Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

v62 Private Servers Trainer

Mage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udostępniam wam mojego trainera do wersji v62. Wiem że PharaPL zrobił już trainer ale postanowiłem że tym razem zrobie coś swojego, więc go wam udostępnie :D.

SS.

trainermssm9.jpg

Download:

Klik

Scan:

Virusscan.jotti

Skan virustotal

Trainer wykonany w 100% w cheat engine. Wirus ten jest niegroźny.

Oczywiście nie gwarantuje że używając tych hacków nie zostaniecie zbanowani na serwerze. Ja bynajmniej na full godmode, speed attacku, dmg hacku, no breath i unlimited attack bana nie wyłapałem :), lecz uważajcie bo ItamVac banuje w 100% lecz gdy serwer nie ma auto bana możecie hackowac do woli.

Miłego Hackowania

Ps. gdy na początku wyskoczy wam pewne okienko to wskażcie gdzie znajduje się wasz plik maplestory.exe

@Rehost 20.06.2009

Będę to rehostował :)

368216.png

Opublikowano

Ładnie zrobiony, i dużo rzeczy :)

ps.Min/Max Damage możesz wywalić na 99% serverach Auto-Ban.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uruchamia Ci się MapleStory, jak się zalogujesz wciskasz alt+tab po czym zaznaczasz interesujące Cię hacki.

Tam gdzie możesz zmienić value zmieniasz je na dowolne przez siebie wybrane i good.

368216.png

Opublikowano

Daj link do strony tego serwera, zaraz zobacze o co chodzi. Bo bez problemu wszystko powinno działać.

@Up

Niektóre serwery posiadają swój własny plik exe przez który trzeba się łączyć z serverem. Ale zaraz to obadamy :)

368216.png

Opublikowano

Bardzo fajny serwer. Uważaj na gm-ów bo ja bana na ip dostałem za to że mnie przyłapał gm jak rozwaliłem horntaila dwoma hitami z genesis :D. Ale cóż to nie problem, wystarczy hotspot shield i da się grać :].

Wracając do tematu.

Ściągnij to:

http://www.speedyshare.com/322680148.html

Jak już sciągnołeś to wrzuć do folderu maplestory v62.

Jak już to zrobiłeś to odpal trainera i zaznacz MapleStory.exe (ten który jak włączałeś, włączał Ci patcher). Póżniej zaznacz hacki które Cię interesują no i miłego hackowania. PS. itemvac tam banuje :)

@Down

Ściągnij to http://download.microsoft.com/download/1/1...credist_x86.exe

I jak zadziałało??

368216.png

Opublikowano

@Wint0r ściągnij to co napisałem troche wyżej wrzuć do folderu z maplestory v62 i odpalaj grę przez MapleStory.exe (tę od globala)

Jeżeli wyskoczy Ci błąd pliku WzMss to ściągnij to:

http://download.microsoft.com/download/1/1...credist_x86.exe

Ps. mam nadzieje że dacie sobie rade, serwer ten jest bardzo łatwy do shackowania.

@edit

Jakie godmode zaznaczasz?

I plik MapleStory.exe musisz wyznaczyć odrazu po włączeniu trainera jak wyskoczy Ci to okienko.

Wszystkie hacki zostały przetestowane właśnie na tym serwerze i daje 100% gwarancji że działają...

@2xDown

Podaj mi strone z rejestracją i downloadem tego serwera.

@edit

Ludzie czy to takie trudne włączyć trainer a później zaznaczyć w okienku które wyskoczyło MapleStory.exe? Maple samo się włączy a wy będziecie mogli grać na hackach które później sobie zaznaczycie.

368216.png

Opublikowano

Żeby rozwiać wszystkie moje wątpliwości co do działania mojego trainera, zrobiłem mały TuT. Macie go poniżej.

1. Włącz trainer.

2. Gdy wyskoczy Ci okienko zaznacz plik MapleStory.exe (patrz screen).

openztrainera1ky4.jpg

3.Jeżeli MapleStory Ci się włączyło, logujesz się, po czym zaznaczasz interesujące Cię hacki.

4.Jeżeli nie będzie to tobie działało oznacza to że próbujesz mnie oszukać (tyczy się mapela bo grałem przed chwilą na MapleGenesis i wszystko działało).

5. W przypadku kiedy serwer ma własny plik exe do odpalania zmieniamy jego nazwe na MapleStory.exe i reszte robimy tak samo.

@Down

Zgadza się.

Lecz jak pewne zauważyłeś to wczesniej podałem mapel-owi kiki.cfg itd. Więc niech nie ściemnia że mu nie działa.

Dopisze to do TuTa.

@2xDown

TO wyskakuje zawsze więc nie czaruj mi tutaj. A jeżeli nie wiem w jaki sposób tobie nie wyskoczyło to wyłącz MapleStory i kliknij przycisk Launch w trainerze i zaznacz MapleStory.exe

368216.png

Opublikowano

Dobra zagrałem na innym servie gdzie tylko ściągasz kiki.cfg itd. i trainer działał o.OxD a na maplegenesis nie działał nie wiem dlaczego...

Więc jakby co to mówię działa mi na innym servie ;p

@MagePL

Jeśli chcesz to możesz mnie posądzać o to że próbuje cię oszukać ale pomyśl po co miał bym wchodzić na forum i włazić na temat kogoś i pisać bezsensowne posty tzn.[Kurde nie działa to jest shit usuncie temat -.-] i oświadczam ci że to mi działa ale na innym servie z którym łącze się przez maplestory.exe a nie przez klienta serva.

Opublikowano

Tak ale zrozum że ja dałem Ci wszystko podane jak na tacy :

Dałem Ci kiki.cfg itd. http://www.speedyshare.com/322680148.html

Dałem Ci Download do pliku dzięki któremu nie miałbyś błędu WzMss http://download.microsoft.com/download/1/1...credist_x86.exe

A ty nic nie zrobiłeś żeby rozwiązać ten problem.

Zrób tak jak napisałem kilka postów wyżej i z pewnością zadziała. Ten serwer jest tak banalny do zhackowania że szok...

368216.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

lol, fajny atak se dales o.O

ten min i max dmg on zmienia jakos tak, jakby zmienial att broni, a nie tak, jak trainer pod 0.55 ze walisz tylko pomiedzy min a max

po co masz wlaczony no knock back i god moda jednoczesnie? jak masz gm to nkb nie potrzebny

Opublikowano

EpiC po pierwsze do full godmode nie potrzebny jest NoKnockBack, po drugie jak zaznaczasz DamageCap, MagicATTCap, MesoDrop Cap .

to w polu obok wpisujesz wartości większe niż nominalne bo dmg hack który się tu znajduje działa na zasadzie powielania wartości z Pola min.Damage przez pole Max.Damage i wychodzą z tego ogromne wartości co sprawia że przy takim ustawieniu powinieneś ustawić sobie MagicAttCap i DamageCap na np. 99999999999999

Ps. nie wykluczone że gm Cię złapał, mnie np. złapał jak biłem ht :)

368216.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...