Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody: Złoto, Premium, Czołgi... informacje!

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na 100% są to kody dla "starych graczy". Mam trzy, dwa już aktywowałem na istniejących kontach :)

test

Opublikowano

Kurde no nikt właśnie nie mógł użyć bo wiadomość świeżo co odebrałem ;_;

#wgplz

Najwidoczniej kody były na określoną ilość graczy.

Opublikowano

Są jakieś kody dla nowych graczy? Chcę powrócić do gry a na tę chwilą nie opłaca mi się wykupować premium w grze, gdyż za tydzień znikam na okres dwóch tygodni.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Są jakieś kody dla nowych graczy? Chcę powrócić do gry a na tę chwilą nie opłaca mi się wykupować premium w grze, gdyż za tydzień znikam na okres dwóch tygodni.

Lukaj sobie na tą stronę:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/251652-kody-zaproszeniowe/page__st__1700#topmost

Ciągle są jakieś nowe kody zaproszeniowe. Może też kupić sobie na allegro kod:

-J.j tiger 8.8

- 1250 golda

-7 dni premium 

Za około 15zł

Opublikowano

A tak trudno przeczytać i "popiktogramić" ten temat?

http://www.mpcforum.pl/topic/1422286-kody-z%C5%82oto-premium-czo%C5%82gi-informacje/

Ja tam znalazłem, aż trzy kody dla nowych graczy :lenny:

Zadajesz pytanie w temacie odnośnie kodów, złota... ehhh...

p>s

Mała aktualizacja : Wyleciały 3 kody do archiwum, wrócił jeden nr 14

test

Opublikowano

witam jest jakiś kod dla aktywnych graczy który nada sie do użycia ?

Obecnie tylko kod nr 14 i kod/tips 23.

Dodałem nowy kod zaproszeniowy :)

test

Opublikowano

jak zwykle kody tylko dla nowych o zajebiastej wartości,widać że w poszanowaniu mają starych graczy w postaci zniżek 15% permium tanków bądź zakupu  konta premium + pakietow bez sensu z którego nie korzystam,jak i większość populacji graczy.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

jak zwykle kody tylko dla nowych o zajebiastej wartości,widać że w poszanowaniu mają starych graczy w postaci zniżek 15% permium tanków bądź zakupu  konta premium + pakietow bez sensu z którego nie korzystam,jak i większość populacji graczy.

Polityka WG, jeszcze się nie przyzwyczaiłeś ^^?

Opublikowano

Niestety, czasy gdzie pompowano Golda w starych graczy juz minęły, a byly bonusy po 2000 Golda. Chociaż nie jest aż tak źle. Przykładem moze być ostatni "rzut" kodów na 7 dni Premium. Co prawda nie bezpośrednio od WG, no ale "darowanemu..." Kto sie nie załapał, ten trąba ;) Kto wygenerował jeden, ten bomba ;)

test

Opublikowano

Ja za pierwszy kod zamiast dostać HT Brytola V tieru, dostałam TD 5 tieru Brytola Excelsior-a ;D

???

test

Opublikowano

Kod (uniwersalny) na 1 dzień Premium i 50 flag:

WOWSALIENWARE

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...