Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody: Złoto, Premium, Czołgi... informacje!

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kody zaproszeniowe (dla nowych graczy)

• kod: TANKTASTIC
7 Dni Premium

500 Gold

T-127

• kod: YOGSCAST
7 Dni Premium

1000 Gold

EXCELSIOR

• kod: 9DNCNY29M5
7 Dni Premium

500 gold

Т-25

Jeśli (jeszcze) działają, to niech ktoś napisze. Niestety nie mam, aktualnie,  możliwości sprawdzenia.

Działają.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sklepach, salonach prasowych, marketach... pojawiły się karty do gry "made in panini" o nazwie "World of Tanks – Earth Rumble". Są to zestawy, zawierające po kilka, kilkanaście kart z czołgami, samolotami... I wszelkiego rodzaju dodatkami. Są tez zestawy z planszą do gry, z albumem. To samo wydawnictwo sprzedaje tez karty Fifa.

Pytanie, po co to piszę? Otóż na wszelkiego rodzaju blogach, forach itp często pisze się o bonusie do zestawów kart w postaci kodu do WoTa. Sugeruje to nawet napis na zestawach. I oczywiście jest on tam, ale jest to kod ZAPROSZENIOWY! Kod zawiera czołg t-127 i 7 dni Premium.

Cudów się nie można było spodziewać, ale...

test

Opublikowano

1. Kod 12 i 22 wyleciał.

2. Mała aktualizacja info do kart firmy Panini "World of Tanks – Earth Rumble" . 

- Oprócz kodów zaproszeniowych, można też trafić kod na 1 dzień Premium!

Cytat z forum WoT KaneScorpio:

Tylko dwa rodzaje kodów. 

Wyżej wspomniany zaproszeniowy i zwykły na 1 dzień premium. 

Miałem okazję otworzyć kilkadziesiąt blisterków, moze nawet sto było.  Trafiły się 3 kody na 1 dzień premium. I sterta zaproszeniowych.

test

Opublikowano

1. Kod 12 i 22 wyleciał.

2. Mała aktualizacja info do kart firmy Panini "World of Tanks – Earth Rumble" . 

- Oprócz kodów zaproszeniowych, można też trafić kod na 1 dzień Premium!

Cytat z forum WoT KaneScorpio:

Tylko dwa rodzaje kodów. 

Wyżej wspomniany zaproszeniowy i zwykły na 1 dzień premium. 

Miałem okazję otworzyć kilkadziesiąt blisterków, moze nawet sto było.  Trafiły się 3 kody na 1 dzień premium. I sterta zaproszeniowych.

Niby coś ale szkoda zachodu niestety klappa :D.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

@Up. Mało tego. Jeśli porównać karty z kartami np Fifa, to są moim zdaniem gorsze. Mdłe kolory, tekturka cieńsza (bardziej miękka?). To jest oczywiście moja opinia i warto się przekonać samemu, to tylko niecałe 4pln.

test

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kod dla NOWYCH graczy (kod może być użyty kilka razy - kilka kont):

CRUSHINGIT

- czołg premium T2 Light Tank - II tier

- 500 Golda

- 8 dni Premium

test

Opublikowano

CRUSHINGIT

- 500 Golda

- 8 dni Premium

Lipa niestety nic dla starych graczy :( Polityka WG wpierdziel troszkę forsy i mamy cię w dupsku :) 

Oczywiście szacun że o nowych dbają ale to i tak to nie samo co starzy gracze :) Like you ;p.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

CRUSHINGIT

- 500 Golda

- 8 dni Premium

Lipa niestety nic dla starych graczy :( Polityka WG wpierdziel troszkę forsy i mamy cię w dupsku :) 

Oczywiście szacun że o nowych dbają ale to i tak to nie samo co starzy gracze :) Like you ;p.

Kiedyś nowi gracze, to dostawali po 2000 Golda + jakiś tank + Premium, a "starsi" podobnie, albo nawet lepiej. Pamiętam akcję z gazetką "Świat Gry" czy jakoś tak. Kupowało się gazetkę za 9.99 a kod był wart 24.99pln. Można było kupić w piz... i każdy kod działał. Napier... złota po sam czubek (tylko czyj ;) ) . z

test

Opublikowano

Kiedyś... Nie od dzis wiadomo ze WG to największe pazery jakie istnieją, tylko siano w glowie chociaż zapewne od siana to im już dupska popękały.

I właśnie dlatego przestałem grać, jak po przerwie wrocilem i zobaczylem noob ammo za srebro, to juz wiedzialem ze wiecej nie wroce :D 

War Thunder zdecydowanie lepszą grywalność ma.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Kiedyś... Nie od dzis wiadomo ze WG to największe pazery jakie istnieją, tylko siano w glowie chociaż zapewne od siana to im już dupska popękały.

