Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakiś GM mod do bety? Czy jakieś ułatwienia? Czy po prostu beta bez ułatwień dla graczy? Bo nie wiem czy testować.

W pierwszej fazie nie jest dostępna. W późniejszej fazie będzie specjalny NPC i u niego będzie dostęp do itemków/expa/yang za darmo.

T9S9sNO.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
W pierwszej fazie nie jest dostępna. W późniejszej fazie będzie specjalny NPC i u niego będzie dostęp do itemków/expa/yang za darmo.

Czyli 1 faza będzie po prostu dla zapoznania się z grą, z NPC, dialogami itp ? Takie wprowadzenie?

Ile będzie trwać?

Heniek.

Opublikowano

Cześć, o godzinie 23:45 w nocy z czwartku na piątek odbędzie się przerwa techniczna, która potrwa minimum 1 godzinę, lecz może się też przedłużyć. Ma ona na celu naprawę bugów i optymalizację serwera.

T9S9sNO.png

Opublikowano

­@Terios.pl

Pograłem trochę i :

+ Ekran logowania, wchodzenia do gry

+ Wygląd M1

+ Błyszczenie EQ mi nie przeszkadza

+/- 10 sekund : FMS ze śr. 81%

+ Dobry drop, exp

Ogólnie wiele rzeczy, które sprawiają, że gra jest jeszcze przyjemniejsza, łatwiejsza 

Co mi przeszkadza?

- Lubi wywalać z gry ( wtedy dostajemy znowu EQ +9 itp. )

- Podczas jazdy ( fajnie szybko się można poruszać ) co chwile cofa do tyłu

Jednak staram się nie narzekać. Wiem, że to jest Beta i te błędy / bugi zostaną ( mam nadzieję ) naprawione. Zapowiada się dobry serwer Easy ^_^

Chciałbym również, żeby :

Serwer był stabilny

GM interesowali się serwerem. Nie porzucili go. Wprowadzali z czasem coraz to nowsze rzeczy

Częste eventy 

Fajnie jakby dużo osób na nim grało 

Opublikowano

Mnie najbardziej interesuje w serwerach Easy to:

- łatwe Dungi

- świetny drop z metinów na różnych levelach

- ciekawe ulepszenia

- ciekawy biolog

Tutaj właśnie to znalazłem, mam dość MEDIUM/HARD !  Czas odpocząć.

Heniek.

Opublikowano

1. Średnie na oficjalnej wersji serwera będą siegały maksymalnie 85%,

Podczas jazdy na mountach nie będzie cofać - poprawimy to,

Problem z podwojonym ekwipunkiem nie będzie występował po poprawce.

T9S9sNO.png

Opublikowano

- łatwe Dungi

- ciekawe ulepszenia

- ciekawy biolog

Jak gra cie meczy to się połóż i leż :D

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem te nowe srednie zle dzialaja . Miedzy fmsami 46 sr a 75 moje hity roznia sie tylko o 100

4uc581.jpg

Opublikowano

@Heniu Mechanik

- łatwe Dungi

- ciekawe ulepszenia

- ciekawy biolog

Jestem podobnego zdania ;)

­

Opublikowano
Moim zdaniem te nowe srednie zle dzialaja . Miedzy fmsami 46 sr a 75 moje hity roznia sie tylko o 100 

Ty myślisz, że będziesz bił o 1k więcej?  Średnie mają ułatwiać expić, bić bossy. To świetna sprawa.

Dopiero od teraz mogę testować serwer.

Szkoda, że nie posiadacie teamspeaka, można by było pogadać i zgłaszać szybciej.

Ps. troszkę się ździwiłem cenowo, co tak drogo? A tu spot psów i 10kk z sztabek. Świetnie :D

Jedynie co przeszkadza to to, że cofa bardzo często jadąc na wilku.

Przydało by się dodanie odnośnika SZEPT do nicków ludzi na wołaj. Ułatwi pisanie.

Przydał by się lepszy BS, ale to tak ja myśle ;d

Heniek.

Opublikowano

Czy średnie nie za łatwo wchodzą? Kilka sekund i mam 89%. Zdobycie średnich powinien być wyczynem, ponieważ zmianka nieograniczona.

To jest beta człowieku :P to wszystko będzie raczej zmienione, mówią ze będzie 85 %max a różnica miedzy 40% a 85%to zaledwie 500/1000dmg :)

Opublikowano
To jest beta człowieku  :P to wszystko będzie raczej zmienione, mówią ze będzie 85 %max a różnica miedzy 40% a 85%to zaledwie 500/1000dmg  :)

Z tym DMG nie przesadzajny 1000. 8S  To jest BETa, tak ale mam na uwadze oficjalny start.

Heniek.

Opublikowano

Słusznie, ja ogólnie jestem zwolennikiem takich tradycyjnych średnich, ale skoro już muszą zostać te 85% to powinno byc ciężej je wbić

Opublikowano

Ty myślisz, że będziesz bił o 1k więcej? Średnie mają ułatwiać expić, bić bossy. To świetna sprawa.

Dopiero od teraz mogę testować serwer.

Szkoda, że nie posiadacie teamspeaka, można by było pogadać i zgłaszać szybciej.

Ps. troszkę się ździwiłem cenowo, co tak drogo? A tu spot psów i 10kk z sztabek. Świetnie :D

Jedynie co przeszkadza to to, że cofa bardzo często jadąc na wilku.

Przydało by się dodanie odnośnika SZEPT do nicków ludzi na wołaj. Ułatwi pisanie.

Przydał by się lepszy BS, ale to tak ja myśle ;d

Nie myslalem ze bede o 1k bil wiecej ale tylko 100 ... Wydaje mi sie ze to niepoprawnie dziala

4uc581.jpg

Opublikowano

jakie są przewidziane nagrody za aktywny udział w becie?

1. Bardziej dopracowany serwer na oficjalnej wersji,
  2. Ewentualne SMy za zgłaszanie błędów.

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...