Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2/ Czyli raczej do eq? Może jacyś betatesterzy się wypowiedzą?

3/ Chodzi mi o to, czy dropi ich tyle samo w m1 co np na endgamowej mapie.

@Rep/

1. Czy zarobek yang będzie opierał się raczej o sztabki czy yang, który dropi z potworów? Tj. czy z mobów na wysokie level leci po tyle kasy, że sztabki nie będą wtedy już temu dorównywać?

2. Na filmie z beta testow lecialo do eq wszystko, tzn. sztabki, szkaty, malze. Na ss w prezentacji wydaje mi sie, ze dali taki ze sztabkami na ziemi, bo ladnie to wyglada.

3. Nigdy raczej nie bylo czegos takiego, a jak bylo to i tak przewaznie im wyzsza mapa tym wiecej tego leci

Co do pierwszego pytania to nie wiem, bo nie gralem na becie, ale widzialem na yt jak zabq ubil chyba 3 spoty w m1 na wilkach i mial 4kk, sztabki z 2 polecialy nie wiem jakie wartosci, ale jesli na duzych lv lecialo by tyle yang, ze sztabki ktore dropia dosyc czesto 500kk/1kk/2kk jak to napisales nie dorownywalyby to bez sensu by bylo, za duzo yang i kosmiczne ceny. To tylko moja teza, ale na duzych levelach raczej nie dropi az tyle yang, by sztabki byly niepotrzebne, ale sila rzeczy dropia one do eq wiec i tak lepiej kliknac niz wywalic, a tu jak sie nie myle klikasz na stack zmianek i wszystkie sie sprzedaja

Opublikowano

2. Na filmie z beta testow lecialo do eq wszystko, tzn. sztabki, szkaty, malze. Na ss w prezentacji wydaje mi sie, ze dali taki ze sztabkami na ziemi, bo ladnie to wyglada.

3. Nigdy raczej nie bylo czegos takiego, a jak bylo to i tak przewaznie im wyzsza mapa tym wiecej tego leci

Co do pierwszego pytania to nie wiem, bo nie gralem na becie, ale widzialem na yt jak zabq ubil chyba 3 spoty w m1 na wilkach i mial 4kk, sztabki z 2 polecialy nie wiem jakie wartosci, ale jesli na duzych lv lecialo by tyle yang, ze sztabki ktore dropia dosyc czesto 500kk/1kk/2kk jak to napisales nie dorownywalyby to bez sensu by bylo, za duzo yang i kosmiczne ceny. To tylko moja teza, ale na duzych levelach raczej nie dropi az tyle yang, by sztabki byly niepotrzebne, ale sila rzeczy dropia one do eq wiec i tak lepiej kliknac niz wywalic, a tu jak sie nie myle klikasz na stack zmianek i wszystkie sie sprzedaja

Dzięki wielkie za odp.

Jakby administracja czy jacyś betatesterzy się wypowiedzieli jeszcze, to byłoby miodzio :)

Szczególnie odnośnie tego zarobku na sztabkach, czy ma sens je dropić na małych levelach czy potem leci tyle yang, że byłoby to całkiem nieopłacalne.

W razie pytań piszcie na PW lub gg - na pewno z czasem odpowiem.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Dzięki wielkie za odp.

Jakby administracja czy jacyś betatesterzy się wypowiedzieli jeszcze, to byłoby miodzio :)

Szczególnie odnośnie tego zarobku na sztabkach, czy ma sens je dropić na małych levelach czy potem leci tyle yang, że byłoby to całkiem nieopłacalne.

Twoje pytania są nudne wiesz ? Tak jak byś nie grał nigdy na serwerze ze sztabkami .:<<<< trochę ci gracze metina teraz spadają na psy co po nie którzy .

@topic Strona będzie przed startem rozumiem :D?

Opublikowano

zobaczymy jak to będzie. zawitam, oby administracja tego nie spierdoliła (nadal mam nadzieję)

­graphic.png

Opublikowano

Twoje pytania są nudne wiesz ? Tak jak byś nie grał nigdy na serwerze ze sztabkami .:<<<< trochę ci gracze metina teraz spadają na psy co po nie którzy .

