Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody: Złoto, Premium, Czołgi... informacje!

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie male info. Za misje na "vica" możemy zgarnąć 750 Golda, oczywiście mając go przedtem w garażu. Ja dostałem ten czołg z okazji Nowego Roku(?) 2013/14

Jesteś pewny? Było mówione, już dawno, że za misje i kody gdy 2. raz dostaniemy ten czołg zawsze dostajemy kredyty. Gold wyłącznie w przypadku zakupu czołgu przez sklep premium.

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zloto, zloto :) Gdyby było inaczej, to pewnie wielu by olało misję ;)

test

Opublikowano

Takie małe info. Sprawdźcie zakładkę Misje. Co niektórzy mają tam misję "Złota Wiktoria". Misja jest banalna. Wygrać 10 razy, a nagroda to 1500 Golda.

test

Opublikowano

Uwarunkowana jest tym że dostają je gracze którzy wrócili po długiej przerwie od gry.

Niestety nie. Staż, przerwa dłuższa czy krótsza, uczestniczenie w czymś, itp itd NIE MA ZNACZENIA. Jest to rodzaj "promocji" robionej przez WG i jest calkowicie LOSOWA.

test

Opublikowano

@up
Mógłbyś dodać screen'a z ciekawości? Nie moge sie doszukać info na temat tej misji..

Opublikowano

Vaxus, właśnie się dowiedziałem że tak jest to promocja ale znowu też gracze którzy nie grają też dostają po czasie takie oferty.

Co do ofert nie wiem czy wiecie ale można jeszcze odbierać kod na 1 dzień premki z razerarena.

Opublikowano

@RevWolt. Twój poprzedni post "powstał" pod postami dotyczącymi"loterii" WG, dlatego odpowiedziałem Ci w taki sposób. Oczywiście istnieje też pewna forma zachęcania graczy do powrotu, do gry w WoTa. Jednak jest ona bardziej enigmatyczna(zasada przyznawania) niż wspomniana wcześniej loteria ;)

test

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Up. Tylko, to co widać w spisie. Najciekawszą "ofertą" jest kod 23, ale tylko dla nowych graczy, bo starzy pewnie już wykorzystali :lenny:

Z tego co pamiętam, to w Blitz, za zalogowanie miedzy 6-7 sierpnia można dostać dwa dni Premium. Premium ważne tylko w grze Blitz!

I tak dla przypomnienia. WG w dniu 12.08 będzie rozdawało z okazji swoich urodzin T-45(LT?). Czołg II tieru. Prawdopodobnie wystarczy, tak jak poprzednie lata, samo zalogowanie się do gry.

test

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda że zjebane WG dba o nowych a nie o starych... a sorry dba o starych (którzy nie grali kilka miechów to dają im misje...)... szkoda gadać.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

UWAGA ! UWAGA ! UWAGA !

Jeśli ktoś jest zainteresowany nabyciem KODU na francuską artę Premium, która jest niedostępna w grze

105 leFH18B2

Anno_105_leFH18B2.png

, to można ją nabyć na portalach aukcyjnych.

Cena około 60 PLN razem z przesyłką.

Myślę, że warto.

To jest informacja o zawartości kodu nr 100

test

Opublikowano

Szkoda że zjebane WG dba o nowych a nie o starych... a sorry dba o starych (którzy nie grali kilka miechów to dają im misje...)... szkoda gadać.

No z założenia tak miało być ale jak się okazało dostali tę misję całkowicie przypadkowi gracze. WG jak zwykle dało ciała.

Gracze po ponad półrocznej przerwie się logowali bo myśleli że misję dostali a tu dupa, a gracze co grali cały cza ot tak ją dostali (totalna losowość im wyszła).

Opublikowano

Info. W gazetce "Zabawa z Cobi" edycja World of Tanks (na okładce jest kv-2) jest kod zaproszeniowy do WoTa. Nie mam pojęcia co zawiera. Cena gazetki 9.99pln

test

Opublikowano

Info. W gazetce "Zabawa z Cobi" edycja World of Tanks (na okładce jest kv-2) jest kod zaproszeniowy do WoTa. Nie mam pojęcia co zawiera. Cena gazetki 9.99pln

I co mi po kodzie zaproszeniowym :( mogły by cepy dać kod dla starych graczy, bo nie zamierzam zakładać drugiego konta aby korzystać z kodu zaproszeniowego.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

I co mi po kodzie zaproszeniowym :( mogły by cepy dać kod dla starych graczy, bo nie zamierzam zakładać drugiego konta aby korzystać z kodu zaproszeniowego.

