Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajna prezentacja, wszystko elegancko po za jedyną rzeczą jaką jest iż bony nie wchodzą maksymalnie :) Pozdrawiam 

erfgreg.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Genialna prezentacja, fascynują mnie ulepszenia serwera i te tajemnicze "serwerowe pliki". Mam nadzieje że wszystko pójdzie po myśli administracji przy oficjalnym starcie.

Czekam na Bete i oczywiście ZAGRAM !

NU94p9A.gif

Opublikowano

A moim zdaniem to duży plus- brak maksymalnych bonów, za łatwo by było :)

A odnośnie skilli to zawsze bedzie jakiś bum na sklepach przez pierwszy tydzień

Opublikowano

Ładnie się zapowiada a z betą będzie trzeba się pospieszyć :D

kostiumy/fryzy/pety tylko z isu? bo nie zauważyłem wzmianki o tym :D

Można je także kupić za punkty osiągnieć, nie dot. legendarnych wersji.

Bardzo fajna prezentacja, wszystko elegancko po za jedyną rzeczą jaką jest iż bony nie wchodzą maksymalnie :) Pozdrawiam 

Dzięki! Zapraszamy już jutro! ;)

Genialna prezentacja, fascynują mnie ulepszenia serwera i te tajemnicze "serwerowe pliki". Mam nadzieje że wszystko pójdzie po myśli administracji przy oficjalnym starcie.

Czekam na Bete i oczywiście ZAGRAM !

Zapraszamy. :)

Spodziewamy się tego 'bum'.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nareszcie !  Serwer na jaki czekałem.. mam nadzieje, że nie będzie Pay2Win.. :D a jeżeli tak to nie będzie BARDZO trudno uzbierać hajs w grze na itemki w is.. :3 Czekam na start.. :> Na Becie też zawitam Pozdrawiam i życzę powodzenia.. ;))

Opublikowano

Mam nadzieje ze dzisiejsza beta sie nie przesunie i wszystko wystartuje planowo ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

zgadzam się z tobą przynajmniej  itemki perfekt będą coś warte,przynajmniej będzie jakiś zarobek i trochę sklepów w mieście bo zwykle na easy pustki w miastach bo brak sklepów i brak ludzi bo zwykle na expowiskskach siedzą bo po co do miasta mają iści  tylko potki itp.

Jak na easy serv to czytanie 10 duchowych wieje nudą a co dopiero kamyk co dwie godziny, mam nadzieję że tęczowy nie do zdobycia tylko w IS

System ulepszeń broń +, jednak zbrojki to minus do kwadratu.

tęczowy kamien jak i duchowy kamien dropi ze szkaty każdego boosa pisze w prezce.

Ile jest % na pomyślne ulepszenie KD  z +4 na +5 , +5 na +6 i +6 na +7

ile jest % na pomyślne ulepszenie np czarnej stali z +8 na +9 

ile jest % na pomyślne ulepszenie np czarnej stali z +9 na niebiańską zbroje od 90lvl

gdzie można wytworzyć lup kupić te przedmioty specjalne  np "upiorny lizak"

jaki jest czas pomiędzy przedmiotami przy oddawaniu np pajęczej sieci do biologa

gdzie można  zdobyć  te 2 przedmioty eliksir poszukiwacza 25% i ten drugi  eliksir 50% 

jakie śr i um  można wbić maksymalnie bo w prezce jest pokazane 83% śr a pisze że 60% + ale nie pisze ile max 

czy można jakoś zwiększyć czas  tego peta i wierzchowca co na start dostajemy na 4h  np na 10h lub więcej  

zxc

Opublikowano

Mam nadzieje ze dzisiejsza beta sie nie przesunie i wszystko wystartuje planowo ;)

Nie raczej nie ma takiej opcji, aby się przesunęła.

Pacher mi nic nie pobiera i nic nie odpala o co chodzi?

Patcher będzie dostępny kilkanaście minut przed startem bety.

zgadzam się z tobą przynajmniej  itemki perfekt będą coś warte,przynajmniej będzie jakiś zarobek i trochę sklepów w mieście bo zwykle na easy pustki w miastach bo brak sklepów i brak ludzi bo zwykle na expowiskskach siedzą bo po co do miasta mają iści  tylko potki itp.

tęczowy kamien jak i duchowy kamien dropi ze szkaty każdego boosa pisze w prezce.

