Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, problemy, pytania v2.

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dam Ci gwiazdek bo nic mi nie pomogłeś.

a) - brak odpowiedzi na tej stronie

B) - to samo

c) - też brak

d) - oczywiście na to pytanie też nie ma tam odpowiedzi

e) - i tego też tam nie ma

f) - nic tam nie znalazłem

Podsumowując, podałeś zwykły handbook, a takich mam na pulpicie dwadzieścia.

Więc czekam dalej aż ktoś odpowie mi na moje pytania.

zawiera ID wszystkich Skilli, Mobów, Itemów, Komendy dla SuperGM'a itp., z resztą sprawdź sam )

Nikt nie napisał jeszcze pełnego handbooka, mogę Cię o tym zapewnić.

Skille są ale mam je w dupie bo znam id skilli

Moby są ale też mam je w dupie bo też je znam

Itemy mam w dupie i to naprawde głęboko

Komend jest zaledwie 6 i dla każdego poziomu GM`a a nie tylko SuperGM`a !

Jak chcesz pomóc to się nie udzielaj :)

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a) Powiem tak, komendy zależą od serwera, nie którzy zmieniają inni nie. Just Ask >_<

d) id itemów:

Ściągnij sobie .wz xml i rozpakuj tylko folder String.wz

Gdy będziesz szukała id mapy wchodzisz w Map.img i szukasz id

przykład:

123tc.png

Consume.img -> Use items (elixiry itd)

Eqp.img -> Equip (zakum helmet itd)

Etc.img -> Etc (snail shell)

Mob.img -> id mobów

Ins.img -> (krzesełka itd)

Cash.img -> niektóre itemy z cash shopu

B) Jak jesteś GM to raczej nie dostaniesz :P Na GM nie działa a/b

c) nie rozumiem do końca ale chyba chodzi o to:

!map idmapy idtegopunku

np:

!map 180000000 2

e) Na niektórych serwerach była komenda:

!seach nazwaiditemu,moba,mapy

np:

!search henesys

f) zależy od serwera

albo może jest coś takiego jak:

!help albo !command(s)

Opublikowano

Rejstrujesz swoje konto, sciagasz maple story (v0.xx zalezy pod jaka versjie jest dany priv), sciagasz tez "grzybka" znajdziesz go na stronie priva (powinien byc w dziale download) potem sciagnietego "grzybka" wklejasz do folderu z maple i klikasz na niego 2x

Opublikowano

@Up nie ma ;)

@Do tematu w którym ktoś prosił o Tubi.

Jakim to trzeba być głupim żeby nie znaleźć Tubi to Priva v75. Przecież PrivServy nie mają HS'a, czyli możesz używać byle jakiego trainera bez potrzeby HSK(tak mi się bynajmniej wydaje). Trainery znajdziesz na MPC.com

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

wiec to ty jestes debilem w kazdej wersji zmieniaja sie id i cala reszta hackio z wersji poprzednich nie sa kompatybilne.

p.s. nadal poszukuje tubi v75

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Więc to ty jesteś debilem, bo hacki do v75 są na MPC.com :/ Więc są kompatybilne z tą wersją Private Serverów.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Witam , dziś po server checku gdy weszlem do gry wlaczylem summonka , odrazu mnie wyrzuciło do strony z zalogowywaniem do gry, no i notka unable connect to server ... Gdy nie włączam summona nie wywala ... I właśnie nie wiem co zrobić żeby summonek dalej bił po tym checku kilka/naście potworków na raz , miałem ustawione na bicie 13 naraz , przestawić na jakąś inną liczbę czy cos?

a no i był bym zapomnial EMS>Demethos no i skills.wz mam 2 kopie , czystą i przerobioną(pod assassina jesli wnosi to cos do tematu)

Z góry Dzięki Wielkie pozdrawiam smile.gif

Opublikowano

a ja bym prosil o warna dla panow Irokushou poniewaz

Irokushou kompletnie nic nei wnosi do tematu a tylko nabija posty dobra wypowiedziales sie ze na mpc.com sa trainery itp. i chuj...