@topic Strona będzie przed startem rozumiem :D?

No, racja, racja. Przykład prosty: Są serwery, jak np. pandora, gdzie yang opiera się na sztabkach. A są serwery jak np. virtual, gdzie drop sztabek na 1lv nie ma sensu. 

@Btw - pisownie trochę popraw. Kilka porad:

• Nie ma spacji przed znakiem zapytania, kropką.
  • Jakbyś się pisze razem nie osobno.
  • co po nie którzy? To po polsku czy po jakiemu? Pisze się co poniektórzy.
  • A no i popraw interpunkcję, bo sporo przecinków w twojej wypowiedzi.

/ Ponawiam pytania :) 

Jakby administracja czy jacyś betatesterzy się wypowiedzieli jeszcze, to byłoby miodzio  :)

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

No, racja, racja. Przykład prosty: Są serwery, jak np. pandora, gdzie yang opiera się na sztabkach. A są serwery jak np. virtual, gdzie drop sztabek na 1lv nie ma sensu. 

@Btw - pisownie trochę popraw. Kilka porad:

• Nie ma spacji przed znakiem zapytania, kropką.
  • Jakbyś się pisze razem nie osobno.
  • co po nie którzy? To po polsku czy po jakiemu? Pisze się co poniektórzy.
  • A no i popraw interpunkcję, bo sporo przecinków w twojej wypowiedzi.

/ Ponawiam pytania :) 

Jakby administracja czy jacyś betatesterzy się wypowiedzieli jeszcze, to byłoby miodzio  :)

W dalszej części rozgrywki masz tyle yang że sztabki to pikus. Można powiedzieć że to taki dodatkowy mały zarobek podczas expa. ( ps do 80 lv miałem 250kk bez misji )

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

W dalszej części rozgrywki masz tyle yang że sztabki to pikus. Można powiedzieć że to taki dodatkowy mały zarobek podczas expa. ( ps do 80 lv miałem 250kk bez misji )

Dzięki za odp.

Czyli później z map na wysoki level leci ze spota tyle yang, że nie opłaca się dropić sztabek na np 1lv w m1 w celu zarobku?

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Boże ale głupie pytania zadajesz serio. Drop sztabek ciekawe pytania na prawdę.

W sumie specjalnie chciałem Ci to napisać i nie mam pomysłu o co się spytać żeby anty Warna mieć, może o to że w prezentacji macie eliksiry różne do biologa podstawowego.gdzie mogę dropic je i w jakich ilościach lecą oraz chyba nie wyczytałem co ile się oddaje biologa

Opublikowano

w ile wbije max?

w ile można zrobić eq z no life troszke;d?

Pytanie na poziomie znowu ;)

Zależy od ciebie

A kto to wie 1 zrobi w 30 min 2 w 20 dni

trochę słabo z tymi skillami na P :v

Bm tu mocny? 

Z tego co widzę będzie tu słabo z klasami magicznymi z powodu rosek ;(

Opublikowano

Może są roski bo silne magiczne postacie są i warto nimi grać?

Albo może to działać w 2 stronę tak jak na innych serwerach :^^

Opublikowano

Dobrze, że jakby zrobili opcje wyboru normalnego swiecienia, bo naprawdę chujo**** to się prezentuje, albo wiem zróbcie ankiete na temat swiecenia, mysle że duża większosc byłaby za standardowym. Polecam i zawitam na starcie :)

EDIT. Dodatkowo nie koniecznie mogłabybyć ankieta na standardowe miasta, bo te także nie przemawiaja, wgl nie pasują do klimatu metina, wygląda to jak w jakims cyrku, a powinno jak w sredniowiecznym miescie.

Nie zamierzamy zmieniać nic w przypadku wyglądu miast ani świecenia niestety.

Oj, zagram na pewno. Oby balans byl w miare :)

Healerem poradzę sobie ze wszystkim sama?

Powinnaś dać radę.

