Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy dungi można robić solo czy w PT?

22363795267165400101.jpg < oby tym razem się udało :)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

­

Ile będzie kosztował pet do expa sms?

Chyba 30zł.

Z tym forum to wina leży po Twojej stronie, bo innym (w tym także mi i Azprime) wersja mobilna działa.

Na forum też pisali, że nie działa, więc nie wiem o co chodzi :s Na 3 komórkach sprawdzałem. Może zrobię formata i sprawdzę, czy działa ;p

Parę pytań:

1. Kiedy będzie dostępna strona?

2. Jak jest to podnoszenie itemów to podnosi wszystkie, czy tylko np. zmianki i dodania?

3. Tylko mi się wydaje, że ta wymiana zmianek i dodań jest na odwrót? Po lewo zawsze był produkt, a po prawo substrat B)

Btw.

prez20.png

To pierwsze zdanie trochę nie na miejscu :v

tenor.gif

Opublikowano

No bardzo dobra prezentacja.

Ogólnie jest to przerobiony Ascarial ale w tym jest to najlepsze :)

Nie wiem, gdzie Wy widzicie tu Ascarial, ale swojego zdania na siłe narzucać Wam nie będe, wszystko wyjdzie w praniu.

Czy dungi można robić solo czy w PT?

22363795267165400101.jpg < oby tym razem się udało :)

Dungeony Poziomowe solo, Zwykłe w połowie są w PT. 

­

Parę pytań:

1. Kiedy będzie dostępna strona?

2. Jak jest to podnoszenie itemów to podnosi wszystkie, czy tylko np. zmianki i dodania?

3. Tylko mi się wydaje, że ta wymiana zmianek i dodań jest na odwrót? Po lewo zawsze był produkt, a po prawo substrat B)

1. W przyszłym tygodniu

2. Poki co działa na wszystko, ale postaramy się rozwiązać to w jakiś sensowny sposob i zrobić liste itemów do wyboru.

3. Musze się temu przyjrzeć :D

Ile będzie kosztował pet do expa sms i ile azraelka?

30 pln. Pety, Kostiumy i Fryzury są na stałe.

Opublikowano

O proszę Lya już GA w Teamie, pozdrów Ją tam. ;p

Na server pewnie wbije, ciekawe się zapowiada. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Co daje azraelka, na który level i za ile sms? Jest item, który daje 100% na wyciągniecie smoczego kamienia? Czemu w kostiumach i fryzurach sa bonusy typu 8% na miecze, 50 wartość magiczna, a nie ma 8% na magie? znowu BM będzie najmocniejsza klasą jak na ascarialu ?

Opublikowano

Nie ma nic ciekawego, wszystko to co już było 2/3 mies na poprzednich serwer-ach. Nie zagram sam syf

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

wszystkie nowosci roku w jednym servie
proponuje usunac abs z kostiumow i fryzur bo bedzie zabawa w klasowki (a wszyscy i tak beda mieszac na miecze);d
azraelka usunieta?

Opublikowano

NIE ZAGRAM BO SPLUGAWIŁEŚ  SHINSOO NAZYWAJAC TE KRAINE KROLESTWEM ALBANII 

ZR_o79.gif

Opublikowano

Co daje azraelka, na który level i za ile sms? Jest item, który daje 100% na wyciągniecie smoczego kamienia? Czemu w kostiumach i fryzurach sa bonusy typu 8% na miecze, 50 wartość magiczna, a nie ma 8% na magie? znowu BM będzie najmocniejsza klasą jak na ascarialu ?

Klasy są wyrównane, Azraelka owszem i bedzie na 40lv, daje 180 DEF i jest typowo pod expa. Kamien mozemy wyciagnac Smoczymi Cegami dostepnymi w IS i jest na to 100%, natomiast jesli chodzi o bonusy w fryzurach, są zrobione tak, aby zadna klasa nie była poszkodowana. 

Opublikowano

Z tym forum to wina leży po Twojej stronie, bo innym (w tym także mi i Azprime) wersja mobilna działa.

