Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody: Złoto, Premium, Czołgi... informacje!

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy znów będą kody na alienie ? btw. nr 14 z twojego spisu to link do str. razera

76561198115213832.png

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy znów będą kody na alienie ? btw. nr 14 z twojego spisu to link do str. razera

Oczywiście, ze masz rację. Mój błąd. Kody byly na "alienie" a nie "razerku" ;). Przepraszam. Aktualnie kodów nie ma.

Niektóre "oferty" z kodami tak szybko się kończą, ze umieszczanie ich w moim spisie mija sie z sensem :(

test

Opublikowano

Nie wiem czy widziałeś, ale masz większą ilość wejść w temat, niż regulamin działu ;)

A temat jak najbardziej OK :D  Wszystko razem i przejrzyście :rolleyes:

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Dodałem info o nowym kodzie, który będzie w nowym CD-Action w przyszłym tygodniu. Kod nr 21.

test

Opublikowano

Przypominam, że i to już z konkretną datą czyli 28.07, od wtorku w sklepach nowe wydanie CD-Action z kodem na amerykański czołg lekki premium III poziomu M22 Locust i 3 dni premium dla starych graczy, a dla nowych dodatkowo 5 dni Premium.

test

Opublikowano

Gdyby ktoś był tak miły i podał mi taki kod, z góry dziękuję. Proszę o wiadomość na PW. Pozdrawiam!

Dostałem dziś dwa kody z CD-Action (dzięki @Raskolnikow), jeden na premkę i czołg, drugi zaproszeniowy (5 dni premium). Pierwszy wklepałem na swoje konto :P , drugi (zaproszeniowy) zapodaje tu:

Y6D79-329C9-AR76A-PRH4V

test

Opublikowano

Dodałem info o kodzie nr 22. Kod będzie dostępny w limitowanej edycji płyty głównej Gigabyte. Obecnie brak w sprzedaży.

test

Opublikowano

Dodałem info o kodzie nr 22. Kod będzie dostępny w limitowanej edycji płyty głównej Gigabyte. Obecnie brak w sprzedaży.

Co do czołgu z kodu 22 to można go nabyć normalnie w sklepie premium.

Opublikowano

Co do czołgu z kodu 22 to można go nabyć normalnie w sklepie premium.

Tak jest! Tak to jest, jak się robi ctrl+v ;)

Pozdr i dzięki

test

Opublikowano

Mam problem z wklepywaniem kodów bonusowych na jednym z moich kont. Po prostu żaden nie wchodzi :/ Na innych każdy jest dobry, a na jednym na którym głównie gram nic nie wchodzi.

Opublikowano

Są tylko dwie możliwości. Pierwsza, to że źle wpisujesz kody, często przy ctrl+v kopiuje się też spacja, ale to wątpliwa przyczyna. Najpewniej użyłeś już *tych kodów, lub próbujesz użyć kodów dla zakładających konto, na co bym stawiał ;)

* możesz napisać jakich kodów?

test

Opublikowano

przydatny temat, ładnie wykonany

Dzięki wielkie :)

Ze względu na posuchę w kodach, przynajmniej tych darmowych, postanowiłem dodać coś innego ;)

Dodałem kod 23, a właściwie tips, czyli sposób jak dostać darmowe 400 Golda od WG. Niby wszyscy wiedzą, ale może się komuś przydać. Oczywiście dotyczy to osób, które wcześniej tego nie robiły. Jest to tips dla "starych" i nowych graczy. Oczywiście wszystko robimy w panelu użytkownika, po wcześniejszym zalogowaniu.

Podaję link, z którego dostaje się (ofic. akcja WG dotycząca zmiany hasła) na 100% Golda. Nie wiem, czy za zmianę hasła bezpośrednio z panelu użytkownika też: http://worldoftanks.eu/pl/news/pc-browser/46/change-your-password-event/?page=1

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...