Widać  już po avku twoim że jesteś nie ogarnięty . zastanów się czemu może być off serwer albo nie działają ci passy <3

@topic  Trzeba grać bodziakiem / wp  tak jak na innych serwerach easy żeby coś osiągnąć czy dam rade np : daggerem  w sensie z bossami i takie tam :^^

Nie, dasz radę także daggerem. Wystarczy dobrze rozplanować postać i ekwipunek.

Serwer zapowiada sie bardzo obiecująco :)

Wpadnę i zagram, jeżeli by był ktoś chętny do zapraszam do gildii ReQuiem (Shinsoo) ^^

Czy serwer posiada ts3 ?

Będzie posiadał, możliwe że jeszcze dziś przed 19.

Ponawiam pytanie.

?

Jestem za ankietą !

System świecenia przesadzony ;/

Nic w tej kwestii niestety nie zmienimy. W grze wygląda to lepiej.

Client z bety bedzie dzialal po spatchowaniu jak serwer wystartuje czy trzeba bd od nowa pobierac?

I skad kamyki duchowe

Będzie działał. Wystarczy uruchomić patcher przed wejściem na serwer. Kamyki duchowe z bossów, metinów.

Na serwer zawitam. Mam nadzieję, że będzie duuuużo graczy :D

Zapraszamy! :)

Mam kilka pytań, a mianowicie:

1. Czy zarobek yang będzie opierał się raczej o sztabki czy yang, który dropi z potworów? Tj. czy z mobów na wysokie level leci po tyle kasy, że sztabki nie będą wtedy już temu dorównywać?
  2. Czy sztabki i skrzynki serwerowe lecą bezpośrednio do ekwipunku? 
  3. Czy jest jakiś próg levelowy dot. dropu sztabek i skrzynek serwerowe? Chodzi o to, czy na np. 50lv możemy wydropić ich tyle samo co na 1lv - dropiąc np. w m1?

​Z góry dziękuję za odp i pzdr.

1. Sztabki.

2. Tak.

3. Są różnice levelowe.

Oj widzę po prezentacji że tu kontakt z administracją będzie zerowy.   :unsure:

Dlaczego tak sądzisz?

trochę słabo z tymi skillami na P :v

Bm tu mocny? 

Jeśli dobrze rozplanujesz postać to tak.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Wbiłem zobaczyć prezentacje z nudów ale niestety tak zrobiona że przeczytałem całość  :D 

Zawitam z ekipką, zostaje pytanie co do ItemShopu.

Będzie opcja PayPal?

WH dobrze zabezpieczone czy pierwszy lepszy bonzo poleci na odpale?

~ Lamu$ ~

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Wbiłem zobaczyć prezentacje z nudów ale niestety tak zrobiona że przeczytałem całość  :D 

Zawitam z ekipką, zostaje pytanie co do ItemShopu.

Będzie opcja PayPal?

WH dobrze zabezpieczone czy pierwszy lepszy bonzo poleci na odpale?

~ Lamu$ ~

Będzie. Zabezpieczone, mamy logi.

@Terios.pl

Poprawiliście już tą nieszczęsną grotę? :P

Yup. Znerfiliśmy moby.

T9S9sNO.png

Opublikowano

No i nadal nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie .   :angry: 

Czy bosy odpychaja ?  A jeżeli tak to czy skil Silne Ciało u mentala działa na nie poprawnie (czyli że mental z silnym G+ nie jest odpychany przez nie ) ?

:huh:  :huh:  :huh:  :huh: 

I jeszcze czy bossy na wyższych mapach jest możliwość ubicia z wierzchowca czy tylko z marmurów ?

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

No i nadal nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie .   :angry: 

Czy bosy odpychaja ?  A jeżeli tak to czy skil Silne Ciało u mentala działa na nie poprawnie (czyli że mental z silnym G+ nie jest odpychany przez nie ) ?

:huh:  :huh:  :huh:  :huh: 

I jeszcze czy bossy na wyższych mapach jest możliwość ubicia z wierzchowca czy tylko z marmurów ?

Raczej z marmurów. Odpychają, zależnie od moba.

Te świecenia się nie zbyt fajnie się prezentują :c

W grze są okej. Uwierz mi.

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...