@marioziom a co to ma wspolnego z priv serwerem ?? napisales to na stronie glownej i teraz jeszcze w priv ?

wy to macie cos z glowa ...

"Jeżeli Bóg jest tylko jeden, To kim do cholery jestem ja ?" - Lenart

38955009.jpg

Spolszczenie do CA by Me & Enzil.

Opublikowano

ma ktos chociaz adres tubi

p.s.

ci od gadki ze na mpc.com troszeczke sie myla bo zaden z tych trainerow nie dziala. znalazlem jakiegos localhosta z tubi ale tez nie dziala.

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Ja nic nie wnoszę do tematu? Dobre to było, zobacz na moje posty i zobacz czy któryś z nich nie jest na temat oO

Żeby nie było offtopu, dam link do trainera, niech się wszyscy cieszą :0(nie wiem czy działa, nie mam v75, nie gram na privach):

xxxx://www.mpcforum.com/showthread.php?t=242495 - (zamiast xxxx wstaw http), zawiera Tubi i parę innych rzeczy, powinien działać. Jeżeli nie działa to trudno, myślałem że będzie działać, a Trainerów zrobionych tylko dla Private Serverów nie ma, adresów też pewnie nie, bo nikt ich dobrze nie zupdate'ował, jeszcze poszukam, może coś się znajdzie.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

@DzinX&iRokushou Przestańcie wymieniać zdania w ten specyficzny sposób bo obydwoje wyciągniecie z tego konsekwencje

@up

DzinX napisal ze zaden z tych trainerow nie dziala (z mpc), wiec tak troche dziwnie to wygląda :P

@down

Lepiej się kłócić, a samemu nic nie zrobić.

Nie zachowuj sie jak mod ;s

Opublikowano

Poprzeglądałem kilka tematów, ludzie pisali że trainery z gMS v75 działają na PrivateServerach.

Co do samego trainera 1 minuta w Google i oto co znalazłem:

xxxx://www.gamekiller.net/maple-story-releases/21241-release-v-75-private-server-trainer.html

Z postów wynika że działa. Czy to było takie trudne? Lepiej się kłócić, a samemu nic nie zrobić.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

moj ostatni post dotyczacy tubi:

@UP

Dziekowac :]

@do wszystkich

zanim napiszecie "spierdalaj" w troche bardziej cywilizowany sposob tzn. znajdz sobie w google to minuta szukania etc. to sie odrobinke zastanowcie czy znalezc cos o co ktos prosi jest tak latwo gdyby to bylo takie proste jak wam sie wydaje to dawno bym to znalazl tak samo jak 5cioletnie dziecko.

Jak ktos o cos prosi to znaczy ze sam sobie nie daje rady i nie potrzebuje zbednego smiesznego belkotu jak niektorzy panowie tu prezentuja ale konkretow.

Gdyby ktos mial jakis konkret prosze [email protected]

p.s. wiecej nie pisze bo to i tak nie ma sensu...

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

Elo.

Wczoraj wlaczylem server ale nie wszystkie potworki daja loota ;/ . Daja tylko te slabe (snail itd.)

Jak to pomoze to jest to wersja 0.55, a to nazwa servera TitanMS

z gory dzieki za odpowiedz.

Opublikowano

To tak ... Chcialem zagrac w DestinyMS ;] ale przy wlaczaniu wyskakuje error -214....... cos takiego ;p niewiem o co chodzi ktos moze pomoc ? :)

20db460f.png

Opublikowano

@Up

Daj screena tego błędu bo chyba nie piszę trzykropek.

1. Reinstall Maple

2. Server jest na hamachi ?

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Mam prosbe wiem ze napiszecie 50 bezsensownych postow poszukaj na forum ale moze ktos sie pokusi i udostepni mi plik mianowicie chodzi o to cos javax86 [albo dokladna nazwe to sobie sam znajde] dzieki ktoremu mozna odpalic serwerek mapla

z gory dziekuje

NP. DzinX "-_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...