Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jakiś zamysł administracji przy takiej ilości graczy wprowadzić trzecie, już zdaje się zapomniane na privach , królestwo?

Opublikowano

Jest jakiś zamysł administracji przy takiej ilości graczy wprowadzić trzecie, już zdaje się zapomniane na privach , królestwo?

Raczej nie planujemy, jeżeli już to wszędzie będzie informacja wraz z ankietą.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Pobrałem Teriosa, wypakowałem i klikam Terios.exe, potem rozpocznij i nic się nie dzieje.

Jest tak :

Status : Oczekuje na zadania ....

Prędkość : brak

Jak klikam "strona" to normalnie się uruchamia

A jak klikam "ustawienia" to też nic się nie dzieje.

Opublikowano

Proponuje zablokować mozliwosc wchodzenia np na mape 90 przez 150 lvl... juz któryś raz jakiś idiota ze 150 lvlem wbija tutaj na mape. Nie dobija nikomu spota,nic nie dropi. Stoi poprostu i zabija kazdego i expic nie daje...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Witam mam problem

mam 82lvl i klepie ciagle metki 90 w grocie

ubilem ich z 40 a nie dodaje mi ich na liste ubitych metków jak i nie droplem zadnej przepustki na WW dlaczego?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Proponuje zablokować mozliwosc wchodzenia np na mape 90 przez 150 lvl... juz któryś raz jakiś idiota ze 150 lvlem wbija tutaj na mape. Nie dobija nikomu spota,nic nie dropi. Stoi poprostu i zabija kazdego i expic nie daje...

Zablokowac? To jak taki 150lvl będzie dropil? Ma robić dropka na każdą mape, bo poleciał z lvl? To jest Easy, wiele osób gra tak, że najpierw wbija lvl później dopiero dropi i robi eq.

Opublikowano

Zablokowac? To jak taki 150lvl będzie dropil? Ma robić dropka na każdą mape, bo poleciał z lvl? To jest Easy, wiele osób gra tak, że najpierw wbija lvl później dopiero dropi i robi eq.

Ta,i stoi godzinami na spocie klepiąc wszystkich ktorzy chcą expic bo mu sie nudzi...

79160594027661829163.png

Opublikowano

A co z questami ? Sam na 150 robiłem questy i biologa na mapie 90/110 ; S Także nie za bardzo ;( 

Ja mam takie dwa pytanka : 

Gdzie leci przepustka nemere ? bo już  nie pamiętam a mam ich troszkę xD 

Oraz Piekielny kamień bo ich w ciul potrzeba ;d hm ? 

xD 

Opublikowano

Wieksze lvle wchodza na mniejsze mapy glownie metki poubijac do misji...wystarczy obnizyc cene przywolan za PO + zwiekszyc szanse na przywolanie do 75% i problem odrazu sie zmniejszy :) nikt po 100-150po za 50% szansy ze metek sie zrespi nie bedzie marnowal :)

Macie pare niedociagniec pod wzgledem cenowym, no i dropem paru ulep.Nie wiem kto wam podpowiadal,ale pamietajcie ze macie easy serwer.

Chcecie miec medium,to zmiencie to w prezce i odrazu pomachajcie 1k graczy,bo tylu odejdzie w ciagu tygodnia.

Czemu macie mase ludzi?Bo to easy,dla zabawy...dobija ludzie 175-185,zobacza ze ulep leci co kot naplakal,ze z bossow lipny drop (nawet minotaur),zobacza ze zbroje czy bron im pali po 15x to sie zniecheca...

Nie robcie z tego "virtuala" co swoje najlepsze czasy ma za soba,przez ignorancje admina i teamu otoczonego lizusami i psami na posylki.

Opublikowano

Po przerwie nie ma żadnego laga. Dobra robota. Polecam serwer idealny na wakacje.

Podpisuje się pod tym po przerwie gra się naprawdę znakomicie.

Opublikowano

Oplaca sie robic eq do expa? jest niezbedne na wyzszym lvlu?

Lvl robi roznice w dropie? robiąc ww na 85lvlu a 120 bedzie roznica w dropie?

Opublikowano

Wieksze lvle wchodza na mniejsze mapy glownie metki poubijac do misji...wystarczy obnizyc cene przywolan za PO + zwiekszyc szanse na przywolanie do 75% i problem odrazu sie zmniejszy :) nikt po 100-150po za 50% szansy ze metek sie zrespi nie bedzie marnowal :)

Macie pare niedociagniec pod wzgledem cenowym, no i dropem paru ulep.Nie wiem kto wam podpowiadal,ale pamietajcie ze macie easy serwer.

Chcecie miec medium,to zmiencie to w prezce i odrazu pomachajcie 1k graczy,bo tylu odejdzie w ciagu tygodnia.

Czemu macie mase ludzi?Bo to easy,dla zabawy...dobija ludzie 175-185,zobacza ze ulep leci co kot naplakal,ze z bossow lipny drop (nawet minotaur),zobacza ze zbroje czy bron im pali po 15x to sie zniecheca...

