Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To, ze mowie, ze to jest drogo, nie znaczy, ze tak tanio chcialbym wszystko. 

Za przelew już masz 250 sm, logiczne że sms jest mało opłacalny...

Co do serwera to są 2 legendarne wierzchowce, ale pytanie dlaczego dają takie same bony?

75811320951291267173.png

Załóżmy że nie zależy mi na expie a bardziej na dropie oraz szybszym ubijaniem metków/bossów.

Zmieńcie jednego żeby dawał wartość  -.- 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za przelew już masz 250 sm, logiczne że sms jest mało opłacalny...

Co do serwera to są 2 legendarne wierzchowce, ale pytanie dlaczego dają takie same bony?

75811320951291267173.png

Załóżmy że nie zależy mi na expie a bardziej na dropie oraz szybszym ubijaniem metków/bossów.

Zmieńcie jednego żeby dawał wartość  -.- 

­

Czy ktos gdzies wspominal o sms?

Opublikowano

Ktoś wam zrobił bardzo ładna stronę ;) Kawał dobrej roboty.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Ceny w is jak na easy sa za duze ;) do expa na pierscien 600sm  pet 550 oraz wierzchowiec 650sm  razem to 1800 , za 50zl przelewem nie sms  mamy okolo 1550 chyba , wiec okolo 60zl na same rzeczy do expa trzeba wydac a do pvp w sumie taki sam zestaw drugie tyle czyli wychodzi na easy 120zl  nie liczac zwiekszonego expa itp o tym to juz nie wspomne  pd 10zl ..

Opublikowano

Również jestem za tym, aby administracja zmniejszyła ceny w is, nawet lepiej na tym wyjdziecie. Tani IS = Więcej graczy będzie zainteresowana kupnem, więc proponuje to przemyśleć. 

xD 

Opublikowano

@galerianki123

Masz troche racji, ale kto ci każe kupować cały IS, za yangi możesz kupić od gracza.

nikt mi nie kazde . oczywiscie mozna tak zrobic ale od razu wziolem pod uwage ze  wszystko za PL bo kuponów sm nie ma , jesli mozna nimi handlowac to pewnie ludzie beda je sprzedawac i da rade je zakupic od innych za yangi badz inne przedmity ale ceny troszke przesadzone nawet dla tych co wydaja :)

uzyskam odpowiedz bo juz sil nie mam na czytanie tej pieknej prezentacji gdzie dropne do podstawowego biologa eliksiry co o 50% daja wiecej szans ? 

Opublikowano

Zmniejszcie ceny w IS, nie zbiedniejecie, a może nawet zyskacie. 

Ogólnie serwer nieźle się prezentuje, widzę że będzie co robić :)

Gdzie macie reklamę? ( Kto będzie nagrywał )

Opublikowano

Chciałbym tu cholera zagrać, ale fakt, że to serwer Lourta jakoś mnie odpycha... znając życie skończy tak jak inne, mimo, że robi fajne serwery. A szkoda, jak się utrzyma to może wpadne, póki co powodzenia. ;)

Opublikowano

nikt mi nie kazde . oczywiscie mozna tak zrobic ale od razu wziolem pod uwage ze  wszystko za PL bo kuponów sm nie ma , jesli mozna nimi handlowac to pewnie ludzie beda je sprzedawac i da rade je zakupic od innych za yangi badz inne przedmity ale ceny troszke przesadzone nawet dla tych co wydaja :)

uzyskam odpowiedz bo juz sil nie mam na czytanie tej pieknej prezentacji gdzie dropne do podstawowego biologa eliksiry co o 50% daja wiecej szans ? 

Przeglądałeś w ogóle IS?

Masz informacje w prezentacji to sobie przeczytaj a nie spamisz tego typu postami.

95497791205146649610.png

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Zmniejszcie ceny w IS, nie zbiedniejecie, a może nawet zyskacie. 

Ogólnie serwer nieźle się prezentuje, widzę że będzie co robić :)

Gdzie macie reklamę? ( Kto będzie nagrywał )

Diablo.Sh4ke i inni.