Ile jest % na pomyślne ulepszenie KD  z +4 na +5 , +5 na +6 i +6 na +7

ile jest % na pomyślne ulepszenie np czarnej stali z +8 na +9 

ile jest % na pomyślne ulepszenie np czarnej stali z +9 na niebiańską zbroje od 90lvl

gdzie można wytworzyć lup kupić te przedmioty specjalne  np "upiorny lizak"

jaki jest czas pomiędzy przedmiotami przy oddawaniu np pajęczej sieci do biologa

gdzie można  zdobyć  te 2 przedmioty eliksir poszukiwacza 25% i ten drugi  eliksir 50% 

jakie śr i um  można wbić maksymalnie bo w prezce jest pokazane 83% śr a pisze że 60% + ale nie pisze ile max 

czy można jakoś zwiększyć czas  tego peta i wierzchowca co na start dostajemy na 4h  np na 10h lub więcej  

1. 45% szansy na pomyślne z +4/5. 35% szansy na pomyślne z 5/6. 25% szansy na pomyślne z 6/7.

2. 80% szansy na pomyślne ulepszenie

3. 80% szansy na pomyślne ulepszenie

4. Nie można ich wytwarzać, będą one do wygrania w liczynych eventach/konkursach oraz część z nich za PO.

5. Można oddawać po 1 sekundzie.

6. Z lepszych bossów, za PO.

7. Średnie maksymalne jakie można wbić to 85%

8. Nie można w żaden sposób zwiększyć tego czasu.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nie raczej nie ma takiej opcji, aby się przesunęła.

Patcher będzie dostępny kilkanaście minut przed startem bety.

1. 45% szansy na pomyślne z +4/5. 35% szansy na pomyślne z 5/6. 25% szansy na pomyślne z 6/7.

2. 80% szansy na pomyślne ulepszenie

3. 80% szansy na pomyślne ulepszenie

4. Nie można ich wytwarzać, będą one do wygrania w liczynych eventach/konkursach oraz część z nich za PO.

5. Można oddawać po 1 sekundzie.

6. Z lepszych bossów, za PO.

7. Średnie maksymalne jakie można wbić to 85%

8. Nie można w żaden sposób zwiększyć tego czasu.

no jak na serwer easy to bardzo mały ten % przy ulepszaniu tych KD szczególnie że jest wymagane spora ilości yang nawet na hardah jest 30%/40% najmniej % na ulepszenie KD +5+6 a tu 25% to na jakieś 10 spali 8  a tak ja mam pecha zawsze przy KD to spali all.

thx za odp mam jeszcze jedno pytania

ile jest % na pomyślne wsadzenie KD +7 do np zbroi 

zxc

Opublikowano

no jak na serwer easy to bardzo mały ten % przy ulepszaniu tych KD szczególnie że jest wymagane spora ilości yang nawet na hardah jest 30%/40% najmniej % na ulepszenie KD +5+6 a tu 25% to na jakieś 10 spali 8  a tak ja mam pecha zawsze przy KD to spali all.

thx za odp mam jeszcze jedno pytania

ile jest % na pomyślne wsadzenie KD +7 do np zbroi 

Jest to po to zrobione, aby KD miały swoją wartość, a nie gracz, który ma 75 poziom biegał z KD+7, a Ci co wbili odpowiedni poziom nie mają z tego zarobku.

Szansa na pomyślne włożenie KD wynosi 60%, jest to opisane w prezentacji.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nie stresujcie się, jak nazwa wskazuje to serwer beta i startuje właśnie po to by wyeliminować błędy przed oficjalnym startem

Opublikowano

Dobry start, że już off ^_^

Czasami tracę wiarę w ludzkość i ich inteligencję. Po pierwsze to beta, po drugie o wszystkim informujemy na forum na bieżąco.

Obecnie jest włączony już serwer i lada moment odblokujemy Wam dostęp do Otwartej Bety.

Nie stresujcie się, jak nazwa wskazuje to serwer beta i startuje właśnie po to by wyeliminować błędy przed oficjalnym startem

Dokładnie po to jest stworzona ta faza serwera, aby przetestować wszystko.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Serwer działa? Bo mam błąd łączenia.

Zaraz będzie działał - poprawiliśmy błąd wywalania kanałów.

@Działa już.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Zmieńcie te błyszczenie broni/zbroi wygląda jak by Świetliki latały wokół nas, co bardzo brzyko się prezentuje, powinno być jakies lekkie błyszczenie.. ;(

Ciężko każdemu dogodzić pod  tym względem. A o gustach się nie dyskutuje. Nam się te świecenie bardzo spodobało, dlatego je wybraliśmy.

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...