Polityka WG od pewnego czasu jest taka, żeby dać jak najmniej i pewnie w ten sposób zmusić graczy do zakupów konkretnych np. czołgów, za konkretną gotówkę. Z punktu widzenia "biznesowego", to OK, jednak dla graczy... Standardowo dają teraz... 3 dni Premium. Nawet ostatnia edycja Italeri zawiera w większości dni Premium. Tym swoim rozdawnictwem, doprowadzili do wrzenia na rosyjskich forach, dając do trzeciego dodatku Rush (gry karcianki) wspomniane trzy dni Premium, gdzie poprzednie części zawierały czołgi, w tym francuską artę leFHa. A żeby było śmieszniej, edycja w Polsce (wspomianego trzeciego dodatku) zawiera... artę leFHa. Można powiedzieć, że dostaliśmy znowu to samo, ale lepsza druga arta (zawsze można sprzedać) niż 3 dni Premium. Jak widać wyjątki się zdarzają, ale jest ich coraz mniej. Z resztą, wystarczy spojrzeć na "wolny rynek", kiedyś można było kupić jakieś ciekawe kody. Czesto za duże pieniądze, ale były. Teraz? Trzy dni Premium i... leFHa z ostatnego dodatku do Rush ;) Nie wspomnę o początkach, gdzie w różnego rodzaju "gazetkach" były kody, które swoją zawartością... ale to już przeszłość ;)

test

Opublikowano

Uwaga. Kod nr 12. Firma SEDOC nie dodaje już 500 Golda gratis. Kod "nieważny".

test

Opublikowano

W samolotach od WG jest misja, za która dostajemy 1 dzień Premium. Oczywiście za coś ;) , to "coś", to strącenie 30 wrogich samolotów.

test

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A to info z innej beczki ;)

Jeśli ktoś jeszcze nie grał w AW, albo lubi "dotykać" gry, to już niedługo...

http://sklep.gry-online.pl/kartaproduktu.aspx?id=10306&k=armored-warfare&utm_source=gpc&utm_medium=banner&utm_campaign=sklep

Za niecałe 45pln dostajemy bonus o wartosci 150pln:

-Czołg premium BWP-1m (IV tier)

-60 dni konta premium

-1500 złota (waluta premium)

-2 000 000 kredytów (waluta w grze)

test

Opublikowano

W najnowszym numerze CD-Action będą kody do WoTa i statków. Do czołgów (dla istniejących kont):

- czołg premium IV tieru *Valentine II,

- miejsce w garażu,

- 3 dni konta premium.

Koszt "gazetki" 16 pln, wartość kodu ~35pln + coś tam dla statków.

* Valentynka jak to Valentynka, bywa w promocji za 300 Golda, w... Walentynki :)

test

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Dodałem kod nr 100. Jest to kod ZAPROSZENIOWY!!!

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Można jeszcze otrzymać (na tej stronce) :

• 1 Automatic Fire Extinguisher
  • 1 Large Repair Kit
  • 1 Large First Aid Kit

Ale potrzeba nabić na tej stronie level 3+ . Widoczny w profilu.

https://eu.alienwarearena.com/giveaways/world-of-tanks-bonus-code-giveaway

Z ciekawości sprawdziłem i można nabić lvl pisząc posty. Mnie udało się dojśc do lvl 2 i brakuje mi 20 pkt, by wejść na lvl 3. Niestety nie wiem jak to działa, bo mimo wstawiania komentarzy, plików, filmików, zatrzymało się na lvl 2 i 10 pkt.

Tylko czy warto? Trzy zestawy :)

EDIT:

Można nabić maksymalnie 25 pkt na dzień !!!

test

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kody zaproszeniowe (dla nowych graczy)

• kod: TANKTASTIC
7 Dni Premium
500 Gold
T-127
  • kod: YOGSCAST
7 Dni Premium
1000 Gold
EXCELSIOR
  • kod: 9DNCNY29M5
7 Dni Premium
 500 gold
Т-25

Jeśli (jeszcze) działają, to niech ktoś napisze. Niestety nie mam, aktualnie,  możliwości sprawdzenia.

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...