Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie został jeszcze włączony, -,-

Co to ma być ?! Jest sobota, Event dropią szkaty, a server padł przez DDOS'y.

Adminstracjo rozumiem, że nie ogarniacie, bo zmieniliście maszynę na gorszą, ale to nie oznacza że musicie banować ludzi za to że piszą prawde.

Teraz?-,- Jak teraz jest server off to jak może być 3k tego to ja nie wiem. Niezły fejk ;p

Przed chwilą jeszcze grałem, ale teraz już off.

Masz rację przyjacielu.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Serwer nie został jeszcze włączony, -,-

Co to ma być ?! Jest sobota, Event dropią szkaty, a server padł przez DDOS'y.

Adminstracjo rozumiem, że nie ogarniacie, bo zmieniliście maszynę na gorszą, ale to nie oznacza że musicie banować ludzi za to że piszą prawde.

Teraz?-,- Jak teraz jest server off to jak może być 3k tego to ja nie wiem. Niezły fejk ;p

Przez przeciążenie, nie ddos'y.

Czemu strona nie dziala?

Przerwa

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

No serwer jest naprawdę świetny :) nie dziwie się że jest przeciążony ludzi masa ciężko coś ubić :/ ale to szczegół. Serwer zaje***** polecam !

ddz8gi.png

Opublikowano

Nie widzimy potrzeby dzielenia się tą informacją.

ale ja o to proszę, chociaż na pw bo jestem ciekawy co takie obciążenie wytrzymuje a osobiście polecam serwer bo jest świetny :D nawet kolege mi się udało namówić żeby zagrać i to jego pierwsza gra w mt2 :D 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Nie widzimy potrzeby dzielenia się tą informacją.

Mieliście zablokować wait hack, no pytam po prostu od tak, bo tyle już aktualizacji, ale wciąż działa i nie wiem czy nie potraficie tego zwyczajnie zablokować czy jak?

Opublikowano

Mieliście zablokować wait hack, no pytam po prostu od tak, bo tyle już aktualizacji, ale wciąż działa i nie wiem czy nie potraficie tego zwyczajnie zablokować czy jak?

Wolę banować po IP takich jak Ty  B)

T9S9sNO.png

Opublikowano

mam pytanie czy powiedzenie jakie dedyk ma bebechy to jest jakaś tajemnica państwowa?  ;)  oo ja się pochwalne mam intel i3 3250 i to nie jest tajemnicą, więc prosiłbym o podanie podzespołów bo to mnie po prostu ciekawi a to nie jest tajemnica 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Wolę banować po IP takich jak Ty  B)

Hmm, póki ty mnie znajdziesz to wiesz, postać 179 lv :D Tyle podpowiedzieć mogę :)

Ogólnie co do ip, to nie dość, że ktoś ma zmienne, a jeśli nie, to co to za problem zmienić ip, chociaż by w cmd? 

Opublikowano

mam pytanie czy powiedzenie jakie dedyk ma bebechy to jest jakaś tajemnica państwowa? ;) oo ja się pochwalne mam intel i3 3250 i to nie jest tajemnicą, więc prosiłbym o podanie podzespołów bo to mnie po prostu ciekawi a to nie jest tajemnica

Skończ spamowac. Kiedy on?

Opublikowano

i dupa kolejne fajne "cos' dostaje dwoje

kiedy wkoncu pseudo technicy zaczna myslec i wykaza sie inwencja plus wyobraznia ?

Co ty piszesz palancie? Jacy pseudo technicy ?

Opublikowano

Serwer jest już Online, obecnie są włączone raty oraz drop blasków księżyca!

Przepraszamy za przerwę o takiej porze, ale była ona konieczna.

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...