Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie powinno być przypadkiem w zapowiedziach? chyba jest tak że tutaj są wystawiane prezentacje serwerów które stoją, lub wystartują za +/- 24h a tutaj start 5 czerwca ;-; czaje że beta, ale powinno być w zapowiedziach. zbroje exp są c*****e, lepsze z wyglądu pvp. pewnie zagram.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to nie powinno być przypadkiem w zapowiedziach? chyba jest tak że tutaj są wystawiane prezentacje serwerów które stoją, lub wystartują za +/- 24h a tutaj start 5 czerwca ;-; czaje że beta, ale powinno być w zapowiedziach. zbroje exp są c*****e, lepsze z wyglądu pvp. pewnie zagram.

Pisałem, już na ten temat wyżej, wszystko opisałem.

Easy i Brak skilli na p ;/

Skille na P wbija się banalnie i bardzo szybko, musi być jakiś smaczek trudniejszy, ponieważ serwer znudzi się za szybko.

T9S9sNO.png

Opublikowano

To może wzieliście z deili coś? rozpoznaje po pierścionkach czcionce.

ja po prostu nie wierze ty jesteś jakiś tępy, według twojego myślenia KAŻDY SERWER TO GOTOWIEC, nie dość że ciebie na fb gnoją to jeszcze na mpc #sadlife

Easy i Brak skilli na p ;/

a według ciebie easy to muszą być skile na p? easy może być w pojęciu np. robienia eq (stosuje przykład)

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

ja po prostu nie wierze ty jesteś jakiś tępy, według twojego myślenia KAŻDY SERWER TO GOTOWIEC, nie dość że ciebie na fb gnoją to jeszcze na mpc #sadlife

a według ciebie easy to muszą być skile na p? easy może być w pojęciu np. robienia eq (stosuje przykład)

­

Ty sie tam nie odzywaj bo Twój castios to zlepka deili z innymi plikami z mpc

Opublikowano

jak wygląda sprawa z wh? (zabezpieczony czy nie?)

Ty sie tam nie odzywaj bo Twój castios to zlepka deili z innymi plikami z mpc

npc? to model:/

to w końcu mój castios to deila czy zlepka deilii z innymi plikami npc, wtf? widzę że w tej szkole nawet poprawnej gramatyki ciebie nie uczą bo masz problem ze ZLEPIENIEM zdania.. ;)

­

Opublikowano

jak wygląda sprawa z wh? (zabezpieczony czy nie?)

npc? to model:/

to w końcu mój castios to deila czy zlepka deilii z innymi plikami npc, wtf? widzę że w tej szkole nawet poprawnej gramatyki ciebie nie uczą bo masz problem ze ZLEPIENIEM zdania.. ;)

­

Przecież poprawiłem słowo tłumoku : http://screenshooter.net/100280899/lklsvrlszkoda, że trawka kwiatki itd z woma. Mimo, że to nie temat castiosa lubie się z Twojej głupoty pośmiać xD

Opublikowano

Kto jest głównym technikiem?

Przecież poprawiłem słowo tłumoku : http://screenshooter.net/100280899/lklsvrlszkoda, że trawka kwiatki itd z woma. Mimo, że to nie temat castiosa lubie się z Twojej głupoty pośmiać xD

"trawka, kwiatki itd. z woma" BOŻE CZŁOWIEKU CZY TOBIE KLAWIATURE UKRADLI? ZNAKI INTERPUNKCYJNE TEŻ? 

ta trawa jest udostępniona tumaku i będę powtarzał to jeszcze dziesiątki razy żeby wbić ci w ten łeb że robisz z siebie pośmiewisko

"z twojej głupoty" - przeczytaj moje posty jeszcze raz i weź to do serca

ps. dzięki za promo serwera kotek

@1361622928-U485574.pngPerserga-RLG K***A MAĆ IDIOTO GDZIE NAPISAŁEM ŻE COŚ ZROBIŁEM SAM, EDYTOWAŁEM TO, ROZUMIESZ TO POJĘCIE CZY SŁOWNIK WYRAZÓW OBCYCH MAM CI WYSŁAĆ

­

Opublikowano

Kto jest głównym technikiem?

"trawka, kwiatki itd. z woma" BOŻE CZŁOWIEKU CZY TOBIE KLAWIATURE UKRADLI? ZNAKI INTERPUNKCYJNE TEŻ? 

ta trawa jest udostępniona tumaku i będę powtarzał to jeszcze dziesiątki razy żeby wbić ci w ten łeb że robisz z siebie pośmiewisko

"z twojej głupoty" - przeczytaj moje posty jeszcze raz i weź to do serca

ps. dzięki za promo serwera kotek

­

To po co piszesz na fp, że coś sam robisz ? :D :D :D

Opublikowano

To po co piszesz na fp, że coś sam robisz ? :D :D :D

Dobra Perserga ty się nie odzywaj już jo? Bo ty jesteś takim Technikiem i ty się na wszystkim znasz, ty zawsze masz rację mistrzu! :P :D

Napisał że edytował, chyba jak są miasta jest program do dodawania obiektów, trawy, kwiatków itd, ale ty tego nie wiesz tępaku także nie odzywaj się co do roboty przy serwerach MT2. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

zagram na 100% 

gdzie dropi 6/7 bon i zmianki 

gdzie dropi przepustki do wierzy orków \

czy śr  po wyżej 60% wchodzą łatwo  czy tak jak na większości serwerach śr 50% na BS po 3/4h wejdą 

zxc

Opublikowano

zagram na 100% 

gdzie dropi 6/7 bon i zmianki 

gdzie dropi przepustki do wierzy orków \

czy śr  po wyżej 60% wchodzą łatwo  czy tak jak na większości serwerach śr 50% na BS po 3/4h wejdą 

Dodanie masz w sklepie, natomiast zmianka z lepszych bossów/dungeonów oraz za PO.

Z tego co pamiętam leci z Orków (mniejsza szansa) oraz Wodza Orków (większa szansa) jest również dostępna za PO.

Nie wchodzą super łatwo, ponieważ nie chcemy, aby każdy biegał w średnich 60+. Jest nieskończona zmianka, więc problemu nie będzie.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Dodanie masz w sklepie, natomiast zmianka z lepszych bossów/dungeonów oraz za PO.

Z tego co pamiętam leci z Orków (mniejsza szansa) oraz Wodza Orków (większa szansa) jest również dostępna za PO.

Nie wchodzą super łatwo, ponieważ nie chcemy, aby każdy biegał w średnich 60+. Jest nieskończona zmianka, więc problemu nie będzie.

super łatwo  nie ale tak na BS po  30 minutach wejdzie śr 60%+???

zxc

Opublikowano

Nie mam pojęcia, nie testowaliśmy ze stoperem w ile czasu wbije się takie średnie. Mimo zwiększenia ich jest to nadal kwestia losu oraz szczęścia. Jednej osobie wejdzie za 12 zmianką, a inna będzie mieszała 12h.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Daj spokój, przecież nie da sie tego określić.

Średnie to zawsze kwestia farta :)

Opublikowano

Zróbcie TS serwerowego bo bez niego będzie lipa

Będziemy mieli dość rozbudowany system Pomocy Graczom. Dodatkowo jest a nami dobry i szybki kontakt na naszym forum/tutaj. Nie widzimy potrzeby stawiania TS'a póki co, możliwe, że się to zmieni.

Czy na serverze dostepne beda zwoje egzorcyzmu?

Tak dropią min. z metinów/bossów/szkatułek.

U kogo będą prowadzone serie? 

Pisałem chyba stronę wcześniej. Sprawdź, jak możesz.

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...