Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem zarejestrowałem się, pisało że moge zalogować sie na bete z danymi podanymi w rejestracji, wpisuje i wyskakuje ze nieprawidłowy login lub hasło, to stworzyłem 2gie konto i dalej to samo, a na forum nie da się nawet zarejestrowac bo nic sie nie dzieje jak klikam utwórz czy tam co sie klika w rejestracji. Naprawcie to szybko

@Edit z forum już się jakoś udało

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak powolnym naprawianiem tych bugów i dodawaniem tych update'ów możecie moim zdaniem zapomnieć o starcie w piątek.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Lepiej zainwestujcie w reklame na yt bo tak to za malo graczy będzie a reklama powinna byc już od poczatku bety ps jakie max sr wbijaja?

Opublikowano

Lepiej zainwestujcie w reklame na yt bo tak to za malo graczy będzie a reklama powinna byc już od poczatku bety ps jakie max sr wbijaja?

Jeżeli server będzie wart uwagi to gracze sami przyjdą

Opublikowano

W uj serwerow to powtarza ale be dobrej reklamy nie ma co liczyc na online 600+

A kto powiedział, że u nas nie będzie reklamy, spokojnie, a efekty sam zobaczysz.

Jeżeli server będzie wart uwagi to gracze sami przyjdą

Też się z tym zgadzam, lecz w dzisiejszych czasach to nie wystarcza.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nikt nie powiedzial ze nie bedzie a ja sie tylko pytalem tylko ten jeden twierdzi ze teklamy nie trzeba to mu pisze ze jednak trzeba bo nie te czasy co kiedys bo juz za duzo tych serwerow

Jakie max sr jak to nie tajemnica bo grac bede tylko chcialbym wiedziec na jakie polowac

Opublikowano

Nikt nie powiedzial ze nie bedzie a ja sie tylko pytalem tylko ten jeden twierdzi ze teklamy nie trzeba to mu pisze ze jednak trzeba bo nie te czasy co kiedys bo juz za duzo tych serwerow

Jakie max sr jak to nie tajemnica bo grac bede tylko chcialbym wiedziec na jakie polowac

Maksymalne średnie jak będą wchodziły to 85%. Owszem takie czasy, w 100% się z Tobą zgadzam.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Ciekawy serwer. Zagram ;)

W każdej prezentacji piszesz to samo, nie spamuj i nie nabijaj postów.

Kiedy w końcu zaczniecie robić coś z tą betą?

Opublikowano

Wbiłem na betę, dość fajnie się gra ale po wbiciu 75 lvl'a i próbie expienia w grocie odpuściłem testowanie.

W praktycznie full abs i odpale nie idzie ustać na małym spocie w atla...

Opublikowano

Wbiłem na betę, dość fajnie się gra ale po wbiciu 75 lvl'a i próbie expienia w grocie odpuściłem testowanie.

W praktycznie full abs i odpale nie idzie ustać na małym spocie w atla...

Spokojnie, to tylko Beta, na liście zmian jest również zmniejszenie ilości HP oraz DMG moobków z Atlantydy.

Kto z ytberów będzie nagrywał?

Już raz pisałem - ZabQ, Sh4ke, Diablo, AniołekAeo - z nimi się ugadaliśmy na serie. U kilkunastu YT'berów będzie GamePlay/Zapowiedź a jeszcze z innymi będziemy dalej załatwiać reklamę.

Czekam na start mam nadzieje ze nie jest tylko pieknie z prezentacji bo teraz same gowna

Postaramy się spełnić oczekiwania ^^

T9S9sNO.png

Opublikowano

Spokojnie, to tylko Beta, na liście zmian jest również zmniejszenie ilości HP oraz DMG moobków z Atlantydy.

Już raz pisałem - ZabQ, Sh4ke, Diablo, AniołekAeo - z nimi się ugadaliśmy na serie. U kilkunastu YT'berów będzie GamePlay/Zapowiedź a jeszcze z innymi będziemy dalej załatwiać reklamę.

Postaramy się spełnić oczekiwania ^^

Kiedy to zmienicie? Bo praktycznie nie mogę teraz dalej testować serwera i map 95+.

Start nie zostanie przesunięty? Tak jak zapowiadaliście piątek 20.00?

Opublikowano

Jest to trochę śmieszne ze strony administracji... Robicie betę a nie idzie wyjść tutaj z groty... Bo spota nie idzie ogarnąć a za big'a mam 10% na 81 lvlu...

Na betę też trzeba się przygotować a nie dać same ulepki do NPC bóg wie po co.

Życzę powodzenia serwerem.

Opublikowano

Jest to trochę śmieszne ze strony administracji... Robicie betę a nie idzie wyjść tutaj z groty... Bo spota nie idzie ogarnąć a za big'a mam 10% na 81 lvlu...

Na betę też trzeba się przygotować a nie dać same ulepki do NPC bóg wie po co.

Życzę powodzenia serwerem.

Będzie to zmienione czytaj czasem forum serwerowe

Opublikowano

Serwer easy i ja mam stać w mieście i czytać kamienie żeby mieć skille P? Pan Bóg was opuścił? 

Dlaczego w mieście? Możesz podczas expa (kamyki nie zbijają Ci rangi na minus)

Opublikowano

Serwer easy i ja mam stać w mieście i czytać kamienie żeby mieć skille P? Pan Bóg was opuścił? 

To że server easy to nie znaczy że wszystko ma być w sklepie itp nie poradzisz sobie ze skilami na G na początku że potrzebujesz P? tęczowe kamyki dropią  z każdego bossa

Opublikowano

Będzie to zmienione czytaj czasem forum serwerowe

No tak, ale Mavex powiedz mi kiedy? Jak w piątek chcą ruszać a większość testerów ma pauze do 95 lv z powodu tej groty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...