Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oj, będziecie wypominać mi asherie?:D hahaha:d

Azprime miałem z 8 serwerów nie wypałów :D

No, fajnie, że 8 serwerów Ci nie wypaliło, bywa. Ale dlatego musisz dawać koledze eq z navi i lvl? :/

tenor.gif

Opublikowano

No, fajnie, że 8 serwerów Ci nie wypaliło, bywa. Ale dlatego musisz dawać koledze eq z navi i lvl? :/

Azprime dawał eq z navi i sprzedawał itemy :D 

więc nie płacz już .

Co do asheri.

AsheriaS2 co prawda jest już zamknięta ludzie wchodzą sie tylko pobawić więc każdy coś dostaje:P 

56928084622805469272.png

Opublikowano

@Azprime

mówiłem że w twoim słowniku nie ma słowa punktualność? :D

to się śmiałeś

"Client Gry będzie dostępny 24h przed oficjalnym startem."

Jesteś żałosny, pierw mnie hejtujesz, później mi liżesz dupe, a teraz szukasz dziury w calym i wymyślasz niestworzone rzeczy. Podziwiam Cie, naprawde.

QUiID6i.png

Opublikowano

No właśnie, mam nadzieję, że bezduszne noże będą normalnie. Planuje zagrać ninją i one są najładniejszymi nożami, nie wyobrażam sobie innych. Mam nadzieję, że zostanie to zmienione i Bezduchy będą w grze :)

Opublikowano

Co do klienta, owszem na stronie piszę, że 24h przed oficjalnym startem, ale zluzować gacie, do 20 godziny dnia jutrzejszego, każdy zdąży pobrać Santerie.

Opublikowano

Jesteś żałosny, pierw mnie hejtujesz, później mi liżesz dupe, a teraz szukasz dziury w calym i wymyślasz niestworzone rzeczy. Podziwiam Cie, naprawde.

QUiID6i.png

a przecież ja cie nie hejtuje, dopiero mogę zacząć jak chcesz 

<3

56928084622805469272.png

Opublikowano

Jeśli wyślę przelew dziś jeszcze przed 24 ( przed końcem promocji ) i przelew dopiero dojdzie około poniedziałku, to czy SMY promocyjne zostaną jeszcze dodane?

Opublikowano

Jeśli wyślę przelew dziś jeszcze przed 24 ( przed końcem promocji ) i przelew dopiero dojdzie około poniedziałku, to czy SMY promocyjne zostaną jeszcze dodane?

Tak

Opublikowano

@Azprime innym odpowiadasz a na pytanie co z TS to nie chcesz. Why?

Nie zauwazylem go w tym spamie. TS pojawi sie po poludniu.

Opublikowano

QUiID6i.png

100online XDDDDDD

Opublikowano

<3

Internetowy bandyta widzę nam rośnie. Cobra aka bonzo xD

@ Promocja dziś się kończy o 24? Czy będzie jeszcze ona do jutra?

Opublikowano

Dajcie im te bezduszne bo się potną :D

Beda ; ) Pisalem pare stron wczesniej.

Internetowy bandyta widzę nam rośnie. Cobra aka bonzo xD

@ Promocja dziś się kończy o 24? Czy będzie jeszcze ona do jutra?

Promocja trwa do jutra do 15:00, odswiez strone glowna to zaktualizuje Ci sie informacja ;) 

Opublikowano

A co z tymi bezdchami? Zostaną wprowadzone? Zróbcie ankiete, Azraelkę podarowałem ale Bezduchy muszą być to jest ich urok ;c

Popieram, ja tak samo nie wyobrażam sobie gry bez bezdusznych noży, bo jedynie co mnie odrzuca od tego serwera to właśnie te lipne świetliki .... no ale póki co Azprime ten temat olewa ciepłym moczem, bo ja o to się pytam już czwarty raz a azprime póki co odpowiada tylko na rzeczy związane z item schopem.

Popieram, ja tak samo nie wyobrażam sobie gry bez bezdusznych noży, bo jedynie co mnie odrzuca od tego serwera to właśnie te lipne świetliki .... no ale póki co Azprime ten temat olewa ciepłym moczem, bo ja o to się pytam już czwarty raz a azprime póki co odpowiada tylko na rzeczy związane z item schopem.

Ok, cofam to co napisałem :D nie zwróciłem uwagi co napisał wyżej Azprime, przepraszam, moja wina, zwracam honor.

Opublikowano

Pytanka, które pewnie były zadawane po 10 razy i odpowiedź pewnie jest w prezentacji:

Na WO potrzebna jest przepustka? I jeżeli tak to z czego leci.

I czy występuje prywatne DT.

Opublikowano

Macie te bezduszne :D Możecie nożyczki odłożyć xD

tak właśnie, już szedłem do łazienki i chciałem się pociąć mydłem w płynie ^^

@ A jeśli chodzi o ten wspólny czat, będzie on jakoś rozdzielony kolorami królestw?  i czy będzie tak zwany " szybki szept " po kliknięciu w nick?

Opublikowano

<3

Już dosyć się  zbłazniłeś w tym temacie  ;) Zachowaj resztki godności i usuń się w cień.

Pytanka, które pewnie były zadawane po 10 razy i odpowiedź pewnie jest w prezentacji:

Na WO potrzebna jest przepustka? I jeżeli tak to z czego leci.

I czy występuje prywatne DT.

Na WO z tego co było widać po filmie trzeba posiadać 500k + PT.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...