Nie robcie z tego "virtuala" co swoje najlepsze czasy ma za soba,przez ignorancje admina i teamu otoczonego lizusami i psami na posylki.

Nikomu nie dogodzisz, gdyby było za prosto to by ludzie marudzili że nie ma co robić i albo by czekali na update albo by pokończyli gierkę ;) Moim zdaniem jest okej i tak już sporo ułatwień weszło i gra się stała o wiele przyjemniejsza. Co do ilości graczy teraz jest sporo bo jest dobra reklama i zapewne za 2 miechy zostaną tu pustki, no ale oczywiście nie jest to wina administracja tylko samych graczy bo zamiast grać na jednym to przechodzą serwer na serwer i tyle na ten temat. 

Oplaca sie robic eq do expa? jest niezbedne na wyzszym lvlu?

Bossy nie są dużym wyzwaniem, no ale wiadomo Full na mooby trzeba mieć by je zabić, także opłaca się ;)

A co z questami ? Sam na 150 robiłem questy i biologa na mapie 90/110 ; S Także nie za bardzo ;( 

Ja mam takie dwa pytanka : 

Gdzie leci przepustka nemere ? bo już  nie pamiętam a mam ich troszkę xD

Oraz Piekielny kamień bo ich w ciul potrzeba ;d hm ? 

Ponawiam 

Serwer Polecam ;)

xD 

Opublikowano

Serwer miał być easy.. Z PD'kiem na 98 lvlu leci 2-4% za spota. Nie tego oczekiwałem.

Spoty na każdej mapie są ogromne, jeżeli oczekiwałeś serwer, gdzie w 2 dni wbijesz maksa i zrobisz całe eq, po czym będziesz szukał innego serwera, bo już wszystko zrobiłeś, to tutaj tego nie znajdziesz.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Serwer miał być easy.. Z PD'kiem na 98 lvlu leci 2-4% za spota. Nie tego oczekiwałem.

Gdyby tak bylo to po 2 tyg ludzie by konczyli gre bo nie byloby co robic.

easy nie oznacza ze max lvl wbijesz w 3 dni .

Body i mental dobrzy w pvp? ktory lepszy?

Opublikowano

Spoty na każdej mapie są ogromne, jeżeli oczekiwałeś serwer, gdzie w 2 dni wbijesz maksa i zrobisz całe eq, po czym będziesz szukał innego serwera, bo już wszystko zrobiłeś, to tutaj tego nie znajdziesz.

Ogromne? Co z tego jak na mapie 90 jest tylko 1!!!! porządny spot, na którym ciągle siedzi jakiś 150lvl na każdym ch i rozwala wszystkich.. reszta mobow na mapie 90 to takie, na których leci po 0.01 za jednego.

73685633822473628956.png

Opublikowano

Ogromne? Co z tego jak na mapie 90 jest tylko 1!!!! porządny spot, na którym ciągle siedzi jakiś 150lvl na każdym ch i rozwala wszystkich.. reszta mobow na mapie 90 to takie, na których leci po 0.01 za jednego.

Jest kilka spotów na mapie 90 na których bez problemu można expić wystarczy poszukać :)

Opublikowano

Leci cos wartosciowego z blaskow czy tylko perły, setki , i kolczyki smoka(obr,atak), pd  ?

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Ponawiam pytanie.

Body i mental jak sobie radzą w pvp? ktory jest lepszy?

Dajcie mozliwosc bonowania podczas wystawionego shopa.

Opublikowano

Ponawiam pytanie.

Body i mental jak sobie radzą w pvp? ktory jest lepszy?

Dajcie mozliwosc bonowania podczas wystawionego shopa.

Mental o wiele lepszy.

Opublikowano

@Dexude

PD tanie, 10-15 min 1 level. Muzyczkę się włącza i można expić. Jest spoko. To niewielka cena za to, jaki to super serwer :D Nie wiem jak jest na mapach +130, ale mam nadzieję, że exp też nie jest jakąś wielką męką ( chociaż logicznie jakby ze wzrostem lvl, o exp było trudniej ) Dobrze jak nie jest ani za duży, ani za mały. Szczerze mówiąc jakby na tym serwie grało ( około 100-300 lub 400 graczy ) administracja by się nie interesowała wcale a w ciągu 2-3 dni miałbym najlepsze EQ / max level to bym porzucił serwer. Znudziłby mi się :P

Co do spotów - zależy jak kto trafi. Jak Ja idę to praktycznie za każdym razem znajdzie się trochę wolnego miejsca ( kilka osób też ustępuje czasami ) gdzie można expić. Łatwiej chyba o spot niż o zabicie jakiegoś bossa.

@Kerri

Polecałbym EQ smoka. Przyda się na mapach +90. Najlepiej mieć jak najwięcej % na moba. Co do bossów - można się wspomagać marmurem. 

Opublikowano

Dobrze jakby zmienili lśnienie zbroi i broni na tradycyjne, bo to jest jak na razie mocno średnie i zbroje i bronie wyglądają jak +0 i tylko obłoczki wokół nich się zmieniają xD

Shengoto pedau.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...