Nie, nie działa. Zjebałaś. :v

Serwer polecam. Dużo ciekawych rozwiązań, dzięki którym rozgrywka będzie wygodniejsza. :)

c:

Opublikowano

Ta pzekleta azraelka jak zwykle cala gra bedzie sie opierala o jej zdobycie az bedzie azraelkowa inflacja i serv padnie

azraelka=hwang na plu

Opublikowano

Ta pzekleta azraelka jak zwykle cala gra bedzie sie opierala o jej zdobycie az bedzie azraelkowa inflacja i serv padnie

azraelka=hwang na plu

Przeczytaj to co napisałem na poprzedniej stronie, a później zastanow sie nad tym co napisałeś. Skoro Azraelka będzie na 40lv, daje 180 DEF, to na jakiej podstawie porównujesz ja do Hwanga, który na 50lv daje 550 DEF? :|

Opublikowano

Wbijasz z ekipą na serwer? Zaprezentuj swoją Gildie w tym dziale:

http://forum.santeria.pl/index.php?/forum/18-prezentacje-gildii/

Zapraszamy również do udziału w konkursie fotograficznym przed startem serwera u nas na forum! Każda praca otrzymuje 100 SM (SMS za 11 pln), a trzy najciekawsze otrzymają po 1200 SM! (50 zł przelewem)

http://forum.santeria.pl/index.php?/topic/84-konkurs-fotograficzny/

11329918_1654569661445125_53180059237830

Opublikowano

królestwo albanii to nie najlepszy pomysł na nowości serwerowe :)

poza tym Balm*ra wprowadziła to jako pierwsza.

Fejm na Popka spada.. od początku było wiadome że to ''raper'' sezonowy.

jarają się nim w większości dzieci i margines społeczeństwa więc pewnie takich graczy będziecie mieć na serwerze.

a zresztą... c**j na to kłade :)

co do serwera neutral

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Przeczytaj to co napisałem na poprzedniej stronie, a później zastanow sie nad tym co napisałeś. Skoro Azraelka będzie na 40lv, daje 180 DEF, to na jakiej podstawie porównujesz ja do Hwanga, który na 50lv daje 550 DEF? :|

Podstawa taka, że daje i tak więcej obrony niż taka stalka +9, a jak na 40 lvl jest to duży dodatek dla takiego typowego boba, poza tym 40 a 50 lvl to praktycznie brak różnicy.

Podejrzewam, że nikt by nie miał pretensji gdyby była na np 70 albo 75 poziom.

Opublikowano

Podstawa taka, że daje i tak więcej obrony niż taka stalka +9, a jak na 40 lvl jest to duży dodatek dla takiego typowego boba, poza tym 40 a 50 lvl to praktycznie brak różnicy.

Podejrzewam, że nikt by nie miał pretensji gdyby była na np 70 albo 75 poziom.

Nie zaprzeczyłem temu, że jest to swojego rodzaju lekki dopalacz w tym przedziale levelowym, ale po prostu porównywanie Zbroi, która ma 180 DEF z Hwangiem, który ma 550, jest lekko nie na miejscu. Śmiertelka na +9 daje 101 DEF, Złota na +9 126, więc porównywałbym to raczej w tym kierunku ;)

królestwo albanii to nie najlepszy pomysł na nowości serwerowe :)

poza tym Balm*ra wprowadziła to jako pierwsza.

Fejm na Popka spada.. od początku było wiadome że to ''raper'' sezonowy.

jarają się nim w większości dzieci i margines społeczeństwa więc pewnie takich graczy będziecie mieć na serwerze.

a zresztą... c**j na to kłade :)

co do serwera neutral

Dlatego też właśnie zostało w grze Jinno, zawsze możesz lać Albańczyków jak ich nie lubisz :D 

Opublikowano

Nie zaprzeczyłem temu, że jest to swojego rodzaju lekki dopalacz w tym przedziale levelowym, ale po prostu porównywanie Zbroi, która ma 180 DEF z Hwangiem, który ma 550, jest lekko nie na miejscu. Śmiertelka na +9 daje 101 DEF, Złota na +9 126, więc porównywałbym to raczej w tym kierunku ;)

Mimo wszystko nie dodawałbym tej zbroi na taki poziom albo dodał dwie na 2 przedziały levelowe, powiedzmy jedna na 55 poziom, która będzie dawać ~150 defa i druga na 75 poziom, która będzie dawać 200.

Jak dla mnie to zbyt duży dopał, ale to tylko moje zdanie, może reszcie graczy będzie to odpowiadać.

Po prezentacji jedynie co mi się nie podoba to perły/metal za PS i system kostiumów, podejrzewam, że zmianki i dodania do kostiumów będą również w IS (chyba, że jest o tym wzmianka w prezentacji).

Więc udanego startu życzę, myślę że zawitam jak wszystko wypali.

Opublikowano

Zapowiada się bardzo fajny serwerek :)

Czy mieliście jakąś betę? 

Czy klasy w pvp są wyrównane?

Czy zwiększona jest szansa na drop broni 75 z ripera?

Czy poprawione została poprawiona umiejętność Szamana Healera (Zwiększenie ataku)?

Czy skróciliście czas animacji powtarzalnego strzału u Archera?

anNO14B_460sa.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...