I właśnie dlatego przestałem grać, jak po przerwie wrocilem i zobaczylem noob ammo za srebro, to juz wiedzialem ze wiecej nie wroce :D

War Thunder zdecydowanie lepszą grywalność ma.

Opcja tzw 'noob ammo" za srebro to akurat nie skok na kasę.

Kto woli wydawać PLN na złoto aby potem je wydać na gold pociski, gdy ma do wyboru amunicję za srebro dostępne w grze.

Opublikowano

To nie skok na kase, tylko rozjebanie całej pierdolonej gry, bo teraz kazdy noob ma gold ammo i to co sie w tej grze liczyło czyli umiejętność kątowania pancerza jak i przy niektórych czołgach sam pancerz (taki T28 czy T95) nie maja sensu. 

1372333810-U137250.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Vaxus - natrafiłem na takie info:

apka do fona Free Gold For Tanks:

tu link: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.free4ga.tanks&hl=pl

i tu: http://forum.android.com.pl/topic/286967-free-gold-for-tanks-zarabianie-golda-do-world-of-tanks/

Nie testowałem jeszcze to się nie wypowiem, zapodałem ci jako taką ciekawostkę, może znasz temat?

Teoretycznie pewnie da się to zrobić na PC z np. jakimś emulatorem androida.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie opłaca się nawet tego pobierać, ale innym nie bronie :).

Szkoda że WG nie daje nic już ciekawego :/

0f836d5c65f1a4b0gen.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

PANINI1PANINIWG

Kod zaproszeniowy, nie wiem ile dziala mi zadzialal po forum nie znalazlam.

7 Dni premium, T-127 Tier 3 premium.

QL4A4Sf.png

Opublikowano

Dodatkowe doświadczenie za bitwę:

P0W3RH0UR

O 16:12 jeszcze działał.

test

Opublikowano

Uwaga!

Na stronie G2A są dostępne, za niecałe 22 pln, paczki startowe w czterech zestawach: amerykański, radziecki, niemiecki i dla weteranów(?).

*** Są to zestawy dla NOWYCH graczy, choć co do zestawu "veteran" mam wątpliwości, aczkolwiek jest oznaczony tak jak pozostałe ***

https://www.g2a.com/world-of-tanks-german-starter-kit-activation-key-78-off-eu.html

Proszę na stronie G2A wpisać w okienku szukaj: world of tanks

Przykład / zawartość paczki:

- T-15 czołg

- Slot

- Crew: 100%

- Premium time: 30 Days

- Gold: 1.500

- Emblem: Skull 1

* Nie sprawdzałem osobiście sposobu/źródła/działania tych zestawów. Podobno są legalne i działają na nowych kontach.

*** Info dla moderatora: To nie jest oferta, ani reklama. Jest, to tylko informacja **

P.S.

Jeśli ktoś kupi zestaw "veteran", to niech napisze czy poszło przy zakładaniu konta.

test

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Info. Zrobiłem porządek w głównym temacie / poście. Wyleciały niedziałające kody. Doszedł jeden (niesprawdzony osobiście). Niestety kodów coraz mniej.

Zachęcam wszystkich do podsyłania info o jakiś kodach. Dzięki.

test

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kod ZAPROSZENIOWY:  

PANINI1PANINIWG

Kod zawiera:

- czołg Premium T127

- miejsce w garażu

- 7 dni konta premium

Jeśli komuś zadziała, to proszę dać znać w komentarzach!

test

Opublikowano

Tak w ramach podbicia tematu i trochę by się pochwalić :lenny: Mój nowy nabytek. Dwa kody. Jeden na T-25 + 7 premium i Turan III PT.

Leżą i czekają na lepsze czasy w WoTcie ;)

cr323_1kody_new.jpg

Jeśli ktoś jest chętny na te kody, to zapraszam na naszą Giełde MPC:
http://www.mpcforum.pl/topic/1614322-dwa-kody-do-world-of-tanks-turan-i-t-25-7-dni-premium/#entry13588854

test

Opublikowano

2x rezerwa osobista: +100% PD załogi przez 2 godziny – QB1US28T9NMQB

• 2x rezerwa osobista: dodatkowe PD za bitwę – QB2US28T9NMQB

• 1 dzień premium – QB5EM7NWKLQR4

Kody działają, mimo bledu, ktory się wyświetla.

Edit:

Podobno już nie działają.

test

Opublikowano

Od dnia 25.07.2017 nie będę już aktualizował tego tematu.

Powodów jest wiele, od polityki WG, których wyrób o nazwie WoT zmierza, moim zdaniem, w złą stronę, do działania naszego forum, a właściwie jego "silnika".

Pozdrawiam.

P.S.

Jeśli ktoś jest chętny, to może kontynuować ten temat z wykorzystaniem mojego tematu, grafiki, ikonek itp. ale już pod własną nazwą (nick).

P.S.2 ;)

Wielkie dzięki dla tych, którzy pomagali prowadzić ten temat. Podziękowania za ponad 75000 odsłon tematu!

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...