Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i nadal nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie .  :/

Czy bosy odpychaja ?  A jeżeli tak to czy skil Silne Ciało u mentala działa na nie poprawnie (czyli że mental z silnym G+ nie jest odpychany przez nie ) ?

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Dobrze, że jakby zrobili opcje wyboru normalnego swiecienia, bo naprawdę chujo**** to się prezentuje, albo wiem zróbcie ankiete na temat swiecenia, mysle że duża większosc byłaby za standardowym. Polecam i zawitam na starcie :)

EDIT. Dodatkowo nie koniecznie mogłabybyć ankieta na standardowe miasta, bo te także nie przemawiaja, wgl nie pasują do klimatu metina, wygląda to jak w jakims cyrku, a powinno jak w sredniowiecznym miescie.

x

Opublikowano

Pobrałem

: https://mega.co.nz/#!ikA0xB7I!t6VwGaXod-gneb6Q_oqSdfiThlXeA3n-0RnOn-TNFMQ

I jak się zarejestrowałem na BECIE to nie działają mi te pasy na cliencie ;/  ( spatchowałem )

Czy pobrałem może full Clienta i czekać do 19 aż rejestracja będzie ON do normal clienta ?

2rnaqtk.png

Opublikowano

Pobrałem

: https://mega.co.nz/#!ikA0xB7I!t6VwGaXod-gneb6Q_oqSdfiThlXeA3n-0RnOn-TNFMQ

I jak się zarejestrowałem na BECIE to nie działają mi te pasy na cliencie ;/  ( spatchowałem )

Czy pobrałem może full Clienta i czekać do 19 aż rejestracja będzie ON do normal clienta ?

Widać  już po avku twoim że jesteś nie ogarnięty . zastanów się czemu może być off serwer albo nie działają ci passy <3

@topic  Trzeba grać bodziakiem / wp  tak jak na innych serwerach easy żeby coś osiągnąć czy dam rade np : daggerem  w sensie z bossami i takie tam :^^

Opublikowano

Mam rozumiec ze bony nie wchodzą max? bo kolega napisał że jak na medium. Czy tylko wartosci jak na medium?

Są dwie czy tam trzy wartości bonusów ale z wybonowaniem maxów nie będzie problemu.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Czy bosy odpychaja ?  A jeżeli tak to czy skil Silne Ciało u mentala działa na nie poprawnie (czyli że mental z silnym G+ nie jest odpychany przez nie ) ?

Jak grałem mentalem to mnie wódź mnie nie odpychał , więc mental też dobry o ubijania bossów

Opublikowano

Dobrze, że jakby zrobili opcje wyboru normalnego swiecienia, bo naprawdę chujo**** to się prezentuje, albo wiem zróbcie ankiete na temat swiecenia, mysle że duża większosc byłaby za standardowym. Polecam i zawitam na starcie :)

Jestem za ankietą !

System świecenia przesadzony ;/

KOKSIK

Zbieram +

Opublikowano

Masz odp. na poprzednich stronach.

projekt.jpg

Opublikowano

Mam kilka pytań, a mianowicie:

1. Czy zarobek yang będzie opierał się raczej o sztabki czy yang, który dropi z potworów? Tj. czy z mobów na wysokie level leci po tyle kasy, że sztabki nie będą wtedy już temu dorównywać?
  2. Czy sztabki i skrzynki serwerowe lecą bezpośrednio do ekwipunku? 
  3. Czy jest jakiś próg levelowy dot. dropu sztabek i skrzynek serwerowe? Chodzi o to, czy na np. 50lv możemy wydropić ich tyle samo co na 1lv - dropiąc np. w m1?

​Z góry dziękuję za odp i pzdr.

W razie pytań piszcie na PW lub gg - na pewno z czasem odpowiem.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

2. W prezentacji jest ss na ktorym sztabki leza na ziemi, ale na yt na prezentacji widac, ze dropia one do eq

3. Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale watpie, zeby na 50lv dropily w m1

2/ Czyli raczej do eq? Może jacyś betatesterzy się wypowiedzą?

3/ Chodzi mi o to, czy dropi ich tyle samo w m1 co np na endgamowej mapie.

@Rep/

1. Czy zarobek yang będzie opierał się raczej o sztabki czy yang, który dropi z potworów? Tj. czy z mobów na wysokie level leci po tyle kasy, że sztabki nie będą wtedy już temu dorównywać?

W razie pytań piszcie na PW lub gg - na pewno z czasem odpowiem.

Pozdrawiam serdecznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...