Chciałbym tu cholera zagrać, ale fakt, że to serwer Lourta jakoś mnie odpycha... znając życie skończy tak jak inne, mimo, że robi fajne serwery. A szkoda, jak się utrzyma to może wpadne, póki co powodzenia. ;)

Niestety nie trafiłeś bo to nie jest serwer Loruta aka Vitrona :D

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Serio ? to jego serwer ? nawet uwagi na to nie zwróciłem. Troszkę lipa, fakt robi dobre serwery no ale po czasie ma na nie wylane, mam nadzieje że tu będzie jednak inaczej ^^ a nie co z cradosem i innymi. 

xD 

Opublikowano

Przeglądałeś w ogóle IS?

Masz informacje w prezentacji to sobie przeczytaj a nie spamisz tego typu postami.

95497791205146649610.png

­

nie zauwazylem ich nawet jesli sa to przepraszam za nie trafne uwagi 

Opublikowano

­

Diablo.Sh4ke i inni.

Niestety nie trafiłeś bo to nie jest serwer Loruta aka Vitrona :D

Może i bym w to uwierzył, gdyby nie tyle powiązań z jego serwerami. Nie mówie tu o rozgrywce a rozwiązaniach technicznych (patcher, strona, panel na stronie). Jak ktoś widział poprzednie projekty Lourta - Crados, asc s2 to to wszystko zauważy.

Opublikowano

­

Może i bym w to uwierzył, gdyby nie tyle powiązań z jego serwerami. Nie mówie tu o rozgrywce a rozwiązaniach technicznych (patcher, strona, panel na stronie). Jak ktoś widział poprzednie projekty Lourta - Crados, asc s2 to to wszystko zauważy.

Jakbyś potrafił uważnie przeczytać strone/dwie wcześniej to byś wiedział, że strone robiła ta sama osoba co cradosa

Jako, że byłem modem na cradosie i mam z nimi kontakt to wiem, że to nie jest ich serwer (są zajęci czymś innym ale to już nie ważne) - przykro mi nie zgadłeś :)

Opublikowano

Z tym isem pewnie zrobia tak, wystartuja tak jak jest teraz czyli drogie ceny, kto ma kupic ten kupi drogo, za 2/3 dni zmniejsza ceny i wtedy kupia nastepni ludzie ktorym wczesniej bylo za drogo.

Opublikowano

­

Jakbyś potrafił uważnie przeczytać strone/dwie wcześniej to byś wiedział, że strone robiła ta sama osoba co cradosa

Jako, że byłem modem na cradosie i mam z nimi kontakt to wiem, że to nie jest ich serwer (są zajęci czymś innym ale to już nie ważne) - przykro mi nie zgadłeś :)

Mqc7mMK.png

to jak to wytłumaczysz? ta sama strona, ten sam panel który mial tylko crados, ten sam patcher w sumie co mial asc s2, prosze cie mavex... :D

Opublikowano

­

Mqc7mMK.png

to jak to wytłumaczysz? ta sama strona, ten sam panel który mial tylko crados, ten sam patcher w sumie co mial asc s2, prosze cie mavex... :D

Napisałem Ci już wyżej żebyś przeczytał strone/dwie wstecz i tam napisał administrator, że strone robiła ta sama osoba co strone cradosa i nie zostało jeszcze zmienione to.

Nie chce mi się tutaj sprzeczać bo i tak wiadomo, że każdy wie lepiej :)

Opublikowano

Ten patcher w cliencie jest roz****ny...Zacina Cię co chwile, nie da się gry odpalić..

Patcher pobiera kilka tysięcy małych plików ale działa normalnie.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Serwer jest pod ISa i to widać. Jeśli ktoś nie wyda na ISa ani zł, to nie ma szans na tak efektywny start. A na kupony będzie musiał zbierać kilka tygodni.. Szczerze mówiąc odrzuca mnie to rozwiązanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...