępy czy tylko udajesz?! Nie mogłeś posprawdzać czy w innych stronach nie ma działających linków? Proszę bardzo, 5 strona od góry, gdybyś jeszcze nie umiał znaleźć to dam Ci link...

http://forum.ragezone.com/f427/clean-wz-files-v55-v62-v75-634366/

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...