Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody: Złoto, Premium, Czołgi... informacje!

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja kiedys chodzilem po sklepie jak byly kody w jakiejs gazecie to byl rok bodajze 2012 albo poczatek 2013 i robilem zdjecia kodów, a później w domu wszystkie wpisywalem haah

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja kiedys chodzilem po sklepie jak byly kody w jakiejs gazecie to byl rok bodajze 2012 albo poczatek 2013 i robilem zdjecia kodów, a później w domu wszystkie wpisywalem haah

Bzdura. Kody były na płycie, która była zabezpieczona + gazeta i płyta była ofoliowana.

Opublikowano

@Juri. Byla taka akcja z "gazetką" KŚ Gry, Clik czy inny Play. Byly to jeszcze czasy, kiedy WG promowało starych graczy i dla nich bylo (z tego co pamiętam) 2000 Golda. Gazetka kosztowała połowę lub cos koło tego, wartości złota. Mało tego, można było wklepywać kody bez ograniczeń na jedno konto.

A żeby było śmieszniej, kupiłem kilka gazetek, a wystarczyło przepisać, zrobić zdjęcie... no oczywiście idąc na chama, bo folia byla ;)

test

Opublikowano

coś ktoś wie o CD Action kiedy możliwe będzie w jakimś numerze coś fajnego do wota?

Ponawiam pytanie, bo teraz temat gazetek kiedy, a ja pytam o aktualnych przyszłych....

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Bzdura. Kody były na płycie, która była zabezpieczona + gazeta i płyta była ofoliowana.

A co ma przezroczysta folia do tego? 

Żal ci dupe sciska, że jak można było kroić sklepy na kody to nie skorzystałeś czy o co ci teraz chodzi?

@Vaxus

Akurat tamte kody miały limit na konto 3 albo 4

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A co ma przezroczysta folia do tego? 

Żal ci dupe sciska, że jak można było kroić sklepy na kody to nie skorzystałeś czy o co ci teraz chodzi?

@Vaxus

Akurat tamte kody miały limit na konto 3 albo 4

W ~2013 kody były wydrukowane na pudełku z płytę i jakkolwiek nie dało się ich zobaczyć bez zdjęcia folii. Jak chcesz drążyć temat to mogę poszukać tego pudełka, bo na 100% kupowałem tamto wydanie CD-A. 

Opublikowano

Ale to nie było CD-A, czy ja gdzies wspomniałem, że to było CD-A?

Nie dopowiadaj sobie.

Była to gazetka dla informatyków z oprogramowaniem, antywirusy itd

Płyta była luzem za folią, NA PŁYCIE był cd-key.

@Edit

To było cos w stylu komputer świat, ale pewny na 100% być nie mogę czy to komputer świat, było to 3 albo i nawet 4 lata temu.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@flap. Wyluzuj kolego. Bez "ściskania dupy", bo nie o to chodzi. Co do limitu, to mogło tak być jak piszesz. Nie pamiętam ;)

A to z tą płytą luzem, to też tak chyba bylo. Pamiętam jak w markecie Piotr i Paweł, płyty (z kodem) byly dostępne w kasach :)

test

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Małe update, oraz kilka poprawek. Niestety, nie ma kodów dla nowych graczy. No chyba, że macie jakieś info, to zapraszam :)

P.S.

Tak na marginesie, luknąłem i widzę, że jest prawie 50 k wejść w temat  :yay:

test

Opublikowano

Kodzik na 3 rezerwy 200% doświa dla załogi i 2x 25% doświa bitewnego. Oto On: WOT500KYOUTUBE

Niespodzianka

<

Opublikowano

Kodzik na 3 rezerwy 200% doświa dla załogi i 2x 25% doświa bitewnego. Oto On: WOT500KYOUTUBE

Nie. Kod zawiera:

+ 25% dośw. za bitwę / 1 godz (2 szt.)

+ 200% dośw. załogi za bitwę / 1 godz (1 szt.)

test

Opublikowano

Nie. Kod zawiera:

a co ja napisałem?

Niespodzianka

<

Opublikowano

Nie. Kod zawiera:

a co ja napisałem?

To co napisałeś można rozumieć na 2 sposoby ;) Na taki jaki ci chodziło (czyli prawidłowy) lub na takie że są aż 3 rezerwy na 200% expa dla załogi (a nie jedna do załogi i 2 do zwykłego expa) ;)

Opublikowano

Nie. Kod zawiera:

a co ja napisałem?

Tak się dzieje, kiedy ktoś po polsku nie potrafi napisać poprawnie zdania. Nie wiem nawet, jak można inaczej zinterpretować takie zdanie - ewidentnie widać, że x3 200% doświadczenia dla załogi i x2 25% doświadczenia bitewnego.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Kod dla nowych graczy.

UWAGA: Zakładając konto w WoWs , mamy też dostęp do konta Premium w "czołgach" !!!

http://m.filmweb.pl/...arships"-117952

Zawiera:

- DIANA
- miejsce w hangarze
- 3 DNI PREMIUM
- 500 DUBLONÓW

Nie wiem czy jeszcze działa. Coś generuje, ale...

test

Opublikowano

Kod zaproszeniowy do WoWsa:

CDTWR-SZBGF-HGM4Z-W7NA4

Nie, nie wiem co daje. Nie pamiętam.

test

Opublikowano

A jeżeli pobiore te warplejnsy i te statki, to jak zrobie tam te misje to będe miał w wocie ten gold czy premke?

76561198115213832.png

Opublikowano

Jesli pytasz o tips z kodu nr 23, to tak. Gold jest wspólny. Dni Premium tez są wspólne dla WoWs, WoT i WoWp :)

test

Opublikowano

Takie male info. Za misje na "vica" możemy zgarnąć 750 Golda, oczywiście mając go przedtem w garażu. Ja dostałem ten czołg z okazji Nowego Roku(?) 2013/14

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...